COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Drømmer du om truttende “andelæber”?

Så er vi ikke stedet for dig, desværre.

Men hvis du til gengæld drømmer om flotte, harmoniske læber, så læs blot videre.

For i dag fortæller jeg dig omkring “Natural Lips by Cosmo” – læbebehandlingen, der giver dig smukke læber, der passer til dit ansigt.

Natural Lips by Cosmo

Kunne du godt tænke dig lidt mere fylde i dine læber, men har ikke turdet tage skridtet og få filler i læberne, af frygt for at komme til at se “dullet” ud?

Så skal du vide, at du ikke er den eneste, der har det på den måde. Og at det er muligt at få flotte, naturlige læber med filler, selvom mange stadig påstår, at de kan se det, når folk har fået lavet læber.


 Fillerbehandling af manglende fylde i overlæbe.

“Falske” bryster ser falske ud… Eller?

Måske du er af den holdning, at alle “falske” bryster ser falske ud. Sådan var det engang, men der er sket så meget med videnskaben siden, og der laves efterhånden så naturlige brystforstørrende operationer, at det er svært at skelne forskel på de “falske” og de naturlige.

Det er præcis på samme måde med læber. I dag er teknikken bag fillerbehandlinger efterhånden så udviklet, og der findes endda forskellige former for filler, som anvendes alt efter det behandlede område og det ønskede resultat.

Forventningsafstemning og naturlige resultater

Når jeg har en kunde i stolen, så er det første, jeg gør, at tage en snak med kunden omkring, hvad hun (eller han) har af tanker omkring sin læbebehandling. Dernæst deler jeg mine tanker med kunden, omkring hvad der vil skabe det bedste resultat for hende.


Fillerbehandling af manglende fylde i overlæbe, samt asymmetriske læber.

Beder en kunde om at få 2 ml. filler i sine læber, rådgiver jeg kunden om at dette er for meget. Vi anbefaler altid 1 ml. Nogle gange kan 0,6 ml. endda være nok.

Og hvis kunden allerede har fylde (eller filler) nok i læberne, afviser jeg at behandle og forklarer, at behandlingen altså ikke er nødvendig.

Vil hellere afvise dine penge end overbehandle dig

Ærlighed, og det ikke at overbehandle, er noget, vi sætter stor alvor i hos Cosmo Laser. For som kosmetiske rådgivere har vi et kæmpe ansvar for altid at give en ærlig rådgivning og ikke at behandle, hvor der ikke er behov for det.

For det er vigtigt for os, at vi altid kan stå inde for vores resultater. Også selvom det betyder, at vi siger nej til penge.

Forskellige årsager til læbebehandling

Her er en liste over de mest gængse årsager til læbebehandling med filler:

  • Manglende fylde i overlæbe
  • Manglende fylde i underlæbe
  • Asymmetriske læber 
  • Smalle læber
  • Rygerynker (rynker langs læbekant)
  • “Punkterede læber” (flade læber)
  • Manglende definition (læbekant)
  • Tørre læber
  • Mundvigefald

Her er et par eksempler på hvad du kan opnå med fillerbehandling i læberne:

blank
Fillerbehandling af rygerynker langs læbekant.

blank
Fillerbehandling af smalle læber.

blank
Fillerbehandling af “punkterede læber”, asymmetri og manglende definition.

blank
Korrektion af asymmetriske læber, samt mundvigefald med filler.

Helheden er mit udgangspunkt

Det er vigtigt for mig, altid at kigge på min kundes ansigt som en helhed. På den måde sikrer jeg, at læberne ikke skiller sig ud fra resten af ansigtet, men falder i naturlig harmoni med resten af ansigtet.

Book en gratis konsultation

Jeg håber, at du har fået øjnene op for at filler ikke nødvendigvis er lig med “andelæber”, og at læbebehandlinger kan opfylde andet end blot gøre læberne større.

Er du blevet nysgerrig på læbebehandling med filler, så book en tid til en gratis konsultation og få en personlig snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Konsultationen er lovpligtig og helt uforpligtende. Vær blot opmærksom på, at din første behandling tidligst kan udføres 48 timer efter din konsultation.

>> Book din gratis konsultation i dag

Spar op til 30 % på filler. Hele året!

Tænk hvis du selv kunne bestemme, hvornår der var tilbud på dine yndlingsbehandlinger.

(… Psst – det kan du nu!)

blank

Som medlem af MyCosmo får du nemlig adgang til store besparelser på dine filler- og Botoxbehandlinger, samt en masse andre fordele. Altid – lige når det passer dig!

>> Giv mig adgang til medlemsfordele, tak!

Ha’ en dejlig dag,

Og jeg ser frem til at se dig i klinikken!

Med venlig hilsen

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Som MyCosmo (familie)medlem får du adgang til faste, lave priser – hele året – Bliv en del af familien lige her.