COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Sådan behandler du dine alderstegn i ansigtet med filler og Botox

Vi kan ikke komme udenom det. Vi bliver ældre.

Men derfor er det ikke alle alderstegn, man er lige begejstret for vel?

Rynker.. tab af fylde i ansigtet.. dybe furer…

Ja, det er blot nogle af de alderstegn, du oplever i ansigtet med tiden. Faktisk begynder de allerede at komme ved 30 års alderen. Men det kan man gøre noget ved.

Der er typisk 3 forskellige løsninger alt afhængig af hvilken type rynker, du gerne vil komme til livs;

Jeg vil fortælle lidt mere om, hvordan de populære injektionsbehandlinger kan hjælpe dig.

Filler og Botox behandling er nemlig ikke længere forbeholdt de kendte og rige, tværtimod er tendensen nu, at langt flere får injektionsbehandlinger for at få et smukt og naturligt resultat.

 

Hvad er filler?

Vævsfyldere, bedre kendt under navnet ”filler” er en gel, som indsprøjtes i huden for at skabe eller genskabe mere fylde i ansigtet. Filler bruges oftest til at:

 

1 – Udglatte furer og rynker i huden

2 – Give lidt ekstra fylde omkring kindben, læber eller tåretrug

3 – Lave et mindre ansigtsløft.

 

Den mest kendte form for vævsfylder i verdenen, er den ”nedbrydelige filler”, som vi også bruger hos Cosmo. Den består af 98 % vand g 2 % hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes allerede naturligt overalt i vores bindevæv og har derfor en stor evne til at binde væske i huden og give den ekstra fylde, som filler behandlingen netop er kendt for. Fordi filler indeholder ingredienser som kroppen har i forvejen, så er behandlingen meget skånsom for kroppen og nem at nedbryde. Normalt holder en filler behandling i op til 12 måneder.

Se hvor i ansigtet du kan få filler

 

Hvad er Botox?

Botulinumtoksin, også kaldt Botox i daglig tale, er et proteinstof som virker afslappende på de muskler, hvor det sprøjtes ind. Botox bruges til at behandle de rynker, som opstår på grund af din mimik og muskelaktivitet.

 

Det er f.eks:

1 – Rynkerne i panden, når du ser overrasket ud

2 – Rynkerne mellem dine bryn, når du ser sur eller bekymret ud

3 – Rynkerne ved øjnene, når du smiler

 

Men Botox kan også bruges til at svække nogle muskler, for derved at gøre modsatrettede muskler stærkere. Derfor kan Botox også bruges til at løfte øjenbryn og mundviger.

Book en gratis konsultation og hør mere

Hvis du vil høre meget mere om injektionsbehandlinger og få en vurdering af, hvilke behandlinger, som vil passe til dig, så er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation.

Hvis du vil konsulteres til en filler behandling, så skal du booke en konsultation hos en af vores sygeplejersker, som har speciale i filler.