COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Rynkebehandlinger er for alle (ja, du læste rigtigt)

Du bliver måske lidt provokeret, men prøv at læs med …

Der har været, og er stadig er, mange fordomme omkring hvem, der får lavet injektionsbehandlinger med Botox og filler. Mange tænker, at det er én bestemt “type”, der lader sig påvirke af skønhedsidealet i modebladene og på de sociale medier. Nogen mener endda, at man er usikker eller svag, hvis man vælger at forbedre sit udseende med disse behandlinger.

Velvidende om barrierernes tilstedeværelse, er mit STORE ønske at orientere dig så godt, jeg kan, omkring hvad disse, meget omtalte injektionsbehandlinger er, og hvem der benytter sig af dem. Så DU selv kan træffe en beslutning om, hvad der er rigtigt for dig – og ikke blindt lader dig påvirke af hvad andre mener.

 

Høj faglighed og etik

Hos Cosmo bruger vi filler og Botox til at give vores kunder et naturligt friskere udseende med udgangspunkt i deres naturlige skønhed.

Vi går meget op i faglig- og etisk sparring, og i at skabe et resultat, som ikke ser overdrevet ud. Af samme årsag har vi også ofte mandlige kunder, som bliver behandlet med filler og botox behandling hos os. Behandlingen skal understøtte din naturlige skønhed. Du kommer derfor ikke til at ligne en dukke, og du kommer heller ikke til at se tredive år yngre ud (måske 5-10 år, på en god dag)

Hvis din mor, bedste veninde eller mand ikke bemærker, at du har fået lavet filler eller Botox, men blot kommer med kommentaren “du ser godt ud” eller “der er et eller andet over dig?” så er vores arbejde en succes!

 

 

Mød skønne Katja

Jeg vil gerne vise dig en video med Katja, en helt almindelig og naturlig kvinde. Katja havde meget smalle læber, og drømte om mere definition og fylde. I videoen får hun lavet filler i læberne for tredje gang,

 

Resultatet taler for sig selv – super naturligt og i harmoni med resten af hendes ansigt.

Louise

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik