Velashape III

Døjer du med slap hud på kroppen – måske ifm. graviditet eller vægttab? Eller leder du efter en behandling mod appelsinhud?

Som noget helt nyt udfører vi nu kropsbehandlinger. En behandling, der udjævner appelsinhud og opstrammer slap hud på kroppen – effektivt og uden ubehag. Som med alle vores behandlinger har vi valgt at gå med en effektiv og veldokumenteret behandling, som vi fagligt kan stå inde for.

VelaShape III™ er en af de mest veldokumenterede behandlingsformer til opstramning af slap hud på kroppen, contour af kroppen og effektiv reduktion af appelsinhud på baller og lår. Til forskel fra cool-tech og fedtfrysning, som reducerer fedt, arbejder VelaShape III med at destruere fedtceller gennem opvarming af vævet. Dette booster din hud til selv at danne nyt kollagen, og derved opstramme den, samt styrker din metabolisme, så du lettere kan slippe af med genstridigt fedt.

Kropsbehandlingen, VelaShape III er et seriøst bud på svaret på dine bønner, når det kommer til at slippe af med løs hud efter f.eks. en fødsel, eller bulede baglår, du længe selv har forsøgt at komme til livs.

Du er ikke alene med dit ønske. Behandling mod appelsinhud er i høj efterspørgsel – hele 90% af alle kvinder (og også mange mænd) lider af appelsinhud i større eller mindre grad – ligesom at undersøgelser også viser at over 70% af alle kvinder er kede af slap hud et eller andet sted på deres krop. Kombinationsbehandling med både opstrammende effekt og samtidig reducering af cellulite, har således været en af de forespørgsler vi har fået allerflest af – og nu er den at finde hos Cosmo Laser.

Føl dig bedre tilpas i din krop

Følelsen af at trække i badetøjet, eller den lette sommerkjole med selvtilliden i orden, er uvurderlig. Alle kroppe er forskellige og smukke på hver deres måde og alligevel vil de fleste nok afsløre, at de har et ømt punkt (eller to), hvor de ikke er helt tilfredse.

Mange oplever løs hud efter vægttab eller graviditet, og det kan være svært (og ofte umuligt) at træne det væk, hvis først huden er blevet slap.

Løs hud på mave, baller, lår og knæ er blandt de populære områder at blive behandlet. Formålet med VelaShape er en glattere og pænere hudstruktur får dine former fremhævet på flotteste vis.


Hudopstamning efter vægttab

For langt de fleste der kommer over 30-årsalderen, begynder huden at miste sin elasticitet. Ved større vægttab kan det give løs og crepet hud i de områder hvor vægttabet har været mest intensivt. Kroppen efter en fødsel kan have behov for lidt hjælp til at komme tilbage i vanlig styrke og form, og her er behandlingen især effektiv, da den både strammer vævet op og udjævner hudoverfladen, og derfor også virker hudforyngende.


Til dig der har fået foretaget en kosmetisk operation

Har du allerede fået foretaget en kosmetisk operation i form af fedtsugning eller reducering af løs hud, er VelaShape III den ideelle kombinationsbehandling, der sikrer et flot og jævnt resultat ved at dræne væsken fra de behandlede områder og derved give en mere ensartet hudstruktur og et flot resultat samt mindsker hævelser efter en kosmetisk operation. Der findes utallige gode eksempler med kombination af disse behandlinger.


Hvordan virker VelaShape III?

Med Syneron Candela’s patenterede Elôs laserteknologi kombineres infrarødt lys med højfrekvent vekselstrøm, og samtidig suges huden i det behandlede område ind i et vakuum. Dette tillader en dyb opvarmning af fedtcellerne, det omgivende bindevæv og kollagen fibrene. Denne kombination af en effektiv opvarmning og af et vakuum stimulerer til dannelse af mere kollagen og elastiske fibre, hvilket har en opstrammende effekt på huden. Samtidigt arbejder varmen med at nedbryde fedtdepoterne i det behandlede område, så dette mindskes. Du kan ligeledes forvente en generel forbedring af hudens struktur og udseende.

​VelaShape III™ er den perfekte løsning til dig, der ikke ønsker en fedtsugning, eller kirurgiske indgreb, men som kæmper med løs slap hud og/eller buler og ujævn hud på eksempelvis baller og lår. Alt sammen i en behandling, som kan foretages uden nogen form for restitutionstid eller efterfølgende ardannelser.

Hvis du har tatoveringer, skal du være opmærksom på at behandlingen ikke kan udføres på tatoverede områder på kroppen.


Dette kan du opnå med velashape iii:

- Reduktion af appelsinhud

- Glattere og mere vital hudHudopstramning

- Øget elasticitet i huden

- Dræning og fjernelse af affaldsstoffer fra huden.

