Få naturlige resultater med en filler behandling

Når du bliver ældre, vil de fedtdepoter, der ligger i dit ansigt, begynde at miste sin fylde og elasticitet. Dette kan medvirke til et lidt træt og surt udtryk i form af nedadvendt mundvige, indsunkne kinder og lignende, der også kan gøre, at du ser ældre ud, end du er. 

Mange af vores kunder er kede af at få at vide, at de ser trætte ud, når de ikke er det. De ønsker, at deres spejlbillede afspejler den glade og livlige person, som de er. 

Heldigvis er det ganske nemt at afhjælpe dette med en filler-behandling. F.eks. kan du vælge at få filler under øjnene, så du ser mere frisk ud.

Smukt og naturligt resultat med filler behandling

Vi sætter en stor ære i at lave et naturligt resultat, hvor du stadig ligner dig selv, men lige får det pift, som giver dig et mere vitalt og friskt udseende. Glem tanken om Hollywood stjerner, der for længst har mistet sansen for at stoppe i tide (mange af dem har også fået foretaget kirurgi).

Høj etik og integritet i vores filler behandlinger

Hos Cosmo Laser er en af vores 3 vigtigste værdier integritet. Dette praktiserer vi i høj grad, når det kommer til injektionsbehandlinger (rynkebehandling og fillerbehandling). Vi vil hellere starte i det små og tage lidt ad gangen frem for at overbehandle. Vi lover dig, at du får en ærlig og reel sparring hos vores dygtige kosmetiske sygeplejersker og speciallæger. Det er meget vigtigt for os, at du også får dig selv med i processen.

Derfor får Carina filler

Mød Carina, som var ked af sine "hamsterkinder" og ønskede et friskere og mere defineret udseende. Se med, når hun får fillerbehandling og bliv klogere på, hvad du kan forvente af fillerbehandling hos Cosmo Laser.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Naturligt udseende er altid målet med vores behandling med filler

Vi går meget op i at rådgive dig bedst muligt og ligeledes holde spejlet op foran dig løbende, så dine behandlinger ikke tager overhånd. Når din omgangskreds bemærker, at du ser mere frisk og levende ud, uden overrasket at udbryde ”HVAD er der sket med dig?”, så har vi gjort vores arbejde til perfektion.

En sikker og naturlig behandling med filler

Filler behandling tilfører dit udseende et pift af vitalitet og energi. Blot en enkelt behandling er nok til at ændre dit syn på dig selv og dine muligheder. Du vågner op og kigger dig i spejlet, og ser dig selv i et helt nyt lys.

Filler behandling fjerner skånsomt dine rynker og furer, mens huden plejes og stimuleres til at opbygge ny elasticitet. Huden får også en forbedret evne til at optage fugt. Den booster hudens egen proces til at holde din hud i topform

Forskellige former for filler behandlinger

Måske er du træt af dine rynker under øjnene eller ønsker en generel rynkereduktion i dit ansigt. Måske har du altid ønsket dig større læber. Eller måske vil du bare gerne have tydeligere kindben. Du kan heldigvis få det hele hos Cosmo Laser: 

Filler i kindben - Hvis du altid har ønsket dig skarpe eller markerede kindben, så er filler i kindbenene en god måde endelig at få det på. Ved hjælp af filler i dine kindben, kan du få skabt mere fylde og løft i dit ansigt, så du kan se friskere og mere opløftet ud.

Filler i læberne
- Ved hjælp af filler i læberne, kan du – med respekt for din naturlige læbeform – få skabt mere symmetri, definition og fylde i dine læber, så du får lyst til at tage den knaldrøde læbestift frem.

Filler under øjnene - Hvis du får filler under øjnene, kan du få udjævnet indhulingen under dine øjne, så du kan se friskere og mere vågen ud. Behandlingen er meget populær, da den effektivt hjælper både kvinder og mænd med at genvinde friskere øjne.

Belotero – produkter skræddersyet til dine behov

Du har en lang række muligheder for at få udglattet og udfyldt dine rynker, genskabt din huds volume samt få genhydreret din hud. Belotero består af 5 filler produkter, som er skabt til de mest avancerede kosmetiske behandlinger, hvilket giver et naturligt smukt resultat hver gang. 

Hvert produkt har sine unikke egenskaber og kan bruges alene eller i kombination med hinanden for at skabe en skræddersyet løsning, som passer perfekt til dig. Forud for din behandling vurderer sygeplejersken hvilket produkt, der passer perfekt til netop dit behov med udgangspunkt i din huds struktur og funktionelle behov. 

Revive (Skin Booster) behandling med Belotero

Smuk hud – helt uden filter!

Revive behandlingen forebygger fremkomsten af alderstegn og skaber ungdommelig glød ved hjælp af intensiv fugt og en let fylde. Behandlingen er for dig, der gerne vil komme rynker og fine linjer i forkøbet med en hudforbedrende Skin Booster.

Revive Skin Booster er for dig, som ikke har brug for massiv fylde i dybe rynker, men ønsker at forbedre din hudoverflade og fremhæve dine træk på en naturlig og nænsom måde. 

