COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book

OM OS

Kosmetiske behandlinger i trygge rammer – til fair priser – er noget, vi gerne vil tilbyde alle danskere.

Få din egen Cosmo klinik

 

–> Læs mere

KORT OM
OS

Hos Cosmo Laser har det – fra første dag – været vores
mission at ændre kulturen omkring kosmetiske laser-,
filler- og botoxbehandlinger.

Vores vision

Der har været – og stadig er – tabuer omkring kosmetisk laser. Det synes vi er ærgerligt, da vi med over 58.000 behandlinger siden 2009, og en tilfredshedsrate på 96% ved at vores behandlinger ikke bare forandrer det ydre – men også i høj grad hjælper mennesker til at blive den absolut bedste udgave af sig selv.

Vores vision er, at kosmetiske behandlinger i trygge og ordentlige rammer er noget alle danskere skal have råd til. Samtidig skal kvaliteten og sikkerheden være førsteprioritet. Vi behandler derfor kun med det nyeste og bedste udstyr der findes på markedet.

I klinikken arbejder vi med etisk og moralsk omtanke iht. at bevare og bibeholde den naturlige skønhed hos hver og en af vores kunder.

Vi gør derfor en dyd ud af, at guide dig ærligt igennem en forventningsafstemning i din gratis konsultation, så du får det resultat, du går og ønsker dig.

Du kommer derfor ikke til markant at ændre udseende, så din omgangskreds ikke længere kan kende dig, men vores kunder siger at deres venner og familie bemærker deres friskere udseende uden måske at kunne sætte en præcis finger på, hvad der har gjort forskellen.

Du kommer derfor ikke til markant at ændre udseende, så din omgangskreds ikke længere kan kende dig, men vores kunder siger at deres venner og familie bemærker deres friskere udseende uden måske at kunne sætte en præcis finger på, hvad der har gjort forskellen.

Kvalitet og sikkerhed

Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav.

Alle vore behandlere, som er specialuddannede kosmetiske sygeplejersker eller læger, deltager løbende i træningsprogrammer og kurser, både internt og eksternt, for altid at være up-to-date med de nyeste behandlingsformer og teknikker i branchen.

Vi lever naturligvis op til Styrelsen for Patientsikkerheds strikse forskrifter om uddannelse og registrering for kosmetiske behandlinger men har, ovenpå disse, tilføjet et ekstra niveau som vi kalder Cosmo Verificering.

Csomo-verificeringen er med til at sikre, at uanset hvilken behandler du møder i Cosmo, er du i de absolut tryggeste hænder. Alle er ensartet trænet når det kommer til behandlinger og kundeservice. Dette betyder, for dig som kunde, at du vil opleve en høj faglighed og sikkerhed i alle former for behandlinger.

MyCosmo medlemsskab

Med dit MyCosmo medlemsskab sparer du op til 30% på filler og hele 50% på Botox. Altid – præcis når det passer dit behov.

Læs mere her.

Udmeldelse:

Hvis du ønsker at opsige dit MyCosmo medlemsskab, skal du skrive en mail med navn, mobilnummer og email til info@cosmolaser.dk.

Der er ingen binding, men du skal opsige dit medlemskab senest 8 dage inden d. 1. i måneden, hvor næste betalings sker.

Cosmo Academy

Vi starter hold på Cosmo Academy flere gange om året, hvor vi uddanner i filler, Botox og laserbehandling.

Læs mere om Cosmo Academy her.

Franchisetager i Cosmo

Går du med en drøm om at blive selvstændig kosmetisk sygeplejerske?

Læs om at blive franchisetager hos Cosmo her.

Job hos Cosmo
Vores produkter

Hos Cosmo finder du professionel rådgivning om de bedste og mest aktive produkter til din hudpleje. Alle kender vist det scenarie, hvor man endnu en gang har købt sig fattig i hudplejeprodukter der ikke virker på andet end overtrækket i banken.

Vi har et motto der hedder less is more hvad angår hudpleje. Vi opfordrer hellere til at man køber få men gode virksomme produkter.

Vi fører derfor et lille, men nøje udvalg af Beaute Pacifique – heriblandt den populære Clinical linje der udelukkende sælges i hudklinikker og hos dermatologer pga dens meget aktive indhold og virkning, samt de lækre produkter fra IS Clinical, som er nogle særdeles virksomme pharmaceuticals hvis indhold har dokumenteret effekt og som personalet i Cosmo forguder både til personlig pleje og til at hjælpe vores kunders resultater på vej med.

Du vil få vejledning i valg af produkter der optimerer resultatet af din behandling, af vores sygeplejersker og læger da vi lægger stor vægt på en helhedsindsats så du får mest ud af dine behandlinger i Cosmo.

Ansvarlige læger

Cosmo – City: Dermatolog Christina Skovbølling haak  er ansvarlig for behandling med ikke-permanente fillers, Botox samt laserbehandling inden for milde rynker, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger.

Cosmo – Århus: Dermatolog Kasper Hjuler er ansvarlig for behandling med ikke-permanente fillers, Botox samt laserbehandling inden for milde rynker, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger.

