COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Så er det nu, du kan få besvaret alle dine spørgsmål

Hvis du er en af dem som har fulgt vores Matrix/Triniti kampagne på Facebook.

Så mange tak!

Jeg er meget taknemmelig for, at du har hængt på.

I 14 dage.

Flere gange om ugen.

Jeg håber, at du har syntes, at det har været informativt, at høre om vores to spændende behandlinger og læst om vores kunders erfaringer med dem.

Men …

På søndag er det altså slut med det gode tilbud!

Så kan du ikke længere købe 3 x Triniti eller Matrix behandlinger og kun betale for 2.

Kort fortalt, så er det slut med at få 33% i rabat, for på mandag skal du betale fuld pris for denne samlede pakke.

Men du er måske stadig i tvivl?

Nu kan du få svar på nogle af de spørgsmål, som måske holder dig tilbage.

 

FAQ: Ugens top 6 mest stillede spørgsmål til Triniti og Matrix behandlingen

 

FAQ #1: Hvad er forskellen på Matrix og Triniti behandlingen

Der er faktisk en ret stort forskel på Matrix og Triniti behandlingen.

Triniti behandlingen er en tredelt behandling, som strammer huden en smule op og gør den mere elastisk, mens den samtidig behandler solskader i huden såsom brune skjolder, fjerner mindre karsprængninger og gammelmandspletter, samt sikrer en mere ensartet og pæn hudtoning med en fornyet vitalitet og glød. Du kan læse meget mere om Triniti behandlingen her

Matrix behandlingen er en intenstiv rynkebehandling af hudens øverste lag. Formålet med behandlingen er at forbedre hudens struktur og udjævne hudens rynker samt fjerne eventuelle ar. Matrix glatter huden ud og giver dig din ungdoms teint igen og kan bl.a. også fjerne et eventuelt forstadie til hudkræft.

Behandlingen er meget effektiv og med et let og hurtigt helingsforløb på ca. 4-5 dage. Matrix behandlingen kan især være god til dig, hvis du har en moden hud eller hvis du tidligere har haft akne. Du kan læse meget mere om Matrix behandlingen her

 

FAQ #2: Gør det ondt?

De fleste patienter oplever et midlertidigt ubehag under Triniti behandlingen og et lidt større ubehag ved Matrix behandlingen, men begge behandlinger sker i et let tempo, så du kan følge med. Vi forebygger så vidt muligt gener, med smertestillende creme og ekstern køling på huden. Skal du have en Matrix behandling, som er mere dybdegående end Triniti, kan det være en god ide at tage Panodil eller Ipren en time før behandlingen, da det mindsker generne.

 

FAQ #3: Hvordan ser man ud efter behandlingen – kan jeg gå på arbejde?

Helingsforløbet for henholdvis Triniti og Matrix behandlingen er forskellligt.

Trinti: Der vil som udgangspunkt ikke være nogle tegn på behandlingen, når den er slut. Huden kan være varm men køles ned med is i klinikken. Efterfølgende kan du anvende make up og genoptage dagens aktiviteter uændret. Hvis du har en meget pigmenteret hud, vil de brune skjolder være mere synlige i op til 7 dage efter din behandling, dette kan dog nemt dækkes med make-up. Foruden dette, vil der ikke være synlige tegn efter din behandling.

Matrix: Lige efter behandlingen vil du opleve at det brænder i huden og du vil være rød og lidt hævet. Den brændende fornemmelse aftager indenfor et par timer efter behandlingen, men huden vil forsat være hævet i dagene efter. Det er vigtigt, at du ikke renser eller smører din hud med almindelige cremer i op til 24 timer efter din behandling.

Efterfølgende er det vigtigt, at du smører huden med fugtighedscreme uden parfume og konserveringsmidler, for at holde huden fugtig og smidig. Selve helingsprocessen vil tage 3-4 dage, og derefter kan du begynde at bruge make-up igen. Du vil opleve at din hud føles normal igen efter 6-7 dage. Det anbefales at du får foretaget behandlingen op til weekenden, et par fridage eller ferie, da du som udgangspunkt ikke kan genoptage dagens aktiviteter uændret, når du har fået foretaget en matrix behandlet.

