Få en ensartet teint med en hudforyngede laserbehandling

Med vores hudforyngende behandling Triniti vil du opleve at få en hud, der har en mere klar og ens hudtoning. Mange oplever, at de med tiden får solskader – ofte omtalt som pigmentpletter, karsprængninger, ujævn hudtone og slap hud. En hudforyngelse med laser kan bl.a. afhjælpe dette, samt mindske rynker og stramme din hud op og derved give dig et friskere udseende.

Vores mest populære hudforyngelse behandling er Triniti-behandlingen – også kaldt ’3-i-1 Hudforyngelse’ eller Cosmo Boost, som vi har døbt den. Hudforyngelse med laser kombinerer tre af de mest effektive laserbehandlinger inden for rynkereduktion, solskader (pigmentpletter), karsprængninger og hudopstramning.

LÆS MERE OM COSMO CLASSIC HER

Førende indenfor kosmetiske laserbehandlinger som hudforyngende behandlinger

Hos Cosmo Laser er vi førende i Danmark inden for kosmetiske laserbehandlinger. Vi kan tilbyde dig flere muligheder afhængigt af dine behov. 

Til flere af vores hudforyngende behandlinger benytter vi Elos Laser, eller videreudviklingen Elos Plus. Behandlingen er lavet af den førende globale laserproducent Syneron Candela. 

Hudforyngelse med laserbehandlingen sikrer dig optimale og skånsomme resultater med den nyeste teknologi på markedet.

Hudforyngende behandling uden operation eller nåle – minimal helingsproces og ubehag.

De tre laserbehandlinger for hudforyngelse i Triniti-serien varer i alt 50-60 minutter.

Den første laserbehandling retter op på forskellige hudproblemer som solskadet hud (pigmentpletter), ujævn hudtoning, mindre karsprængninger og gammelmandspletter.
Den anden laserbehandling mod rynker opstrammer hudens ældningstegn omkring næse, mund og øjne samt på hals, kæbe og pande. 
Den tredje laserbehandling mod rynker i serien formindsker, via en fraktioneret rynkebehandling, dine rynker betydeligt. Du vil opleve en mere glat og elastisk hud.

Alternativer til triniti-behandlingen for en yngre hud

Hudforyngelse med IPL: Det er muligt kun at få trin 2 af de tre trin i Triniti behandlingen, hvis det primært er solskadet hud, ujævn hudtoning og mindre karsprængninger, du ønsker behandlet. I så fald kan du læse mere om vores IPL behandling mod solskader.

Cosmo Plus: En 3-trins laserbehandling, der har de samme to første trin som Cosmo Classic. Dog afsluttes det med en områdevis laserbehandling mod grovere hudtekstur og linjer. Læs mere om Cosmo Plus her.

Cosmo Boost: En forebyggende 2-trins behandling, hvor laser kombineres med Skin Booster fillerbehandling. Laserbehandlingen aktiverer hudens kollagenproduktion for at opnå en fastere og mere elastisk hud, og udskyder derved aldringsprocessen. Skin Booster behandlingen mod hudforyngelse udglatter hudoverfladen, og skaber en masse glød og vitalitet, som samtidigt virker forebyggende. Læs mere om Cosmo Boost her.

Hudforyngelse med fraktioneret laser (MatrixRF): Med vores Matrix RF fraktioneret rynkebehandling, vil du opleve at få formindsket dine fine rynker, samt få en klarere hud. 

Matrix RF er en videreudvikling af den kendte CO2 laser. Fordelen ved Matrix RF er, at indgrebet ikke er nær så drastisk. Helingsforløbet er dermed lettere og hurtigere. Læs mere om Matrix RF rynkebehandling.

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling, du skal vælge mod hudforyngelse, eller ønsker en behandling, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation.

