Behandlingstid

Behandlingstid

60-80 min

Bedøvelse

Bedøvelse

Ingen

Nedetid / opheling

Nedetid / opheling

1 dage

Resultat

Resultat

2 behandlinger

Holdbarhed

Holdbarhed

Permanent

Solregime

Solregime

4 uger før/efter

MyCosmo pris fra

2.400 kr.

Få et yngre og friskere udseende med en hudforyngende laserbehandling

Med vores 2-i-1 hudforyngende laserbehandling ‘Cosmo Classic’ vil du opleve at få en hud, der har en mere klar og ens hudtoning. Mange oplever, at de med tiden får aldersbetingede skader – ofte omtalt som pigmentpletter, karsprængninger og slap hud. En hudforyngende behandling kan bl.a. afhjælpe dette, samt mindske rynker og stramme din hud op og derved give dig et friskere udseende.

Cosmo Classic laserbehandling kombinerer to af de mest effektive laserbehandlinger inden for rynkereduktion, solskader (ujævn hudtone), karsprængninger og hudopstramning.

Førende indenfor kosmetiske laserbehandlinger

Hos Cosmo Laser er vi førende i Danmark inden for kosmetiske laserbehandlinger, og kan tilbyde dig flere muligheder afhængig af dine behov. Til flere af vores hudforyngende behandlinger benytter vi Elos Laser, eller videreudviklingen Elos Plus, som er lavet af den førende globale laserproducent Syneron Candela, og som sikrer dig optimale, effektive og skånsomme resultater med den nyeste teknologi på markedet.

Hudforyngende behandling uden operation eller nåle – minimal helingsproces og ubehag.

De to laser rynkebehandlinger i Cosmo Classic-serien varer i alt 60 minutter.

Den første laserbehandling reducerer synlige aldersbetingede ujævnheder i hudtonen, hudproblematikker som solskader, diffus rødme, karsprængninger og gammelmandspletter. Hudens aldringstegn i underansigt, hals samt bryst bliver behandlet og huden fremstår efterfølgende mere ensartet.

Den anden laser rynke behandling Den anden laserbehandling stimulerer kollagen- og elastindannelsen. Med en øget produktion af kollagen og elastin styrkes hudens kvalitet, forbedres hudens fleksibilitet samtidigt med, at huden støttes således at rynker bliver reduceret. Huden vil opleves som mere glat og opstrammet.

Før og efter

Vores populære kombinationsbehandling

Cosmo classic laserbehandlingen forynger din hud med en sikker og effektiv behandling.

Cosmo Classic laserbehandlingen forynger din hud med en sikker og effektiv behandling.

Cosmo Classic er en del af Cosmo Signature-serien og består af to laserbehandlinger. Det gode resultat opnås ved at kombinere bi-polar radiofrekvens og laserlys, der præcist opvarmer vævet på området, der ønskes behandlet, og derved stimulerer en forbedring i huden.

Cosmo Classic udføres i klinikkerne: Cosmo Laser København og Cosmo Laser Aarhus.

Alternativer til cosmo classic

Hudforyngelse med IPL: Det er muligt kun at få den første af de to laser behandlinger, hvis det primært er solskadet hud, uens hudtoning og mindre karsprængninger, du ønsker behandlet. I så fald kan du læse mere om vores IPL behandling

Cosmo Plus: En 3-trins laserbehandling, der har de samme to første trin som Cosmo Classic, men afslutter med en områdevis laserbehandling mod grovere hudtekstur og linjer. Læs mere om Cosmo Plus her

Cosmo Boost: En forebyggende 2-trins behandling, hvor laser kombineres med Revive Skin Booster fillerbehandling. Laserbehandlingen aktiverer hudens kollagenproduktion for at opnå en fastere og mere elastisk hud, og udskyder derved aldringsprocessen. Revive Skin Booster behandlingen udglatter hudoverfladen, og skaber en masse glød og vitalitet, som samtidigt virker forebyggende. Læs mere om Cosmo Boost her

Hudforyngelse med fraktioneret laser: Med vores Matrix RF fraktioneret rynkebehandling, vil du opleve at få formindsket dine fine rynker, samt få en klarere hud. Matrix RF er en videreudvikling af den kendte CO2 laser, og fordelen ved Matrix RF er, at indgrebet ikke er nær så drastisk, og dermed er helingsforløbet lettere og hurtigere. Læs mere om Matrix RF rynkebehandling.