Hvordan fungerer Belotero Revive?

Behandlingen fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilføres huden let fylde, der naturligt fremhæver din huds udstråling. Med Revive genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra.

Hvor ofte skal jeg behandles?

Vi anbefaler tre behandlinger med fire ugers mellemrum for optimalt resultat. Dog vil du kunne opleve en forandring efter første behandling. Det nødvendige antal afhænger af din hud, samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Aftal et forløb med din behandler, så du får det resultat, du drømmer om.

Tilgængelighed for alle

Da vi startede Cosmo Laser tilbage i 2009, var vores mission at gøre kosmetiske behandlinger tilgængelige for alle. Dette gælder behandling med filler, som vi ønskede (og stadig ønsker) at afmystificere. Det er vigtigt for os, at du får en reel idé om, hvad behandlingen kan gøre for dig.

Så er du nysgerrig på, hvordan du får et naturligt og diskret resultat i trygge og erfarne hænder, kan du booke tid til en gratis konsultation her.

Faste lave priser

Alle priser på filler behandling er faste normalpriser. For at opnå det mest optimale resultat, kan det blive nødvendigt at anvende mere end et produkt eller mere langtidsholdbare produkter under selve behandlingen. Dette vil påvirke prisen på din behandling. 
Der vil altid være en forventningsafstemning i forbindelse med din behandling, før du behandles, så der opnås enighed med din behandler, inden forløbet sættes i gang.


Kom forbi til en snak omkring dine ønsker

Vi tager altid en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger. Dette gør vi både ved vores gratis konsultation, som skal ske minimum 48 timer før behandling, og til selve behandlingen.

Før og efter

Bliv klogere på behandlingen

Før Din Behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

I 4 dage forud for din første behandling må du ikke tage fiskeolie, Ipren, Kodimagnyl eller anden smertelindrende medicin, som indeholder acetylsalisyl syre, da det øger risikoen for blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Under Din Behandling

Expand FAQ

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske udvælger den type filler fra Belotero, som passer perfekt til dit behov. Belotero består af 5 produkter (Soft, Balance, Intense, Volume og Hydro), som er skabt til de mest avancerede skønhedsbehandlinger, hvilket giver dig et naturligt smukt resultat hver gang. Hvert produkt har sin unikke egenskab, og er skræddersyet til at behandle hver deres område.

Herefter bliver det område, du skal have behandlet desinficeret og filleren indsprøjtes i små mængder via en meget fin kanyle. Hvad end formålet er at få ”fyldt ud”, korrigeret, forstørret eller defineret, så vil du se et resultat med det samme. Det endelige resultat ses dog først 2-4 uger efter din behandling, når filleren er fuld integreret i vævet.

Behandlingen er smertefri i nogle områder, mens den kan være mere eller mindre ubehagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter behandlingen er det normalt og forventeligt, at du oplever let rødme, hævelse, lidt ømhed eller kløe i det behandlede område. Det forsvinder i løbet af 1-2 dage. Hvis det fortsætter, eller hvis du oplever andre reaktioner, så kontakt vores sygeplejersker eller læger.

Det er meget vigtigt, at du undgår at røre det behandlede område i 4 timer efter behandlingen, ligesom at du heller ikke må bruge makeup eller cremer i dette tidsrum. Det frarådes, at du laver hård fysisk sport i 2-3 dage, ligesom at du skal undgå intens varme fra solbadning og sauna i minimum 2 uger.

Overholdes det ikke, er der risiko for, at effekten af din behandling forsvinder hurtigere. Hvis du tager fiskeolie eller blodfortyndende medicin, så vent med at genoptag det til minimum 2 dage efter behandlingen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller ømhed. Blå mærker forsvinder oftest 4-6 dage efter, og kan tildækkes med lidt makeup.

Når du får lavet en fillerbehandling, er der en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Er det tilfældet, vil du opleve en forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Det kan f.eks. komme til udtryk som ekstra ømhed, yderligere rødme og feber.

Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. Oplever du en uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Har du tendens til hyppige herpesudbrud, så kan en fillerbehandling godt fremprovokere et udbrud. Derfor er en forebyggende behandling en god ide.

Filler består primært af fugt og en smule lidocain. Allergi overfor lidocain er yderst sjældent, men kan opstå. Trods meget sjældne tilfælde, så kan der opstå knuder af filler i dit væv. Det vil normalt aftage og forsvinde i løbet af kort tid, og kan oftest masseres væk.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om filler her >>

Supplerende behandlinger

Rynkebehandling
Cosmo Signatur

RENTEFRI FINANSIERING
Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Hvad koster en filler behandling?

Hos Cosmo er vores fra-pris på filler 2.000 kr. Vi behandler en masse forskellige områder med filler. Derfor afhænger prisen af, hvilket område du skal have behandlet.

Bliv medlem af MyCosmo og spar 25 % kontant på filler og mange andre behandlinger. Du kan også optjene point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger. Læs mere om MyCosmo her >>

Se priser på filler her

Hvad siger vores kunder om vores behandlinger?

Lige nu har vi en score på 4,8 på Trustpilot, som vi er meget stolte af! 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!