Ansigtsbehandlingen der skaber balance og ro i din hudoverflade

Med ReBoot ansigtsbehandling får du styr på din huds PH-balance.

Hos Cosmo ønsker vi at efterlade dig med en forandring. Derfor er vi ikke tilfredse med, at du forlader os med følelsen af, at det blot var en rar oplevelse. Det er vigtigt, at vi også har gjort en forskel for din hud, der både kan mærkes og ses. Derfor tilbyder vi ReBoot ansigtsbehandling.

Behandlingen stammer fra Rebiome, som er et dansk hudplejebrand, der arbejder med en patenteret og banebrydende teknologi inden for hudpleje. Hele konceptet er bygget op af mikrobiomer, som er hudens egne gode bakterier.

ReBoot ansigtsbehandling stabiliserer helt kort din huds PH-balance. Dette sker ved at forhindre din huds PH i at danne et miljø for de dårlige bakterier. For præcis som vores tarmflora, har huden det også aller bedst, når der er styr på PH-balancen. Resultatet er en mere sund og velafbalanceret hudoverflade.

Ansigtsbehandlingen kan uden problemer anvendes af helt sensitive hudtyper, som den er blevet testet på, samt en akne-ramt, rød og opblusset hud. Modvirker derudover også ujævn hudtone (mørke pletter og brune plamager) samt typiske alderstegn.

Når du kommer til din ReBoot ansigtsbehandling, vil din behandler, som er specieluddannet sygeplejerske, analysere din hud, og give dig den bedste anbefaling i forhold til behandlingsforløb og eventuelle produkter for at skabe de bedste resultater for din hud. Således kan du få fastlagt det rette forløb, der vil være mest effektivt for dig.

ReBoot ansigtsbehandlingen kan udføres hele året!

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

ReBoot behandlingen kan suppleres med alle typer behandlinger, laser såvel som injektionsbehandlinger. Dog anbefales det ikke at få udført laserbehandlinger i løbet af de 21 dage, du er i gang med ReBalance hjemmekittet.
Laserbehandlinger er især effektive som supplement til ReBoot, da de efterfølgende kan anvendes på de sidste udfordringer ved huden, som f.eks. rødme og ujævnheder.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler én behandling, som forløber med 21 dages hjemmebehandling. Du kan med fordel gentage behandlingen efterfølgende efter behov. Dette vil typisk være hver 6-12. måned.

ReBoot behandlingen er specielt velegnet til:

  • Forbedring af uren hud/akne
  • Reducering af rødme og irritation i huden
  • En sundere og mere velafbalanceret hudoverflade
  • Stabilisering af ph-balancen
  • Hyperpigmentering og solskadet hud
  • Minimering af synlige porer og overproduktion af olie
  • Reducering af tørhed i huden

Rebiome box vises frem
Her ses de forskellige Rebiome produkter

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Der er ingen forholdsregler, inden du får din første ReBoot ansigtsbehandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, så hold gerne en pause med dem i ca. 4 uger før din behandling.

Bemærk at hvis du er gravid, og ikke tidligere har fået frugtsyrebehandling, anbefaler vi, at du venter til efter din graviditet. Er du gravid, men har fået lavet Fire & Ice før, så kan du fint forsætte med at få dem.

Under din behandling

Expand FAQ

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske renser din hud med Cleansing Gel ReFresh, som er beroligende og meget blødgørende. Rensen er et vigtigt trin og sørger for, at din hud er klar til at modtage alt det gode fra de efterfølgende trin.

Trin 2 er den eksfolierende maske, Bi-active exfoliating - Enzyme Peeling ReSurface, som giver en warm og lidt prikkende fornemmelse. Masken masseres ind i huden i de sidste minutter, inden den renses af med Cleansing Gel ReFresh. 

Behandlingen afsluttes med Active Probiotic Masque, som skal sidde på huden i 24 timer. Masken indeholder over 8 milliarder levende mikrobiomer i stærkt koncentrerede doser af gavnlige probiotiske bakterier.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter behandlingen vil overfladen af din hud føles lidt stram. Det er helt normalt og blot et tegn på, at mikrobiomerne gør deres arbejde. Denne stramhed i huden aftager i løbet af de efterfølgende dage. Vi anbefaler, at du ikke bruger makeup eller cremer resten af dagen efter din behandling.

I de efterfølgende 21 dage skal du anvende ReBalance hjemmekittet. Morgen og aften. Vi anbefaler derudover, at du anvender en solcreme med en høj solfaktor i minimum 2-3 uger efter din behandling. Derudover skal du forsat holde pause med brugen af stærk A-vitamin.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se alle vores priser på ReBoot her

Område Normalpris MyCosmo Pris
Ansigt og bryst 2.500 kr. 1.875 kr.