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling, du skal vælge eller ønsker en behandling, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation.

Sådan foregår behandlingen

Expand FAQ

Det er de færreste, som kan komme udenom det. Vi bliver ældre. Det er i sandheden en smuk ting, men nogen føler, at de ser ældre ud end de egentlig er eller føler sig. Kender du den følelse? Det er der mange, der gør. Derfor er denne Cosmo Classic signaturbehandling en utrolig populær behandling.

Behandlingen er 2 forskellige laserbehandlinger i én behandling: Første del af behandlingen går ind og reducerer eller fjerner dine karsprængninger, gammelmandspletter og solskader i form af ujævn hudtone. Anden del af behandlingen laver en let opstramning af huden i nedre del af ansigtet og/eller på hals og bryst.

Alt i alt giver behandlingen en mere ensartet hud samt en mild opstramning af læderhud og det dybere liggende bindevæv. Resultatet er et yngre udseende, på den diskrete, naturlige og forfriskende måde.

Det er individuelt, hvor mange behandlinger, du behøver for at opnå det bedste resultat. Oftest anbefaler vi 3 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum. Derudover anbefaler vi, at du holder det ved lige med en opfølgende behandling 1 gang om året.

Hos Cosmo udføres din Cosmo Classic behandling med to forskellige typer af laser; Elos og Elos WRA. Fælles for de to lasere er, at de alle er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr. Med deres todelte teknologi er det muligt skånsomt og effektivt at fjerne karsprængninger, pigmentforandringer samt reducere rynker og slap hud i underansigtet – alt sammen i én og samme behandling.

Før Din Behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Når du kommer til din behandling, så skal huden på behandlingsstedet være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Forud for din behandling, må det behandlende område ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger, ligesom du heller ikke må bruge selvbruner i 2 uger før. Huden skal fremstå så lys som muligt.

Under din behandling

Expand FAQ

Lyset og varmen fra de to lasere ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Sygeplejersken starter med at behandle karsprængninger og pigment. Behandlingen mærkes som varme prik i huden, som kan være ubehagelig. Det er dog kortvarigt og forbigående.

Derefter skifter sygeplejerskeren laser og starter anden del af din behandling, som opstrammer huden. Denne del udgør den længste del af den samlede behandling, og føles varm og behagelig.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter din behandling vil din hud føles varm, og du vil derfor få en ispose ned nedkøling. Du er velkommen til at bruge makeup eller creme efter din behandling, så dine daglige aktiviteter kan genoptages.

Vi anbefaler, at du undgår varme på det behandlede område i nogle dage efter din behandling, såsom sauna, massage eller sport. Du må heller ikke peele huden i de efterfølgende 5 dage.

Derudover er det afgørende, at du bruger solcreme med minimum faktor 30 hver dag i mindst 4 uger – gerne længere. Solcremen kan du lægge under din makeup. Vigtigst af alt er, at du ikke udsætter din hud for sol i minimum 4 uger efter din behandling.

Skal du på skiferie eller solferie, skal der gå minimum 4 uger. Efterlever du ikke det, så vil det have indflydelse på dit resultat.

Dit resultat kan med stor fordel holdes ved lige med effektive hudpleje produkter. Spørg gerne din sygeplejerske til råds.

Potentielle bivirkninger

Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling. Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet.

Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer

Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer

– Graviditet og amning

– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud

– En fortid med keloid ardannelse

– Blodfortyndende behandling

– Epilepsi, som ikke er velbehandlet

– Blødersygdom/hæmofil

- Implanterede elektriske apparater i behandlingsområder, f.eks. pacemaker, insulinpumpe m.m.

Anbefalede tilkøb

I forbindelse med dine Cosmo Plus behandlinger, anbefaler vi supplerende behandlinger til dit forløb:

Revive Skin Booster

MatrixRF (hudforyngelse og arreduktion)

Botox

Rentefri Finansiering

 Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Ansigt 3.200 kr. 2.400 kr.
Ansigt og hals 3.500 kr. 2.625 kr.
Hals og bryst 3.100 kr. 2.325 kr.
Ansigt, hals og bryst 4.200 kr. 3.150 kr.
Spar 25% med MyCosmo

Spar 25% Med Mycosmo

Medlemskabet der giver adgang til lave priser, når det passer dig!  Bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på dine behandlinger. Året rundt. Få adgang til lave priser allerede i dag.

FÅ ADGANG I DAG!