Signaturbehandlinger hos cosmolaser

Som laserspecialister har vi stor erfaring med at opnå flotte resultater hos vores kunder med laserbehandling. Hos Cosmo Laser tilbyder vi en bred vifte af laserbehandlinger, og har oplevet, at vores kunder får rigtige gode resultater ved at kombinere forskellige laserbehandlinger for en optimal effekt.


Vores bedste kombinationsbehandlinger

Cosmo Signaturbehandlinger er en serie af vores bedste kombinationsbehandlinger. Ved at kombinere flere af vores behandlinger, kan man ofte få et større behov dækket.

Mens én laser f.eks. går ind på at skabe en smuk og ensartet hudtone, går en anden ind og arbejder på kollagendannelsen og cellefornyelsen, eller reduktion af grov hudtekstur, store porer og kreppet hud.

Samtidigt kan der kombineres med injektionsbehandling, som er med til at give endnu flere muligheder.

Mens laser arbejder i både over- og underhud, virker injektion mere udefra og ind. Derfor får du så stor effekt af kombinationsbehandlingerne.

Herunder kan du se eksempler på, hvordan en signaturbehandling kan opbygges, alt efter, om du går efter en mere ensartet hudtone, en glattere hudoverflade eller vil give din hud et fugtboost.

Vi skræddersyer altid behandlingerne, så de passer til dine behov - så book en gratis konsultation, så vi sammen kan lægge den bedste plan for dig.

 • COSMO ACADEMY

  Cosmo classic

  3-trins laserbehandling mod ujævn hudtone i form af solskadet hud og små karsprængninger, samt forebyggelse af “hamster”kinder og begyndende linjer.

 • Cosmo plus

  Cosmo plus

  Denne 3-trins laserbehandling er perfekt for dig, der ønsker en smuk og ensartet hudtone, og en glattere og mildere hudoverflade.

 • Cosmelan

  Cosmo boost

  En 2-trins behandling for dig, der ønsker at forebygge mod tidlige alderstegn og samtidig give din hud et fugtboost, der er med til at skabe fornyet vitalitet og glød.