COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Har du styr på permanent hårfjerning?

I løbet af måneden har jeg fortalt dig en hel masse om permanent hårfjerning. Jeg har forklaret hvordan det forløber, hvem der kan få behandlingen og alt midt imellem dette. Så hvis du har læst med, skulle du gerne være blevet meget klogere på alt om permanent hårfjerning.

Meeen… Hvis du har haft travlt med at nyde det gode vejr i Oktober (i hvert fald starten af måneden) og derfor ikke har haft mulighed for at læse alle mine informative indlæg, kan du bare slappe helt af. For jeg har lavet en lille opsummering af alt, jeg har lært fra mig i løbet af denne måned – samlet i dette indlæg.

Læs med og bliv ekspert i permanent hårfjerning på ingen tid:

Opsummering på Permanent hårfjerning

#1 Er IPL og Laser det samme?

Det korte svar er: nej!

Et lidt mere uddybende svar er, at laser er en mere præcis og effektiv metode, da lyset sigter mere fokuseret efter hårstrået. IPL udsender et bredspektret lys og er derfor mindre præcis. Derfor kræves der ofte færre behandlinger med laser, for at opnå et tilfredsstillende resultat. Du kan læse mere om IPL vs laser her.

#2 Hvilke områder og hudtyper kan behandles?

Vi udfører permanent hårfjerning på alle områder af kroppen og med laser er det muligt at udføre behandlingen på alle hudtyper, da det er en mere præcis behandling, sammenlignet med IPL.

#3 Hvad er forskellen på en bikini- og en tanga-behandling?

Vi har mange kunder, der spørger, hvad forskellen på en bikini og en tanga er. Dette har jeg prøvet at illustrere det for dig, for nemmere at kunne forklare det.

Det markerede område illustrerer det behandlede område ved hhv. en bikini-, en tanga- og en brazil-behandling. Hvis du ønsker en tanga, men også gerne vil have fjernet hår mellem ballerne, går denne behandling ind under kategorien ‘brazil’. Hvis du ønsker at få en fuld brazil, men gerne vil beholde lidt hår foran, er dette selvfølgelig muligt.

#4 Hvad skyldes røde knopper og indgroede hår?

Røde knopper og indgroede hår er en gene mange typisk oplever i forbindelse med barbering, voksning og epilering.

blank

Permanent hårfjerning hjælper med at reducere disse gener mærkværdigt. Jeg fortæller også altid mine kunder om vores ’bump eraser’ creme, som er forebyggende mod knopper og indgroede hår i forbindelse med hårfjerning. Desuden kan det også hjælpe at undgå at gå i meget stramt tøj hver dag. Du kan læse mere om forskellige hårfjerningsmetoder her og her.

#5 Hvilke typer får permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning kan være til gavn for mange forskellige mennesker. Nogle føler, det er befriende ikke at skulle barbere sig så ofte, andre gør det for at reducere indgroede hår eller røde knopper. Og så er der også dem, der opnår en bedre livskvalitet ved at få reduceret deres uønskede hårvækst.

Mød 4 typer, der får permanent hårfjerning hos os her. Og læs interviewet med Louise, som er i et hårfjerningsforløb hos os her.

blank

#6 Går sol og laserhårfjerning godt i spænd med hinanden?

Nej, desværre ikke. Når du er i et forløb med laserhårfjerning, er det utrolig vigtigt, at du ikke eksponerer det behandlede område for sol i 4 uger inden og 2 uger efter dine behandlinger, da dette ellers kan forøge risikoen for forbrændinger og pigmentforandringer.

#7 Hvor mange behandlinger skal man have?

Det er meget individuelt, men de fleste skal have mellem 8-12 behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Dette afhænger af flere ting. Bl.a. hårvækst, hormonbalance og hvor mørke hårene er.

blank

#8 Kan man behandle alle uønskede hår?

Desværre ikke. Man kan endnu ikke behandle lyse, grå og røde hår med permanent hårfjerning. Og hårene skal helst ikke være for fine heller, da det er pigmentet i håret, som leder laserens lys ned i hårsækkene. Så hvis hårene er meget fine, har laserens lys sværere ved at finde vej ned til hårsækken.

Du kan læse mere om permanent hårfjerning med laser hos Cosmo her og se en video af en behandling med permanent hårfjerning her.

 

Spar 50 % på laserhårfjerning

Lige nu har vi kampagne på permanent hårfjerning, hvor du kan købe dine behandlinger til kampagnepris. Du sparer 50 % på dine behandlinger ved køb af mindst to områder og du kan købe lige så mange behandlinger, du ønsker. Tilbuddet gælder til og med onsdag d. 31. oktober 2018.

 

Book en gratis konsultation

Husk at booke en gratis konsultation inden din første behandling. Du kan booke din konsultation online døgnet rundt lige her. Du er også mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 35394400 og få hjælp til din booking, hvis det er nemmere for dig 🙂

>> Book din gratis konsultation hér!

Ha det dejligt indtil vi ses igen,

Mvh.
Mie
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank

PS. Vidste du, at vi hos Cosmo Laser tilbyder rentefri finansiering? Du kan læse mere om dette her.