COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Du skal møde Kristine, Füsun, og Mark!

Helt almindelige (smukke) kvinder og mænd.

De har alle fået Botox, primært i panden og mellem bryn.

… Og de er alle super glade for deres resultat.

Så glade, at vi har måtte interviewe dem og dele deres historier og billeder med dig (Jubii).

Det er virkelig nogle super gode overvejelser, de alle har haft forud for deres Botox behandling.

Måske kan de gavne dig.

… Og så har de alle nogen super flotte før og efter billeder.

Se med her.

 

Kristine ”Det handler om, at jeg skal have det bedre med mig selv”

Mød Kristine.

 

Kristine, hvordan har du det og hvad synes du om resultatet?

Jeg har det så godt! Jeg kan godt se, at det kan gå hen og blive vanedannende, for det virker jo lige som det skal.

 

Gjorde det ondt?

Nej slet ikke. Nålene er så bitte små.

 

Oplever du, at det er et tabu at få Botox?

Ja det gør jeg nok, det er nok meget forskelligt. Jeg har ikke nogle kollegaer, der har fået det lavet og de synes, man skal stå ved den måde, man ser ud på. Men hvis man begynder at se træt ud, så kan meget af det altså afhjælpes med Botox. Alt med måde syntes jeg.

 

Hvorfor så lige Cosmo?

Jamen, jeg får jeres mails og tænkte, at jeg gerne ville høre mere om det og wupti, så gjorde jeg det. Jeg frygtede, at der ikke var styr på det, da jeg tidligere har været hos en klinik, hvor jeg havde den følelse. Hos Cosmo følte jeg mig i trygge hænder. Der er ikke noget at sætte en finger på. I har levet op til det i har sagt.

 

Har du oplevet, at det har påvirket dig, det her med at blive ældre af udseende?

Nogle gange kan det komme bag på en, at man ser sådan ud. Det er især, hvis man får taget billeder eller noget “hold da op, ser jeg sådan ud”. Det er ikke altid den opfattelse, man har af sig selv. Så det er rart at man med små midler, kan se mindre træt ud. Det ændrer jo ikke på den man er, at du får lavet noget, men det løfter din grundstemning lidt og det virker altså positivt på dit humør.

Det handler bare om, at jeg skal have det bedre med mig selv. For mig har det ikke været anderledes at få Botox end, hvis jeg skulle ind og have lavet en ansigtsbehandling. Der her er jo også en form for velvære og det er egentligt det.

 

Kristines før og efter billede

Füsun: ”Selvom jeg er en varm person betragtede folk mig som sur”

Mød Füsun.

 

Er du blevet glad for resultatet?

Meget glad!

 

Kan du sætte lidt ord på, hvad dit ”udtryk” betyder for dig, som karrierekvinde?

Jeg startede med botox behandlinger for ca. 10-12 år siden, fordi jeg havde en bekymringsrynke. Selvom jeg egentlig er en enormt varm og glad person, så betragtede folk mig nogle gange som en sur person, fordi jeg har haft de her linjer i mit ansigt.

Efter jeg har fået Botox, har jeg fået et meget blødere ansigtsudtryk. Botox handler ikke om, at man skal ligne en Hollywood stjerne, det handler om at finde en balance. Jeg nægter ikke min alder, men i mit liv er det vigtigt for mig, at jeg ser godt ud og har et behageligt udtryk. Hvis man kan få lidt hjælp, så man får det bedre med sig selv, så står jeg helt inde for det.

 

Hvordan har det så været at komme hos Cosmo?

Det har været rigtig godt! Personalet er meget imødekommende, rare og jeg blev mødt af et stort smil. Jeg kan godt lide at det kan ses, at de ansatte også har fået lavet noget, men at de samtidig ser naturlige og pæne ud, så tænker man nemlig, ”at sådan vil man gerne se ud”. Det er stedets ansvar at de ansatte man møder er smukke og man kan blive tiltrukket af den skønhed, som man kan købe, i stedet for at man forskrækkes.

 

Füsuns før og efter billede

 

Mark: ”To be my best and look my best” er vigtigt for mig i en travl hverdag

Mød Mark.

 

Hvorfor fik du Botox?

Jeg har en meget travl hverdag, hvor jeg møder rigtig mange forskellige mennesker over hele verdenen, det er derfor rigtig vigtigt for mig, ”to be my best and look my best”. Jeg er som person meget detaljeorienteret i alt jeg foretager mig og mit udseende er naturligvis ikke en undtagelse.

 

Syntes du, at det er tabubelagt at få Botox i dag?

Nej overhovedet ikke! Personligt, har jeg nok altid reddet meget med på den metroseksuelle bølge. Forhen var jeg i virkeligheden lidt misundelig på kvinder, som proaktivt altid har kunne gå op i dem selv, uden at blive sat i bås på samme måde som mænd.

Jeg syntes, at tiderne har ændret sig og det er blevet mere legitimt for mænd, at gå op i dem selv. Spørger du mig, så er det ligemeget om du er mand eller kvinde, træf de valg, som gør dig til den bedste udgave af dig selv.

 

Vil du anbefale andre, at gøre det samme?

Ja bestemt, hvis man føler man har behov for det. Det er egentlig lige meget hvilken behandling, der er tale om. Hvis du har tænkt over tingene og du får det bedre med dig selv, så kan jeg ikke se, hvorfor man ikke skal gøre det.

Men lige præcis Botox er jo en behandling som er let tilgængeligt, både i forhold til at behandlingen tager kort tid og er til at betale. Fortryder man, så forsvinder det jo igen!

 

Hvordan var dit forløb hos Cosmo?

Jeg var meget velinformeret fra start til slut. Jeg vidste bl.a. ikke, at der var lovkrav om en konsultation minimum 48 timer inden behandlingen. Det undrede mig i starten, men det gjorde mig egentlig også mere komfortabel at vide, at jeg blev behandlet et sted, hvor man håndhæver reglerne på området.

Jeg syntes det var super godt, at man kan få en gratis touch-up efter 14 dage. Så ved man at sygeplejerskerne starter forsigtigt ud, for at sikre det bedste resultat. Efter 14 dage kom jeg tilbage og fik rettet lidt op hist og her. Alt i alt en meget professionel oplevelse fra start til slut. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

 

Marks før og efter billede

 

Book en gratis konsultation

>> Ja tak, jeg vil gerne booke en gratis konsultation

 

OBS: Husk at der skal gå 48 timer fra din konsultation, til du kan blive behandlet med Botox.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!