COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Du bliver måske lidt provokeret, men prøv at læs med …

Der har været, og er stadig er, mange fordomme omkring hvem, der får lavet injektionsbehandlinger med Botox og filler. Mange tænker, at det er én bestemt “type”, der lader sig påvirke af skønhedsidealet i modebladene og på de sociale medier. Nogen mener endda, at man er usikker eller svag, hvis man vælger at forbedre sit udseende med disse behandlinger.

Velvidende om barrierernes tilstedeværelse, er mit STORE ønske at orientere dig så godt, jeg kan, omkring hvad disse, meget omtalte injektionsbehandlinger er, og hvem der benytter sig af dem. Så DU selv kan træffe en beslutning om, hvad der er rigtigt for dig – og ikke blindt lader dig påvirke af hvad andre mener.

 

Høj faglighed og etik

Hos Cosmo bruger vi filler og Botox til at give vores kunder et naturligt friskere udseende med udgangspunkt i deres naturlige skønhed.

Vi går meget op i faglig- og etisk sparring, og i at skabe et resultat, som ikke ser overdrevet ud. Af samme årsag har vi også ofte mandlige kunder, som bliver behandlet med filler og botox hos os. Behandlingen skal understøtte din naturlige skønhed. Du kommer derfor ikke til at ligne en dukke, og du kommer heller ikke til at se tredive år yngre ud (måske 5-10 år, på en god dag)

Hvis din mor, bedste veninde eller mand ikke bemærker, at du har fået lavet filler eller Botox, men blot kommer med kommentaren “du ser godt ud” eller “der er et eller andet over dig?” så er vores arbejde en succes!

 

 

Mød skønne Katja

Jeg vil gerne vise dig en video med Katja, en helt almindelig og naturlig kvinde. Katja havde meget smalle læber, og drømte om mere definition og fylde. I videoen får hun lavet filler i læberne for tredje gang,

 

OBS: Hvis du ikke har Youtube din smartphone så se videoen på linket her

Resultatet taler for sig selv – super naturligt og i harmoni med resten af hendes ansigt.

 

Panelet svarer på dine spørgsmål

Jeg håber, at du føler dig mere orienteret og har fået afklaring på nogle af dine eventuelle fordomme, bekymringer, og spørgsmål omkring hele filler/botox-universet.

Hvis ikke, så vil jeg anbefale at du ser med på fredag kl. 16.00 på Cosmos Facebook. For her går vi LIVE, besvarer spørgsmål, taler om fordomme og myter når det kommer til Botox og filler.

 

Skal vi besvare dit spørgsmål LIVE?

Hvis du har nogle tanker, bekymringer eller spørgsmål om injektionsbehandlingerne, og vi (helt anonymt) skal tage det op på fredag, så skriv det til os inden imorgen – torsdag d. 22. kl 20.00 – enten på Facebook eller til daniela@cosmolaser.dk

Det vil være min super dygtige kollega, Malene (som du ser i videoen) og Daniela, som besvarer de mest stillede spørgsmål. De spørgsmål, som de ikke når at tage op under live-udsendelsen, bliver besvaret efterfølgende på Facebook.

 

 

Få 25 % rabat lige nu!

Vi har fortsat tilbud på BÅDE filler og botox. Du kan spare 25 %. Tilbuddet skal købes inden på lørdag d. 24/2 og bruges senest d. 1. juni 2018.

 

Filler – Din kampagnepris

Filler – 1 ml.: Nu 2.261 kr. (spar 754 kr.)

Filler – 2 ml.: Nu 3.788 kr. (spar 1.262 kr.)

Filler – 3 ml.: Nu 5.288 kr. (spar 1.762 kr.)

Filler – 4 ml.: Nu 6.450 kr. (spar 2.150 kr.)

Filler – 5 ml.: Nu 7.500 kr. (spar 2.500 kr.)

 

Botox – din kampagnepris

Botox – 1 område: NU 1.444 kr. (spar 481 kr.)

Botox – 2 områder: NU 2.269 kr. (spar 756 kr.)

Botox – 3 områder: NU 2.888 kr. (spar 962 kr.)

Botox – Kæber: NU 2.888 kr. (spar 962 kr.)

Botox – Brynløft: NU 750 kr. (spar 250 kr.)

 

Sådan køber du kampagnen

Du kan købe denne kampagne online på vores gavekortshop, ved blot at følge disse 4 trin:

 

Trin 1: Gå ind på Cosmos gavekortshop

Trin 2: Udfyld dine personlige informationer

Trin 3: Vælg den tilbudspakke du vil købe.

Trin 4: Betal med dit dankort

 

Vigtig information om dit online køb

Grundet travlhed modtager du ikke en bekræftelse lige med det samme, men dit køb er gennemført og står nu i vores system. Du kan derfor sagens booke en tid til konsultation og behandling, selvom din bekræftelse stadig er undervejs.

Dit køb noteres i din personlige journal, så du modtager ikke et fysisk gavekort. Du er velkommen til at købe tilbuddet, selvom du ikke er konsulteret. Foretager du et køb, og fortryder efter din konsultation så får du pengene tilbage.

 

Louise

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

P.S.: Husk at vi tilbyder rentefri finansiering hos Cosmo i samarbejde med Sparnord bank. Læs meget mere her >>