COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Er du mand nok til rynkebehandlinger?

Hvis du er, så er du måske blandt vores mange mandlige kunder, som kommer hos os for at få et friskere udseende.

Hvis ikke, så kan det være at jeg kan inspirere dig lidt. For idag skal du møde Michael og Peter, som bl.a. får udført Botox hos Cosmo Laser.

Læs videre og hør hvorfor de har valgt at få behandlingerne.

 

“Min lille søn troede jeg var sur”

Peder er en travl mand, der til daglig arbejder med salg. Han er i noget tid kommet hos Cosmo, hvor han får udført Botox-behandling i bekymringsrynken (den dybe linje især mange mænd får mellem brynene).

“Jeg synes ikke, der er noget i vejen med at mænd også ønsker at se friskere eller gladere ud,” fortæller han, og fortsætter; “jeg ved, jeg trænger til en opfriskning, når min lille søn fortæller mig, at jeg ser sur ud igen.”

“Når jeg har fået Botox, føler jeg at jeg fremstår mere glad og frisk. Præcis som jeg føler mig indvendigt. Og bliver jeg spurgt om det, fortæller jeg åbent andre, at jeg får Botox.”

 

Michael var skeptisk i mange år

Mød Michael, som til daglig arbejder som Retail & Education manager. Han har i mange år døjet med dybe rynker i panden og mellem brynene, hvilket fik ham til at se ældre ud end han egentligt er.

Men til trods for dette tog det mange år, før Michael besluttede sig for at få gjort noget ved sine dybe rynker i panden og mellem brynene.

“I dag er jeg vildt glad for at have gjort det. Det er især dejligt at blive mødt af folk, der kan se, jeg ser yngre og friskere ud. Uden at kunne pege på hvad jeg har fået lavet.”

Sååeh.. Er svaret ja?

Er du mand nok til rynkebehandlinger? Og ønsker du (at fortsætte med at have) en flot og velplejet hud? Så er der i hvert fald gode nyheder.

For t.o.m. lørdag d. 31. august 2019 får du:

Med Botox kan du få reduceret dine mimiske rynker, f.eks. i panden eller mellem brynene. Områder mange mænd døjer med dybe linjer eller rynker.
Filler kan anvendes til at skabe mere fylde, definition og løft i dit ansigt.
Den hudopstrammende laserbehandling, Skin tightening, booster din huds kollagen- og elastinniveau, og udskyder dens ældningsproces.

Dit skin tightening køb kan anvendes frem til 31. august 2020. Og filler og Botox t.o.m. d. 30. november 2019.

>> Du kan se alle dine priser her

Book en gratis konsultation

Husk at booke en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, inden din første behandling.Her vil du få en uforpligtende snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker omkring, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Bemærk, du har 48 timers betænkningstid efter din konsultation i filler og Botox.

>> Book din gratis konsultation her

Ha’ det dejligt!

Marie O.,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

PS. Døjer du med hår på ryg eller skuldre? Husk vi også har kampagne på permanent hårfjerning t.o.m. 31. august 2019 – Se dine priser her