 

FAQ #4: Hvorfor anbefaler i 3 behandlinger?

Antallet af behandlinger, som er ideelt, varierer fra person til person, men oftest oplever vi at 3 behandlinger, skaber det mest optimale resultat. Varigheden af, hvor længe resultatet af behandlingerne holder, er 12-36 måneder og det anbefales, at man holder resultatet ved lige med 1 opfølgende behandling årligt.

 

FAQ #5: Hvornår kan jeg forvente at se et resultat?

Det færdige resultat kan først ses efter 3 behandlinger, hvad enten du vælger Matrix eller Triniti behandlingen, men du vil løbende kunne se en forbedring. Ved Triniti behandlingen vil du typisk se et resultat efter en uges tid, hvis du har en pigmenteret hud. Ved Matrix behandlingen vil det reelle resultat først ses efter nogle måneder, da huden bliver ved med at arbejde længe efter behandlingen.

 

FAQ #6: Har jeg mulighed for at betale lidt af gangen?

Ja, det har du! Cosmo har netop indgået et samarbejde med Sparxpres, som en ekstra service til dig, hvis du skulle have brug for at låne penge, til at få dækket dine behandlinger – rentefrit. Som en del af Cosmos filosofi er det meget vigtigt for os, at lånene er reelle og gennemsigtige, uden skjulte gebyrer eller ubehagelig høje renter. Du kan låne det beløb som passer dig og afbetale over 1, 2 eller 3 år. Du kan læse meget mere om dine muligheder eller ansøge her

 

Er du ikke længere i tvivl?

Så vil jeg ikke tage mere af din tid.

Du behøver blot at booke en tid, som passer til dig.

>> Ja, tak! Lad mig booke en tid nu <<

 

Har du stadig ikke fået svar på dine spørgsmål?

Så tøv ikke! Frem til søndag kl. 12.00 kan du stille dine spørgsmål til os på Facebook eller skrive en mail til vores marketing ansvarlig på daniela@cosmolaser.dk.

Hun vil sidde klar ved tasterne for at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have! Så hold dig ikke tilbage.

 

Book en gratis konsultation

Du kan også vælge at booke en gratis konsultation hos vores dygtige sygeplejesker. De besvarer ikke kun alle dine spørgsmål, men kan også vejlede dig til at vælge den behandling, som er helt rigtig for din hud.

>> Ja, tak! Jeg vil gerne booke en gratis konsultation <<

 

Det bliver ikke billigere!

Frem til på søndag får du 3 x Triniti eller Matrix behandlinger til disse priser:

Priser på Triniti behandlinger frem til søndag den 24. januar.
Hele ansigtet: KUN 5.990 kr. for 3 behandlinger (normal pris 8.985 kr.)
Ansigt, hals og bryst: KUN 7.990 kr. for 3 behandlinger (normal pris 11.985 kr.)
Hals og bryst: KUN 5.990 kr. for 3 behandlinger (normal pris 8.985 kr.)

 

Priser på Matrix behandlinger frem til søndag den 24. januar.
Hele ansigtet: Kun 7.000 kr. for 3 behandlinger (normal pris 10.500 kr.)
Hals: Kun 7.000 kr. for 3 behandlinger (normal pris 10.500 kr.)
Enkelt område: Kun 3.600 kr. for 3 behandlinger (normal pris 5400 kr.)

>> Ja tak, jeg vil gerne benytte mig af det gode tilbud og spare op til 3.500 kr! <<

 

Køb online nu

Kan du ikke nå forbi klinikken inden søndag, er du velkommen til at købe behandlingen online på vores gavekortside her og derefter booke en tid senere i januar eller februar. Du vælger blot det beløb som stemmer overens med den pakke du vil købe ovenfor.

Vi indløser derefter gavekortet for dig og noterer på din booking, beløbet du har tilgode.

 

På søndag er det slut med det gode tilbud.

Så skal du betale op til 3500 kr. mere for de samme 3 behandlinger

Og hvem vil egentlig det? 🙂