COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Lad os bare slå en ting fast!

Botox og filler er to af de mest omtalte skønhedsbehandlinger i dag

… og faktisk også de mest misforståede og fordomsfyldte!

Især Botox!

Der findes virkelig mange myter om denne behandling, hvilket er synd, da det giver et forkert billede af de muligheder, behandlingen giver for mange mennesker.

Botox deler oftest ”vandene” blandt størstedelen af befolkningen. Enten er man for eller også er man i høj grad imod behandlingerne. Størstedelen af dem, som er imod behandlingerne, er det fordi, at de tror på de mange myter. Nu gør vi op med dem én gang for alle!

Læs med her og bliv klogere på, hvad der egentlig er sandt og falsk, når det handler om Botox. På den måde har du et reelt grundlag for at finde ud af, om behandlingerne er noget for dig.

Test dig selv – hvor mange af disse myter, troede du, var sande?

 

Myter om Botox del 1:

Myte #1 – Man kan kun fjerne rynker med Botox!

FALSK

Mange har en idé om at Botox kun kan bruges til at fjerne rynker, men dette er langt fra sandheden. For selvom Botox er den mest effektive metode til fjernelse af rynker (…lige med undtagelse af kosmetisk kirurgi), så er det ikke det eneste, Botox kan.

I realiteten kan Botox rigtig mange forskellige ting. Udover at kunne reducere rynker, kan man ved hjælp af Botox faktisk også lave et lille brynløft og reducere et tandkødssmil, også kaldet ‘gummy smile’. Man kan sågar skabe et mere hjerte-formet ansigt ved brug af Botox, ved at få kæbelinien til at synes smallere og blødere.

>> Se hvilke områder du kan få behandlet med Botox her.

 

Myte #2 – Botox gør, at jeg mister min mimik og bliver følelsesløs i ansigtet!

FALSK

Denne myte om Botox er nok den hyppigste, og den er ikke sand. For selvom målet med Botox er at reducere dine mimiske rynker, tager den ikke din mimik eller dit udtryk fra dig, (medmindre du får meget mere, end du har brug for). For når Botox bruges korrekt og ansvarligt, tilføres der kun meget små doser indenfor mindre områder.

Så på trods af at mange går rundt med tanken om, at de mister deres naturlige udseende, skal du ikke være bange for at komme til at ligne en Hollywoodfrue. (I hvert fald ikke på vores vagt). Botox giver et smukt og naturligt resultat, og kan slet ikke sammenlignes med mange af de skrækscenarier, du ser på sociale medier og i ugebladende.

Hos Cosmo får du nemlig tilpas størrelse dosis, foretaget af professionelle læger eller kosmetiske sygeplejersker. Vi tilbyder dig også altid en gratis touch-up efter 14 dage, hvis du har behov for lidt mere. Dette tilbyder vi, fordi vi langt hellere vil starte forsigtigt ud for at sikre os et naturligt look. Så der er absolut ingen grund til bekymring!

 

Myte #3 – Botox bliver kun brugt ved kosmetisk brug

FALSK

Selvom Botox blandt befolkningen er mest kendt som et skønhedspræparat, er det langt mere udbredt, end du sikkert tror. Du vidste eksempelvis sikkert ikke, at 97 % af alt Botox i verdenen bruges indenfor sygehusvæsenet. (Dvs. at kun 3% bruges til kosmetiske behandlinger). I dag kan over 100 sygdomme, og tilstande nemlig afhjælpes med Botox.

Botox er altså et velkendt middel, som midlertidigt nedsætter kraften i de muskler, man sprøjter det ind i. Det bruges bl.a. i vacciner mod nervespasmer, og hjælper derfor mange mennesker. I kosmetiske behandlinger bruger man typisk 2 enheder, hvorimod enhederne er langt større i forbindelse med indsprøjtninger på sygehuse.

 

Vi sender live på mandag

På mandag kan du få aflivet alle myterne om Botox, og stille alle de spørgsmål du har lyst til. Min kollega, klinikchef Malene, sender nemlig live fra Cosmo’s facebookside kl 8.10, hvor hun behandler en kunde med Botox i de mest populære områder. Så se med fra Cosmo’s facebookside på mandag kl 8.10 og få aflivet myterne om Botox.

 

Bliv sommerklar med Botox

Sommerens skarpe sol medvirker typisk til at mange af os går og kniber brynene mere sammen, end vi normalt gør. Jo mere vi bruger vores mimik, jo højere er risikoen for at få rynker i udsatte områder. Dette er trist, men sandt. Botox kan hjælpe dig med at minimere denne risiko, ved at få din rynkemuskel eksempelvis mellem brynene til at slappe af. Det er et trick mange af os Cosmo-piger benytter os af henover sommeren især.

Hvis du er lidt i tvivl omkring, hvilke områder, der kan behandles med Botox, vil jeg anbefale dig at tjekke vores virtuelle ansigtsguide ud. Den er fantastisk og viser dig helt specifikt hvilke områder, der kræver hvilke behandlinger.

 > > Prøv vores ansigtsguide her.

 

Lige nu kan du spare 25 % på Botox

Som du nok allerede har opdaget, har vi kampagne på bl.a. Botox denne måned. Hele maj måned kan du nemlig spare 25 % på Botox (…gælder alle områder). Tilbudet gælder til og med d. 31. maj. Du kan se vores priser her.

1 område: Nu 1.925 kr (spar 481 kr.)

2 områder Nu 2.269 kr (spar 755 kr)

3 områder: Nu 2.888 kr (spar 962 kr.)

Kæber: Nu 2.888 kr. (spar 950 kr)

Brynløft: Nu 750 kr. (spar 250 kr)

Brynløft som tillæg til område: Nu 375 kr. (spar 125 kr)

 

>> Du kan også se kampagnepriserne på vores alles favorit Fire & Ice frugtsyrebehandling her.

>> Se maj måneds kampagnepriser på Strækmærker her.

 

Book en gratis konsultation

Kom ind til en gratis og helt uforpligtende konsultation og lad os hjælpe dig finde ud af, hvilket behandlingsforløb passer netop dig. Konsultationen bliver udført af vores læge, Berit, og tager ca. 20 minutter.

Du kan booke din konsultation online lige her eller ved at ringe til os på 35394400.

 

Med venlig hilsen,

Nina
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo
blank

PS. Husk nu, at vi i hele maj måned har tilbud på hele 3 behandlinger! Husk at kigge med i morgen mandag kl. 8.10 på Cosmo’s facebookside!