COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Til og med d. 30 juni sparer du 50 % på tatoveringsfjernelse. Med enhver laserbehandling, skal der forekomme en gratis konsultation før selve behandlingen. Men selvom du ikke er konsulteret, så kan du sagens benytte dig af vores tilbud.

For kan du ikke nå at blive konsulteret eller behandlet i juni måned, så er du velkommen til at købe tilbuddet online og bruge det, når det passer dig fremover. Hvis du fortryder dit køb efter konsultationen, eller bliver erklæret uegnet til behandling, så refunderer vi naturligvis dit køb.

>> Du kan læse meget mere om tatoveringsfjernelse her 

 

Få din personlige pris

Prisen pr. behandling vil du få til en gratis konsultation. Kan du dog ikke nå dette, så er du velkommen til at sende et billede af din tatovering samt ca. mål på den i en privat besked på Facebook. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer med en pris.

 

Sådan køber du online

Med 4 hurtige skridt har du sikret minimum en behandling med tatoveringsfjernelse. Se her hvordan du køber et gavekort på behandlingen.

 

Step #1

Gå ind på vores gavekort shop.

 

Step #2

Udfyld alle dine informationer.

 

Step #3

Gå ned under “beløb” og indtast den samlede pris for det antal behandlinger du ønsker at købe. Ønsker du kun at købe en, kan du blot indtaste den pris som du har fået fra os. Ønsker du mere end én behandling, ganger du blot beløbet op. Skriv gerne under “tekst/hilsen” hvor mange behandlinger der er tale om. Har du endnu ikke fået en pris på din tatovering, så skriv til os på Facebook eller ring til os på 35394400.

 

Step #4

Betal med dit dankort!

VUPTI – dit køb er nu gennemført! Grundet travlhed, kan der godt gå nogle dage, før du modtager en bekræftelse på dit køb. Du får ikke et fysisk gavekort, men vi noterer købet i din personlige journal. Derefter kan du blot ringe til os på 35394400 eller booke online her.

 

Du kan stadig nå at booke en gratis konsultation

Hvis du ønsker at få en gratis konsultation inden tilbuddet udløber, så kan du booke en uforpligtende konsultation her. Sammen lægger vi en tryg plan for dit forløb.

Har du brug for hjælp til at lave en booking, eller har du nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på 35394400.