Mørke pletter og ujævn hudtone FØR OG EFTER

Før og efter

Mød Helena, som får Triniti-laserbehandling

Se hvordan 3-i-1 laserbehandlingen foregår, når Helena får udført den populære Triniti-behandling. Og hør hvorfor Helena valgte at få 3-trins behandlingen.

Sådan foregår behandlingen

Expand FAQ

Det er de færreste, som kan komme udenom det. Vi bliver ældre. Det er i sandheden en smuk ting, men nogle føler, at de ser ældre ud, end de egentlig er eller føler sig. Kender du den følelse? Det er der mange, der gør. Derfor er denne 3-i-1 hudforyngelse - også kaldet Cosmo Classic - en utrolig populær behandling.

Behandlingen er 3 forskellige laserbehandlinger i én behandling: Første del af behandlingen går ind og reducerer eller fjerner dine karsprængninger, gammelmandspletter og pigmentskader. Anden del af behandlingen laver en let opstramning af huden i hele øvre og nedre del af ansigtet og/eller på hals og bryst, mens tredje del af behandlingen arbejder direkte på dine fine linjer og rynker, så du får en mere glat og elastisk hud.

Alt i alt giver behandlingen en mere ensartet hud samt en mild opstramning af læderhud og det dybere liggende bindevæv. Resultatet er et yngre udseende, på den diskrete, naturlige og forfriskende måde.

Det er individuelt hvor mange behandlinger, du behøver for at opnå det bedste resultat. Oftest anbefaler vi 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Varigheden af din behandling varierer mellem 12-36 måneder, og det anbefales derfor, at du holder det ved lige med en opfølgende behandling 1 gang om året.

Hos Cosmo udføres din 3-i-1 hudforyngelse med tre forskellige typer af laser; eMax, Elos og Elos WRA. Fælles for de tre lasere er, at de alle er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr. Med deres tredelte teknologi er det muligt skånsomt og effektivt at fjerne karsprængninger, pigmentforandringer samt reducere rynker og slap hud i underansigtet – alt sammen i én og samme behandling.

Før din behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Når du kommer til din behandling, så skal huden på behandlingsstedet være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Forud for din behandling, må det behandlende område ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger, ligesom du heller ikke må bruge selvbruner i 2 uger før. Huden skal fremstå så lys som muligt.

Under din behandling

Expand FAQ

Ansigtshuden afrenses og påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, som skånsomt opvarmes. Underbehandlingen vil du mærke varme og en let prikken i huden. I visse områder kan behandlingen være lettere ubehagelig. I den første del af behandlingen vil der ligeledes forekomme stærke lysglimt, som kan virke ubehagelige, men er helt ufarlige for øjnene. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. Behandlingen af ansigtet tager ca. 60 minutter.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter din behandling vil din hud føles varm, og du vil derfor få en ispose til nedkøling. Du er velkommen til at bruge makeup eller creme efter din behandling, så dine daglige aktiviteter kan genoptages.

Vi anbefaler, at du undgår varme på det behandlede område i nogle dage efter din behandling, såsom sauna, massage eller sport. Du må heller ikke peele huden i de efterfølgende 5 dage.

Derudover er det afgørende, at du bruger solcreme med minimum faktor 30 hver dag i mindst 4 uger – gerne længere. Solcremen kan du lægge under din makeup. Vigtigst af alt er, at du ikke udsætter din hud for sol i minimum 4 uger efter din behandling.

Skal du på skiferie eller solferie, skal der gå minimum 8-16 uger. Efterlever du ikke det, så vil det have indflydelse på dit resultat.

 

Dit resultat kan med stor fordel holdes ved lige med effektive hudplejeprodukter. Spørg gerne din sygeplejerske til råds.

Potentielle bivirkninger

Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling. 
Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet.

Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrænding eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer

Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer

– Graviditet

– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud

– En fortid med keloid ardannelse

– Blodfortyndende behandling

– Epilepsi, som ikke er velbehandlet

– Blødersygdom/hæmofil

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Prisgaranti

 Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN