En kvart million behandlinger siden 2009

En kvart million behandlinger siden 2009

Tilfredshedsrate på 98 %

Tilfredshedsrate på 98 %

4,8 ud af 5 hos Trustpilot

4,8 ud af 5 hos trustpilot

Før & efter billede - Velashape på baller

Få styr på løs og slap hud med hudopstrammende behandlinger på kroppen

Expand FAQ

Der kan være mange grunde til, at huden på kroppen bliver løs og slap. Det kan være, at du har været gravid eller været igennem et stort vægttab. Derudover kan alderen også nemt give løs hud under armene eller andre steder på kroppen. 

Ønsker du en strammere krop, kan du med vores hudopstrammende behandlinger såsom Profhilo Body eller Velashape få en strammere krop, der også virker yngre.

Sådan får du en pænere og mere opstrammende krop

Expand FAQ

Mange oplever med tiden løs hud på mave, arme, lår eller knæ. Hos Cosmo laser kan du få en Profhilo Body, som er en hudopstrammende injektionsbehandling med hyaluronsyre, der har en hudopstrammende effekt og udjævner områder, der har behov for et såkaldt boost.

Hvis du døjer med slap hud på kroppen eller leder efter en behandling mod appelsinhud, så er Velashape en perfekt behandling for dig. Velashape fremhæver dine former og giver dig en glattere og pænere hudstruktur på f.eks. mave, baller lår og knæ. 

Hudopstrammende behandlinger på krop efter dit behov

Expand FAQ

Vi går hos Cosmo Laser højt op i at følge lige præcis dine ønsker og behov, når du ønsker hudopstrammende behandlinger på kroppen. Nogle gange kan det være svært at vide, hvilken behandling man egentlig bør få foretaget. Det kan være, at du føler, at dine lår er blevet slasket eller at du har fået for meget appelsinhud, men at du ikke ved lige præcis, hvilken behandling, der giver mening for dig.

Derfor får du en gratis konsultation, hvor du fortæller, hvad dine ønsker og behov er i forhold til hudopstrammende behandlinger på kroppen og så guider vi dig professionelt. Vores kosmetiske sygeplejersker er nemlig eksperter i at hjælpe dig med at skræddersy en behandling ud fra de udfordringer du fortæller, at du har. 

  • VelaShape III telknologi

    Velashape

    Døjer du med slap hud på kroppen – måske ifm. graviditet eller vægttab? Eller leder du efter en behandling mod appelsinhud? Som noget helt nyt udfører vi nu kropsbehandlinger. En behandling, der udjævner appelsinhud og opstrammer slap hud på kroppen – effektivt og uden ubehag.