COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


I var ellevilde med mine før/efter billeder…

Læste du ikke med sidst, så er det altså de her billeder, jeg taler om:


Fantastisk, ikke?

I dag vil jeg afsløre hemmeligheden bag, hvordan jeg fik min ensartede hudtone tilbage – Alt imens jeg nød sommerferien!

Læs med hvis du…

…selv døjer med ujævn hudtone og mørke pletter i ansigtet. Hvem ved, måske bliver du inspireret til at følge min vej til en fin og ensartet hud.

Sådan fik jeg min ensartede hudtone tilbage

Det var juli måned, og jeg skulle holde sommerferie (i Danmark) med min kæreste.

Jeg havde fået voldsomt mange mørke pletter i mit ansigt (hvis jeg selv skal sige det), så jeg tog en beslutning om at teste vores nye Cosmelan-behandling af.

Cosmelan er nemlig en kemisk ansigtsbehandling, som kan udføres året rundt – og jeg kunne ikke vente til det blev efterår før jeg kunne få laserbehandling mod ujævn hudtone.

Sådan fungerer Cosmelan:

Ansigtet renses af, hvorefter huden afsprittes, så den ikke er fedtet.

Efterfølgende får du en kemisk ansigtsmaske (Cosmelan 1) smurt på af en kosmetisk sygeplejerske. Denne maske skal sidde på i 8-12 timer, og det er din behandler, der vurderer, hvor længe den skal sidde, udfra din hudtype.

Det kræver ingen speciel forberedelse af huden aftenen forinden. Du dukker simpelthen bare op.

Efter 48 timer:

Efter to dage starter hjemmebehandlingen. Og den består af en peelende creme (Cosmelan 2), som smøres på 2 gange dagligt – morgen og aften.

I hjemmebehandlingen er der også en Recovery Balm, som skal smøres på, såsnart Cosmelan 2 er trængt ind i huden. Samt en solcreme med faktor 130, som naturligvis skal anvendes, når du skal begå dig udenfor.

Daglige rutiner under behandlingen

Du må gerne anvende makeup, hvis du har lyst til det. Og i de to dages mellemrum mellem Cosmelan 1 og Cosmelan 2 kan du udføre din helt almindelige hudplejerutine.

Hjemmebehandlingens varighed

Hjemmebehandlingen fortsættes i 6 uger. Derefter anbefaler jeg alle, der har tendens til at få mørke pletter, at vedligeholde resultatet, ved at smøre Cosmelan 2 på hver (eller hveranden) aften.

Gør behandlingen ondt?

Cosmelan 2 cremen kan godt svie lidt, når den først kommer på. Det gør Recovery masken egentligt også. Så jeg vil anbefale, at man ikke planlægger sit forløb lige op til en vigtig begivenhed (…ikke at der er chance for dette i disse tider alligevel).

Huden kan nemlig godt begynde at peele (altså skalle af), men man er ude. Taler af erfaring her. Men det er ikke værre, end at man kan have sine produkter med i tasken. Så sørger man bare for at vaske huden, der hvor den skaller. Og så smøre produktet på igen. Det har fungeret helt fint for mig, i hvert fald.

Gør Cosmelan andet end fjerne mørke pletter?

Fordi behandlingen peeler huden, så glatter den huden mere ud i overfladen. Altså, den har ikke fjernet mine porer 100 %, men den har helt klart forbedret min hud. Og så har den jo fjernet alle døde hudceller, så den er helt shiny, og ny og lækker!

Og så går den også ind og arbejder på røde ar fra f.eks. akne eller pillear.

Hvornår vælger man Cosmelan fremfor laserbehandling?

Cosmelan anvendes hvis det primært drejer sig om mørke pletter i ansigtet. Og laserbehandling mod solskader, hvis man har ujævn hudtone inkl. diffus rødme.

Det gode ved Cosmelan er jo også, at den kan man få lavet hele året rundt. Og at den kan udføres på de fleste hudtyper, hvor laserbehandling desværre kun kan udføres på hudtype 1 og 2.

Håber du fandt det interessant at høre om mit forløb, og hvordan jeg opnåede en så stor forandring i min hud. Og at du føler dig bare lidt klogere på dine muligheder.

Ønsker dig en dejlig dag!

Mai,
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser
Mai_kosmetisk_sygeplejerske_web
PS. Drømmer du – ligesom jeg gjorde – om en fin og ensartet hud?  >> Book din gratis konsultation her