​Vi tilbyder behandling med VelaShape III™ på størstedelen af kroppen, men de populære valg er lår, baller og mave. Til din gratis konsultation kan du snakke med din behandler omkring hvilke områder, du ønsker behandling.​

VelaShape III telknologi

Bliv klogere på den FDA-godkendte og evidensbaserede teknologi bag VelaShape III, og se hvordan behandlingen foregår i denne video.

Før og efter

Bliv klogere på behandlingen

Klinisk testet og veldokumenteret teknologi

Expand FAQ

VelaShape III er en videreudvikling af VelaSmooth og er en af de behandlingsformer mod genstridig appelsinhud og slap hud, der har været længst på markedet med over 10 års klinisk erfaring på bagen.

- Klinisk dokumenteret fra Multi-Centerundersøgelser med mere end 5 millioner uafhængige behandlinger udført på patienter globalt.

- ​Over 10 års klinisk erfaring

- VelaShape III er den mest anerkendte non-invasive og konturformende og cellulitis-reducerence behandling på markedet.

- VelaShape III er CE mærket, FDA godkendt og har bevist sin effektivitet til at ændre hudens konturer og reducere cellulitis.

Før behandlingen

Expand FAQ

Det anbefales, at det ønskede område er barberet inden behandlingen. Det vil dog ikke påvirke din hårvækst i området.

Under behandlingen

Expand FAQ

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. Behandlingen føles som en varm “prikken” i huden, og nogle beskriver det som en varm og massage.

Efter behandlingen

Expand FAQ

Huden kan efter behandlingen føles varm, og der kan forekomme let ubehag i det behandlede område, som kan vare ved et par timer. Ubehaget forsvinder igen, og der kan være let rødme samt hævelse i området de efterfølgende dage.

Grundet øget metabolisme skal der drikkes rigeligt væske og motion. Soleksponering og sauna frarådes i de første 24 timer, indtil rødmen er aftaget.

Det anbefales, at du i de efterfølgende 2 uger supplerer din behandling med bevægelse og/eller motion – gerne 3 gange ugentligt – for at vedholde den øgede fedtforbrænding. Undgå alkohol, raffineret sukker og fed mad i 2 uger efter behandlingen for optimalt resultat.

Cremer kan anvendes umiddelbart lige efter behandlingen. Det frabedes at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling i 4-5 dage efter behandlingen.

Antal behandlinger for optimalt resultat

Expand FAQ

Antallet af behandlinger vurderes individuelt og dette vil du tale med din behandler om til din gratis konsultation.

Der tilrådes 3 – 8 behandlinger i et kurforløb med 8-14 dages interval. Ligesom med træning, er resultatet ikke permanent, hvorfor det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger hver 6. – 12. måned. Behandlingerne optimeres med en sund og aktiv livsstil, og skal ses som et effektivt supplement hertil.

​Med behandlingen stimuleres alle hudens lag på kroppen. Behandlingen er ideel til reducering af cellulite, og opstramning af huden efter fødsel og generel forebyggelse af kroppens ældningstegn.

Hvem er de bedste kandidater til velashape iii™ behandling?

Expand FAQ

- Mænd og kvinder med en BMI (Body Mass Index) på 20 – 30​

- Mænd og kvinder der er sunde, raske og lever sundt.

Produktanbefaling for et optimalt resultat

Expand FAQ

Du optimerer behandlingen med en eksfolieret og velfugtet hud. Vi anbefaler Body Complex fra iS Clinical, for optimal fugt samt blid exfoliering af huden. For optimal pleje af cellulite anbefales Anti-Cellulite Creme, fra Dermaroller Original, samt Beauty Mouse, til opfølgende behandling hjemme.

Mindst 3-6 behandlinger

Der tilrådes 3 – 6 behandlinger i et kurforløb med 14 dages interval. Antallet af behandlinger vurderes individuelt.

Du er altid velkommen til at booke en gratis konsultation og hører mere omkring hvad VelaShape III kan gøre for, at du føler dig mere tilpas i egen krop. Konsultationen er altid gratis of helt uforpligtende.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se vores priser på Velashape her

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Mave 1.900 kr. 1.425 kr.
Baller 1.900 kr. 1.425 kr.
Forlår 1.900 kr. 1.425 kr.
Baglår 1.900 kr. 1.425 kr.
Inderlår 1.900 kr. 1.425 kr.
Ridebukselår 1.900 kr. 1.425 kr.
2 områder 3.300 kr. 2.475 kr.

Spar 25% med MyCosmo

Spar 25% Med Mycosmo

Medlemskabet der giver adgang til lave priser, når det passer dig!  Bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på dine behandlinger. Året rundt. Få adgang til lave priser allerede i dag.

FÅ ADGANG I DAG!