COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Jeg må ærligt indrømme …

… at jeg synes, de mørkere tider og køligere temperaturer faktisk er lidt hyggelige.

Dog kan jeg mærke at det går ud over min hud.

Jeg oplever hver vinter, at min hud i denne tid bliver mere tør. Ja, generelt bare godt gammelt trist og kedelig. Og det ved jeg, at mange andre også oplever.

Derfor har jeg listet 3 (simple) tips til, hvordan jeg giver min hud den nødvendige kærlighed og undgår vintertrist hud. Og jeg tør vædde på, at du også kan bruge dem til at opnå en smuk og velplejet hud i denne årstid.

Læs videre og bliv meget klogere.

3 (simple) tips mod vintertrist hud

Simpel tip #1 – Fugt er ikke (altid) svaret

Selvom det mest logiske at gøre, når du døjer med tør hud, er at smørre den ind i en masse fugt. Så er det faktisk ikke altid, at det gør underværker!

For hver dag skiller vores hud sig af med en masse døde hudceller, og disse kan lægge sig som et tyndt filter på huden. Det kan få din hud til at fremstå mindre “klar” – og nærmest grålig.

Du kan komme dette til livs, ved at eksfoliere din hud 1-2 gange om ugen. Jeg anvender selv Beauté Pacifiques Clinical Super 3 Exfoliator (289 kr.).

Jeg smørrer den på i badet og lader den sidde, mens jeg vasker mit hår. Det er så nemt og hurtigt, og efterlader min hud dejlig og blød.

Hele pointen ved det her er, at jeg rent faktisk får gavn af den fugt, jeg efterfølgende påfører. Jeg kan personligt anbefale Reparative Moisture Emulsion (865 kr.) fra iS Clinical, som er min redning – især på denne tid på året.

Simpel tip #2 – Gør din hud modstandsdygtig overfor kulden

Frost og kulde kan være ret hård mod din hud. Men vejret kan vi desværre ikke gøre så meget ved. Til gengæld kan du klæde din hud bedre på til at kunne klare denne årstid.

blank

Der findes nemlig en creme, der kan kan gøre din hud mere modstandsdygtig overfor temperaturskiftet. Lad mig præsentere dig for Clinical Super 3 Booster (fra 720 kr) fra Beauté Pacifique – cremen, der virker som boksehandsker mod vinterens kulde.

Simpel tip #3 Bring sommergløden tilbage

I denne mørke tid, hvor solen nærmest er ikke-eksisterende, er det svært at opretholde sommergløden i huden. Men du kan bringe den tilbage ved at anvende en let selvbruner.

blank

Der findes utroligt mange varianter af selvbrunere, men jeg anbefaler en der gradvist bygges op. Det synes jeg, giver det mest naturlige resultat, og frisker dig op, uden at nogen opdager, at du har “snydt” med selvbruner.

Bonus: Du kan optimere din glød med en Revive Skin Booster injektionsbehandling. Behandlingen skaber ungdommelig glød ved hjælp af intensiv fugt og en let fylde, og forebygger fremkomsten af tidlige alderstegn.

Kickstart med en fire & ice

Hvis du gerne vil give din vinterpleje en kickstart, så kan jeg virkelig anbefale dig et forløb med vores fantastiske Hollywood-behandling: Fire & Ice. Behandlingen genopbygger medtaget hud og virker UTROLIGT opfriskende på huden.

Spar 50 % på Fire & Ice forløb

I øjeblikket har vi julekampagne på denne populære behandling, så du kan købe behandlingen til dig selv (eller i gave til en du holder af), til en fantastisk julepris.

Du sparer 50 % på et forløb á 3 behandlinger.

Vi anbefaler et forløb á 3 behandlinger med 14-21 dage mellem hver behandling. Tilbuddet kan købes til og med mandag d. 30. december 2019.

Du kan læse mere om Fire & Ice og se kampagnepriserne lige her!

Ha’ en dejlig dag,

Signe,
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser
blank
PS. Husk at pleje din hud ekstra meget her i juleræset. Stress har aldrig været godt for dig (eller din hud <3 )