COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Vores kunder elsker permanent hårfjerning

Hver dag, har vi rigtig mange kvinder og mænd, som kommer til behandling af permanent hårfjerning. Det er altid super spændende at møde dem fra gang til gang, og se glæden og begejstringen af den løbende hårreduktion.

Nu kan du få indsigt i vores kunders oplevelse med hårfjerning hos Cosmo og blive klogere på, hvorfor de er så glade for lige netop denne behandling

 

Sandheden kommer fra vores kunder

“Fantastisk service og behandling”

“Jeg har kigget på lidt forskellige steder omkring permanent hårfjerning med laser, da jeg er træt af at blive vokset. Jeg valgte Cosmo, da I tilbød en gratis konsultation og 500 kr. introrabat på første behandling. Min konsultation var med en rigtig flink sygeplejerske, som fortalte mig om hvad der skulle ske.

Jeg var lidt nervøs for behandlingen, men jeg var virkelig overrasket over hvor smertefrit det var. Jeg havde slet ikke havde nogle problemer efterfølgende, i forhold til når man bliver vokset. Jeg har allerede bestilt en ny tid, og er rigtig glad for min behandling.” – Marc

 

“Permanent hårfjerning kan helt sikkert anbefales”

“Det var grænseoverskridende for mig, men medarbejderen var super sød, forstående og kanon dygtig til at få mig til at føle mig tryg både før, under, og efter behandlingen, selvom det selvfølgelig ikke altid var smertefrit. Jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl om, at jeg var i gode hænder. Jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet!” – Gentiana

 

“Alle ønsker opfyldt”

“Lige fra første konsultation følte jeg mig tryg og godt tilpas. Jeg har længe drømt om at begynde processen med permanent hårfjerning, og jeg har ikke fortrudt et sekund. Jeg har prøvet alle mulige forskellige hårfjerningsmetoder, men jeg er altid vendt tilbage til skraber, fordi jeg synes det har fungeret bedst. Men med tiden, besværet, kløen når de små hår vokser ud igen, og røde knopper i bikinilinjen, har jeg tit drømt om at være foruden.

Jeg har nu fået 5 behandlinger ved Cosmo (så jeg er kun ca. halvvejs i processen), og selvom der stadig vokser hår ud, så vokser de langsommere, hvilket for mit vedkommende betyder, at det klør mindre. Så det har faktisk allerede været prisen værd, selvom jeg ikke er færdig med processen. Jeg er fuldt ud tilfreds!” – Trine

 

“Kan klart anbefales”

“Er kommet hos Cosmo til permanent hårfjerning flere gange, og personalet er altid smilende og imødekommende. Det er nogle lyse lokaler med en rolig atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas. Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet af mine behandlinger, og selvom det selvfølgelig er en dyr behandlingsform (fx sammenlignet med bare at barbere ben) synes jeg det alle pengene værd” – C Nielsen

 

“Kun ros herfra”

“Jeg er netop startet i et forløb med permanent hårfjerning, og jeg har kun rosende ord at sige om både behandleren Regitze samt selve behandlingen, også selvom det gjorde lidt ondt ind i mellem. Jeg blev mødt af et stort smil, hun var god til at forklare hvad der foregik og hun var hele tiden opmærksom på hvordan jeg havde det. Det var så behagelig en oplevelse og jeg glæder mig til at komme igen” – Jeanett

 

> Se flere anmeldelser af Cosmo og vores behandlinger her.

 

Skal du være den næste glade kunde?

Hvis du også synes, at permanent hårfjerning lyder interessant og godt kunne tænke dig at få lidt personlig rådgivning omkring det, så book en tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos enten mig, eller en af de andre kosmetiske sygeplejersker.

Du kan booke online her eller ved at ringe til os på 35394400. Konsultationen tager ca. 20 minutter, og du vil få alt den nødvendige information om behandling, pris og forløb.

 

Glæder mig til at se dig i klinikken

Regitze
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo

PS: Husk at vi altid tilbyder rentefri finansiering af permanent hårfjerning i samarbejde med Sparxpres. Læs mere her