COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Nu skriver jeg “flotte” før-efter billeder!

.. For jeg synes at mine skønne kunder og kollegaer, ser herlige ud! Men spørger du dem selv, så synes de ikke ligefrem at de ligner supermodeller, når de aktivt prøver at knibe øjenene sammen eller løfte panden. Langt de fleste billeder er en smule komiske, fordi man med Botox oplever at det kan være svært at fremtvinge den samme mimik, som før.

Du tænker måske “jamen så kan andre ikke se, hvis jeg ser sur, bekymret eller overrasket ud?”. Jeg ved ikke med dig, men der er ingen i min omgangskreds (især ikke mine børn) som er i tvivl, hvis jeg er sur, bekymret eller overrasket – Botox eller ej 🙂

 

Se bare med her

 

Har du undret dig over, hvordan rynkerne pludselig forsvinder?

Så er du bestemt ikke den eneste! For hvordan kan få små stik efter 7-14 dage udvikle sig til en pæn rynkereduktion? Lad mig kort forklare effekten af Botox.

Botulinumtoksin, også kaldt Botox i daglig tale, er et proteinstof som virker afslappende på de muskler, hvor det sprøjtes ind. Botox bruges til at behandle de rynker, som opstår på grund af din mimik og muskelaktivitet.

 

Det er f.eks:

1 – Rynkerne i panden, når du ser overrasket ud

2 – Rynkerne mellem dine bryn, når du ser sur eller bekymret ud

3 – Rynkerne ved øjnene, når du smiler

 

Men Botox kan også bruges til at svække nogle muskler, for derved at gøre modsatrettede muskler stærkere. Derfor kan Botox også bruges til at løfte øjenbryn og mundviger. Smart ikke?

Har du spørgsmål til Botox, så er du velkommen til at ringe til os på 35394400 eller se mere her. Du kan også læse et spændende interview med vores Dermatolog og Botox specialist, Peter Wendelboe hvor han besvarer de 5 vigtigeste spørgsmål om Botox.

>> Læs artiklen med spørgsmål og svarerne her 

 

Spar op til 949 kr. på din Botox behandling

Hvis du også gerne vil komme dine permanente pande-, smile-, eller bekymringsrynker til livs, så kan det være en rigtig god ide, at overveje det nu. For til og med torsdag d. 31/8 2017 sparer du 25% på din Botox behandling hos Cosmo.

Har du ikke fået Botox hos os før, skal du huske at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos vores læge. Konsultationen skal minimum ligge 48 timer før selve din behandling. Det er et krav fra Sundhedsstyrelsen, som vi aldrig går på kompromis med.

Du er dog velkommen til, at købe tilbuddet inden det udløber og blot booke din konsultation efterfølgende. Bliver du erklæret uegnet til behandling, eller fortryder du dit køb efter din konsultation så refunderer vi naturligvis dine penge.

Du kan booke din gratis konsultation online eller ved at ringe til os på 35394400.

 

Tilbudspriser på Botox

1 område: Kun 1.421 kr. (normal pris 1.895 kr.)

2 områder: Kun 2.246 kr. (normal pris 2.995 kr.)

3 områder: Kun 2.846 kr. (normal pris 3.795 kr.)

 

Hvis du har nogen spørgsmål til købsprocessen, så tøv endelig ikke med at ringe til os på 35394400. Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag til torsdag fra kl. 8.00-20.00, fredag fra kl. 08.00 – 18.00 og lørdag fra kl. 9.00 – 15.00
Ses vi?

 

Christina

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser