COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Hos Cosmo ansætter vi løbende nye dygtige sygeplejersker, som alle skal videreuddanne sig indenfor forskellige laser- og injektionsbehandlinger. Derfor søger vi løbende modeller, som har lyst til at blive behandlet og spare lidt penge. Ved alle modelbehandlinger, er der en autoriseret læge eller kosmetisk sygeplejerske til stede.

 

Netop nu søger vi følgende modeller

 

Injektionsbehandling med filler

Mandag d. 18  december kl. 10.30 og kl. 11.30 (2 modeller – Cosmo Trianglen)

Mulige behandlingsområder (1 område pr. person): Kindbensløft

 

Tirsdag d. 19. december kl 12.30 (1 model – Cosmo City)

Mulige behandlingsområder (1 område pr. person): Kindbensløft

 

Mandag d. 8. januar kl. 10.30 (1 model – Cosmo City)

Mulige behandlingsområder (1 område pr. person): Læbeforstørrelse

 

Fredag d. 12. januar kl. 14.00 (1 model – Cosmo City)

Mulige behandlingsområder (1 område pr. person): Kindbensløft, læbeforstørrelse, nedadgående mundvige, nasolabiale linjer (fra næse mod mund)

 

Fredag d. 19. januar kl 11.30 (2 modeller – Cosmo City)

Mulige behandlingsområder (1 område pr. person): Kindbensløft, læbeforstørrelse, nedadgående mundvige, nasolabiale linjer (fra næse mod mund)

 

Injektionsbehandlinger med Botox

Mandag d. 8. januar kl. 10.30 (1 model – Cosmo City)

Mulige behandlingsområder ( 1 område pr. person): Bekymringsrynken mellem bryn, panderynker, smilerynker, brynløft

 

Onsdag d. 10. januar kl. 9.30 (1 model – Cosmo City)

Mulige behandlingsområder ( 1 område pr. person): Bekymringsrynken mellem bryn, panderynker, smilerynker, brynløft

 

Tirsdag d. 16. januar kl. 13:30 (1 model – Cosmo City)

Mulige behandlingsområder (1 område pr. person): Bekymringsrynken mellem bryn, panderynker, smilerynker, brynløft

 

Krav for at blive model (læs følgende grundigt)

For at være model skal du være 100 % indforstået med følgende:

 

Konsultation

For at være model, skal du være konsulteret i injektionsbehandlingen hos Cosmo, minimum 48 timer før selve modelbehandlingen. Dette er et krav fra Sundhedsstyrelsen, som vi aldrig går på kompromis med. Det er derfor en fordel, hvis du allerede er konsulteret i behandlingen inden du booker en modeltid. Hvis ikke er du velkommen til at ringe til os på 35394400, og høre om vi har ledige tider til konsultationer i den givende behandling.

 

Tålmodighed

Foruden en konsultation, kræver vi at du er tålmodig både før, under og efter behandlingen, da der er tale om en uddannelsessession, som kan trække ud. Du skal derfor ikke planlægge vigtige aktiviteter lige efter din behandling, da der kan forekomme ventetid og ekstra behandlingstid.

 

Før-efter billeder

Jf. Sundhedsstyrelsen tages der altid et billede af dig til din journal, inden behandlingen udføres. Hos Cosmo tager vi også et efter-billede, hvis der er tale om behandlinger med øjeblikkelig virkning, som eksempelvis fillerbehandlinger. Til denne behandling forbeholder vi os retten til, at anvende disse billeder på vores hjemmeside og sociale medier (Facebook/Instagram). Vi censurerer, og beskærer glædeligt billederne således at det kun er resultatet og ikke dig, som er i fokus. Du får naturligvis også muligheden for at se og godkende billederne, inden du forlader klinikken.

 

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen foregår som en ganske almindelig injektionsbehandling hos Cosmo, dog med stor fokus på læring og vidensdeling blandt de deltagende parter. Du behandles af en kosmetisk sygeplejerske, som er igang med at videreuddanne sig indenfor den givende behandling. Behandlingen superviseres altid. Du vil derfor altid være i gode og professionelle hænder, under en modelbehandling. Der bliver aldrig gået på kompromis med vores høje faglighed, integritet eller din garanti for en god behandling.

Sådan bliver du model

Hvis du har lyst til at være model, så ring ind til os på 35 39 44 00 og book en af ovenstående tider samt en evt. konsultation. Det er først til mølle! Behandlingen kan IKKE bookes over Facebook.