COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Hos Cosmo ansætter vi løbende nye dygtige sygeplejersker, som alle skal videreuddanne sig indenfor forskellige laser- og injektionsbehandlinger. Derfor søger vi løbende modeller, som har lyst til at blive behandlet og spare lidt penge. Ved alle modelbehandlinger, er der en autoriseret læge eller kosmetisk sygeplejerske til stede.

 

Netop nu søger vi følgende modeller

– Torsdag d. 23. februar i tidsrummet fra kl. 12:30-16:30: Permanent hårfjerning (Cosmo – City)

– Mandag d. 27. februar i tidsrummet fra kl. 12.00-16.00: Permanent hårfjerning (Cosmo – City)

 

Omfang af behandling

Hvis du ønsker at være model til permanent hårfjerning, kan du få lavet ét mindre område med en varighed af ca. 30 minutter. Eksempler på mindre områder er bl.a.: Overlæbe, hage, bakkenbarter, armhule, tanga, bikini, nakke, linje fra maven og ned.

OBS: Kun 1 valgfrit område pr. person!

 

Krav for at blive model (læs følgende grundigt)

For at være model skal du være 100 % indforstået med følgende:

 

Konsultation

For at være model, skal du være konsulteret i behandlingen. Hvis du ikke allerede er konsulteret hos Cosmo, så skal du booke en konsultation forud for din modelbehandling. Vi kan ikke nå at konsultere dig på selve behandlingsdagen, din konsultation skal derfor ligge før d. 23 eller 27. februar. Ring til os på 35 39 44 00 og book en gratis konsultation og modelbehandling.

 

Tålmodighed

Foruden en konsultation, kræver vi blot at du er tålmodig både før, under og efter behandlingen, da der er tale om en uddannelsessession, som kan trække ud. Du skal derfor ikke planlægge vigtige aktiviteter lige efter din behandling, da der kan forekomme ventetid og ekstra behandlingstid.

 

Forberedelse

Du må ikke have været i solen 4 uger før- eller 4 uger efter din modelbehandling. Det område, som skal behandles skal være så lyst som muligt. Derudover skal området være barberet minimum 24 timer forud for din behandling. Mere info omkring dette følger til din konsultation.

 

Priser på modelbehandlingen

Du får din modelbehandling GRATIS! Derudover får du 50 % rabat på alle efterfølgende behandlinger af det samme område. Vil du efterfølgende tilkøbe flere behandlingsområder, kan dette gøres til fuld pris.

 

Sådan bliver du model

Hvis du har lyst til at være model og du er konsulteret, så ring ind til os på 35 39 44 00 og book en af ovenstående tider. Det er først til mølle!