COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Slip for bedøvelse, lang helingsproces og implantater

Mulighederne er efterhånden rigtig mange med plastikkirurgi (og kirurgi i det hele taget). Men det er ikke alle, der føler sig lige trygge ved at gå operationens veje pga. de mange risici, der er forbundet med dette.

Beskriver dette dig, og ønsker du en hagekorrektion, så skal du vide, at du har andre muligheder. Hvis du læste mit indlæg i mandags, hvor vi havde fokus på næsekorrektion med filler, så ved du netop, at du kan komme ret langt med fillerbehandlinger.

Ugens fokusområde

I denne uge har jeg fokus på hagekorrektion med filler. Så hvis du i noget tid har gået og overvejet at få et hageimplantat (eller en større kæbeoperation), men ikke har gjort det pga. de ricisi, der er forbundet med behandlingen, så kan det være, at hagekorrektion med filler er løsningen for dig.

Hvis du vil blive klogere på, hvad hagekorrektion med filler går ud på, så endeligt læs videre. Men først vil jeg give dig et hurtigt overblik over hvilke fordele og ulemper, der er forbundet med hhv. operationer og fillerbehandlinger i forbindelse med hagekorrektion.

Fordele og ulemper ved operation

Fordele:

#1 Man kan skabe en større forvandling – dvs. du kan opnå en større forskel fra dit udgangspunkt.

#2 Resultatet er permanent, hvilket er ret praktisk (sålænge du selvfølgelig er tilfreds med resultatet).

Ulemper:

#1 Du skal under bedøvelse – enten lokalbedøvelse eller fuld narkose.

#2 Det er en stor udgift.

#3 Du kan risikere, at din krop udstøder et implantat, hvis dette indføres.

#4 Det kan være meget smertefuldt.

#5 Der er en lang helingsprocess. Dvs. du skal være sengeliggende i op til flere uger efter operationen og kan derfor heller ikke tage på arbejde det første lange stykke tid.

#6 Der er større risiko for infektion ved operation

Fordele og ulemper ved fillerbehandling

Fordele:

#1 Det kræver ingen narkose. (Højst lokalbedøvelse).

#2 Mange synes, at det er smertefrit. Men det kan variere fra person til person. (Det kan godt spænde lidt, da der bliver lagt volumen ind i vævet).

#3 Det er hurtigt overstået. Alt afhængigt af behovet, tager en fillerbehandling af hage ca. 60 minutter (inkl. forberedelsestid).

#4 Du kan under behandlingen løbende se resultatet, og selv være med til at vurdere resultatet. Det er samtidigt en god mulighed for at teste af, om du overhovedet synes om ‘looket’. (Evt. inden du vælger at få lavet et permanent hageimplantat).

#5 Du er ikke sengeliggende efter behandlingen.

#6 Sammenlignet med plastikkirurgi, er det en ret lille udgift.

#7 Det er hudens eget naturlige fugtstof, der bliver injiceret i din hud. Derfor er der minimal risiko for, at filleren bliver afstødt af din krop, da produktet allerede findes i din hud.

Ulemper:

#1 Det er ikke permanent, så du skal gentage dine behandlinger for at vedligeholde resultatet.

#2 Man kan risikere at få blå mærker, og der vil være en smule hævelse og ømhed i området dagene efter behandlingen.

#3 Der er en lille risiko for infektion.

#4 Der er en minimal risiko allergisk reaktion.

Hvordan fungerer hagekorrektion med filler?

Nu hvor du ved lidt mere om fordelene og ulemperne ved de forskellige behandlingsformer, vil jeg sætte dig mere ind i, hvordan hagekorrektion med filler egentligt forløber sig.

Jeg har endnu engang lavet nogle illustrationer, der kan give dig det bedste og hurtigste tekniske overblik over behandlingen.


Som du kan se på illustrationerne kan man, ved hjælp af filler, også skabe en mere defineret og udjævnet kæbelinie. Hagekorrektion med filler hænger nemlig således sammen, at der i de fleste tilfælde skal en kombination af flere områder til. På denne måde kan man opnå et mere naturligt og harmonisk hage- og kæbeparti.

Kæbekorrektion med Botox

Vidste du, at du med Botox faktisk også kan korrigere i kæbepartiet. Med Botox kan du nemlig få dine kæbemuskler til at slappe af og derved opnå en mere smal og feminin kæbe. Dette er anvendeligt, hvis du har meget markerede og nærmest ‘firkantede’ kæber.

Få 25 % på filler (…og Botox!)

Resten af måneden har vi kampagne på filler og Botox. Til og med d. 31 august kan du nemlig spare 25 % på dine køb. Dine behandlinger skal blot være brugt inden d. 31. oktober 2018.

Kampagnepriser på filler

1 ml: (Normalpris 3.015 kr.) – NU 2.261 kr.
2 ml: (Normalpris 5.050 kr.) – NU 3.787 kr.
3 ml: (Normalpris 7.050 kr.) – NU 5.287 kr.
4 ml: (Normalpris 8.600 kr.) – NU 6.450 kr.
5 ml: (Normalpris 10.000 kr.) – NU 7.500 kr.

>> Køb filler til kampagnepris hér!

Kampagnepriser på Botox

1 område: (Normalpris 1.925 kr.) – NU 1.444 kr.
2 områder: (Normalpris 3.025 kr.) – NU 2.269 kr.
3 områder: (Normalpris 3.850 kr.) – NU 2.888 kr.
Kæber: (Normalpris 3.850 kr.) – NU 2.888 kr.
Brynløft: (Normalpris 1.000 kr.) – NU 750 kr.

>> Køb Botox til kampagnepris lige hér!

Husk: Køber du mere end et område, så skal alle områderne laves ved samme behandling. Og du har altid 30 dages fuld returret fra købsdatoen.

Få personlig vejledning

Er du interesseret i at få en hage- og/eller kæbekorrektion med filler eller Botox, så book en gratis konsultation hos mig eller en af de andre kosmetiske sygeplejersker. Til konsultationen vil du også få en mere dybdegående redegørelse for behandlingerne. Du har minimum 48 timers betænkningstid før du kan blive behandlet. Dette er ifølge reglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Du kan booke din gratis konsultation online lige her. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 35394400. Hvis du allerede har en gældende konsultation i filler eller Botox hos Cosmo, kan du booke en tid til din behandling her.

Ønsker dig en god aften,

Mvh.
Regitze
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank
PS. Husk at vi fortsat har kampagne på Permanent Hårfjerning, hvor du LIGE NU sparer 50% på køb af minimum to områder. Køb kampagnen hér!