COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Et vigtigt trin

Der gør, at du får mere gavn af din hudpleje

(Og din makeup sidder flottere)

Men er desværre et trin RIGTIG mange kvinder (og nogle mænd) springer over.

Kan du gætte hvad det er?

Læs videre og lad mig guide dig til den smukkeste hud. På rekordtid!

Mange af os tager vores hud for givet

Vi går op i vores tøj, tasker, mad og ja endda miljøet. Men rigtig mange af os springer over, hvor gærdet er lavest, når det kommer til vores huds velbefindende.

Men vi kender jo allesammen den famøse rutine vi alle dagligt burde udføre: RENS. FUGT. BESKYT.

Alligevel møder jeg (alt for) mange, der “nøjes” med at skylle ansigtet med vand og måske lidt sæbe i morgenbadet, og hører SÅ tit om kvinder, der sover med makeup på for de “har bestemt ikke tid (eller overskud) til at fjerne det!”

Men der skal slet ikke så meget til, for at være god ved sin hud. Og det er SÅ godt givet ud, for du ved det jo godt allerede: jo mere du passer på din hud nu, jo bedre vil den holde sig ungdommelig.

Det VIGTIGE trin, som mange glemmer:

Eksfoliering. Peeling. Skrub. Kært barn har mange navne. Men fjernelse af døde hudceller er et af de mest oversete trin i folks hudplejerutiner, og et trin der har stor indflydelse på resultatet af resten af den hudpleje, de udfører.

For når de døde hudceller ikke fjernes for din huds overflade, danner de en slags hinde, som hindrer fugt og andre aktive ingredienser i at komme ned og pleje din hud.

Og som en (velfortjent) bonus vil din makeup også sidde langt flottere (og længere)

Istedet for at sætte sig i den ujævne hudoverflade.

Så skynd dig ned efter en eksfoliering i dag. Jeg kan anbefale en helt fantastisk fra Beauté Pacifique, som vi alle anvender ugentligt. Du er velkommen forbi vores klinikker og prøve den!

Fortjener din hud sommerkærlighed?

Springer du over, hvor gærdet er lavest, så vil jeg helt klart anbefale dig at prøve vores Fire & Ice fugt- og frugtsyreansigtsbehandling. Det er en intensiv ansigtsbehandling, som hurtigt og sikkert fornyer din huds overflade. Udover at den effektivt fjerner døde hudceller, reducerer behandlingen eventuelle fine linjer, rynker og ujævnheder i din hudtone.


Og det bedste er, at den samtidigt “polerer”, blødgør og fremskynder cellefornyelsen i din hud. Jeg anbefaler 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. >> Køb Fire & Ice her.

Spar 50 % på dit forløb

T.o.m. på onsdag d. 31. juli 2019 kan du købe dit Fire & Ice forløb á 3 behandlinger og spare 50 %.

Du kan anvende dine behandlinger frem til 31. Oktober 2019.

>> Jeg vil gerne spare 1.342 kr. på mit forløb.

Hav en dejlig søndag!

Marie,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

PS. Tilbuddet slutter snart – Book din tid og vær god ved din hud i dag