Cosmo – Hørsholm: Dermatolog David Bregnbak er ansvarlig for behandling med ikke-permanente fillers, Botox samt laserbehandling inden for milde rynker, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger.

Tilsynsrapport_Aarhus_2019

Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med kosmetiske klinikker. De seneste rapporter for tilsynsbesøg kan findes for Berit Lavik:  Cosmo City her

Cosmo Medarbejdere

Få et overblik over alle vores gode, søde og kompetence medarbejdere.

Kamilla
Klinikchef og Kosmetisk Sygeplejerske - København - "Jeg lægger vægt på at bruge min æstetiske sans til at fremhæve det unikke i hver kunde."
Mai
Kosmetisk Sygeplejerske - København - “Det er vigtigt for mig at give kunden en god oplevelse, der gør en forskel.”
blank
Regitze
Kosmetisk Sygeplejerske - København - "Jeg sætter en ære i at arbejde æstetisk og understøtte naturlig skønhed - med grundighed, perfektionisme og rolighed."
blank
Marie S.
Kosmetisk Sygeplejerske - København
blank
Luisa E.
Kosmetisk Sygeplejerske - København - "Jeg elsker, når jeg kan mærke på mine kunder, at jeg har gjort en forskel."
blank
Astrid
Kosmetisk Sygeplejerske - København - "Jeg brænder for at hjælpe mine kunder med at få det godt med deres krop og udseende."
blank
Amanda
Kosmetisk Sygeplejerske - København - "Det bedste er at opleve kundernes glæde, når jeg kan afhjælpe dem med noget, de har været kede af."
blank
Olga
Kosmetisk Sygeplejerske - København - "Jeg hjælper folk med at blive en bedre udgave af sig selv, og jeg elsker det!"
blank
Mona
Kosmetisk Sygeplejerske - København - "Jeg lægger vægt på at få det bedste frem ved små justeringer"
blank
Anna Helene
Kosmetisk Sygeplejerske - København
blank
Christina H.
Lægeansvarlig -København
blank
Christina A.
Receptionist - København - "Det er vigtigt for mig, at kunderne føler sig velkomne - både i klinikken og over telefonen.".
blank
Nanna
Receptionist - København - "Det er vigtigst for mig, at der er plads til alle slags mennesker i Cosmo, og jeg kan få dem til at føle sig velkomne."
blank
Anna Maria
Receptionist - København - "Sætter pris på, at der hersker et godt kollegialt fællesskab."
blank
Luisa V.
Receptionsansvarlig - Hovedkontoret - "Jeg har været i Cosmo siden 2012, fordi her er plads og mulighed for at vokse."

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 39 44 00 eller info@cosmolaser.dk Vi vil typisk svare dig inden for 24 timer.

Cosmo – København

Ny Vestergade 1, 1. sal

1471 København K

Telefon: 35 39 44 00

E-mail: info@cosmolaser.dk

 

Åbningstider

Mandag til torsdag 07.30 – 21.00

Fredag 07.30 – 18.00

Lørdag 08.00 – 16.00

Søndag 08.00 – 16.00

 

 

Cosmo – Aarhus

Klostergade 22, 1.mf.

8000 Aarhus C

Telefon: 35 39 44 00

E-mail: aarhus@cosmolaser.dk

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 16.00 – lige uger
Tirsdag 10.00 – 20.00
Onsdag 08.00 – 20.00
Torsdag 10.00 – 20.00
Fredag 08.00 – 14.00
Lørdag 09.00 – 15.00 – lige uger

 

Cosmo – Hørsholm

Hovedgaden 24, 2. sal

2970 Hørsholm

Telefon: 35 39 44 00

E-mail: hoersholm@cosmolaser.dk

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 15.00
Tirs-Ons 10.00 – 19.30
Tors-Fre 8.00 – 15.00
Lørdag 11.00 – 15.00 – ulige uger
Søndag 11.00 – 15.00 – ulige uger

 

 

Afbestillingspolitik
Hvis behandlingstid eller konsultation ønskes afbestilt, skal det ske senest 24 timer før, ellers opkræves et gebyr på 500 kr.

 

Bemærk følgende købsbetingelser:
– Hvis du køber et pakketilbud med flere behandlinger, er det muligt at få refunderet ubrugte behandlinger, selv om behandlingsforløbet er startet. Dog vil de brugte behandlinger blive udregnet til fuld pris.

– Alle køb kan benyttes i alle vores klinikker, medmindre andet er anført i betingelserne:
Cosmo Laser – København
Cosmo Laser – Aarhus
Cosmo Laser – Hørsholm

– Der er 14 dages fortrydelsesret på dit køb fra din købsdato, og pengene tilbagebetales såfremt du ikke findes medicinsk egnet til behandlingen.

– Dit køb kan være begrænset af, at skulle være brugt indenfor en vis periode efter dit køb. Det er typisk 12 mdr’s udløb på alle laserbehandlinger, 3 mdr. ved injektionsbehandlinger, samt 3 mdr. ved ansigtsbehandlinger. Læs om dette under ‘betingelser’ i webshoppen, hvor dit køb er foretaget.

CVR nummer

32291031

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

blank

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER