COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Cosmo vil gerne gøre julen 2015 til noget ganske særligt for dig og dine nærmeste. Vi gør det nemt for dig at finde de bedste gaver, som med garanti ikke skal byttes. Og så giver vi dig til og med en ekstra gave, som vil pynte under træet – gratis! 

___________________________________________________________________________________________________________________

Du kender nok udsagnet ”Julen er hjerternes fest”  .. men helt ærligt, så er det også en lidt hektisk tid og bliver hurtigt til en galopperende-hjerte-fest af stress og jag.

I juletiden især, vil vi så gerne gøre mere ud af at glæde hinanden. Blive bedre til at give, tilgive og bære over med hinanden. Budskabet er enkelt – men måske er det lidt svært at efterkomme, når man skal fare rundt til arrangementer, købe gaver, bage kager, være nærværende og have julelys i øjnene samtidig.

Det er det i hvert fald for mig – så jeg tager gerne de smutveje jeg kan finde, for at få freden til at sænke sig. For så kan jeg nemlig koncentere mig om det vigtigste – familien og nærværet .. nå ja, også de små søde hemmeligheder, jeg skal finde på, til dem jeg holder af.

Jeg lover ikke, at vi hos Cosmo kan få hele din jul til at gå op i en højere enhed – men jeg vil love dig én ting; Vi kan hjælpe dig med at overraske og forkæle dem du synes, der fortjener noget ekstra i år.

Vi har en overraskelse i ærmet..

Først og fremmest; tak fordi du har fulgt os gennem år 2015. Jeg syntes, at du har fortjent en ekstra overraskelse i år, som ikke kun giver dig en god undskyldning, for at bruge lidt tid og penge på dig selv her i den mørke tid, men også klarer en julegave eller to, til en du holder af… smart..

Syntes du ikke?

Besøg Cosmo og køb valgfrie behandlinger og/eller produkter for over 2.000 kr… og få en gratis gave med hjem (værdi 300 kr.)

Alt imens du får en velfortjent behandling, sørger vi for at gøre en gave klar, som du kan tage med hjem under træet, når din behandling er slut.

Hvordan det? 

Hvis du køber behandlinger og/eller produkter for over 2.000 kr. inden juleaften, så giver Cosmo dig en ekstra gave, som du kan give, til én du holder af.

Du får en gaveboks fra Go Dream – Oplevelsesgaver (til en værdi af 300 kr.), hvor den du giver den til, har mulighed for at vælge imellem 12 forskellige oplevelser, som han eller hun finder bedst.

Der er frit valg på alle hylder. Faktisk kan modtageren vælge mellem alle disse gaver og oplevelser:

 • Luksus brunch for 2 personer
 • Cocktails for 2 personer
 • Tivoli entré og turpas
 • Årskort til Tivoli
 • Biografpakke for 2 personer
 • F16 simulator
 • Formel 1 simulator
 • Kähler Omaggio
 • Royal Copenhagen hvid riflet tekrus
 • Vipp opvaskebørste
 •  Zone håndklæder
 • Vinpakker

Efter din behandling giver vi dig en gaveboks med hjem. Så det eneste du skal gøre, er at ligge den under juletræet også er du klar til den 24. december. Gaveboksen har en gyldighed på 2 år.

Tilbuddet gælder ikke i kombination med andre tilbud eller rabatter og der er max. én gave pr. person.

Kom forbi eller book online

Du er velkommen til at komme forbi Cosmo – City eller Cosmo – Trianglen og bestille en tid til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også booke online her.

Din behandling skal ligge inden den 24. december, for at få din gratis gave med hjem.

>> Ja tak – Jeg vil gerne booke en tid til behandling og få en gave med hjem – gratis

Lad os præsentere: Cosmo Signature Facial

I anledningen af julen introducerer vi vores længe ventede skræddersyede ansigtsbehandling – “Cosmo Signature Facial”.

Cosmo Signature Facial er den ultimative ansigtsbehandling, udviklet af vores egne erfarne kosmetologer, der sætter fokus på netop dine problemområder.

Behandlingen varer 80 minutter og foregår således:

 • Hudanalyse og afrens: Vi starter med en hudanalyse, der sikrer at behandlingen er skræddersyet til din hud og behov. Du kan slappe af mens vores dygtige kosmetologer afrenser og forbereder din hud til at tage imod alle de gode og nærende aktive ingredienser fra IS Clinicals dokumenterede virksomme produkter
 • Peeling: Huden får en peeling der sikrer at de døde hudceller fjernes skånsomt og effektiv og bliver klar til at genopbygge en ny og friskere hud.
 • Dybderens og ansigtsmassage: Vi giver dig en grundig dybderens og forkæler dig samtidig med en afslappende ansigtsmassage
 • Maske og hovedbundsmassage: Hernæst får du maske og en hovedbundsmassage alt imens produkterne fra IS fylder din hud med fornyet vitalitet.
 • Retning/farvning af vipper: Afslutningsvis retter og farver vi dine bryn og vipper, så du er klar til at se verden i øjnene med et frisk og velplejet udseende.
 • Let dags makeup: Som prikken over i’et lægger vi en let dags makeup, så du er klar til at genoptage dagens juleshopping eller andet, med et nyt og friskt look.

Du kan lige nu spare 25% ved at bestille inden d. 24. december og samtidig være den første til at prøve vores helt nye behandling.

Tilbudspris: NU 821 kroner (normal pris 1.095 kr.)


>> Book din tid til Cosmo Signature Facial og spar 25%
 

Giv ansigtsbehandlingen I julegave til den du holder af

Er du stadig I tvivl om hvad du skal give I julegave? Så har vi en god nyhed.

Du kan købe lige så mange gavekort til Cosmo Signature Facial, som du har lyst til 🙂 Så nu har du også muligheden for at give en anden, den ultimative forkælelse (apropos det med at finde de små smutveje, så er dette én af dem).

… uden du skal gå udenfor en dør.

Du kan nemlig købe gaven direkte fra din varme sofa i form af et gavekort, når roen har sænket sig derhjemme.

Vi skal nok sende gavekortet til dig, så du slipper for at trave rundt I samtlige butikker med en alt for stor vinterjakke på, og lede efter gaver (og eventuelle vildfarne børn, kæledyr, og halvgnavne shoppe-trætte mænd) sammen med samtlige andre danskere (Åhh ja, du kender vist scenariet alt for godt efterhånden.. gør du ikke?).

Men lyder det ikke dejligt?

Du skal blot gøre følgende:

 • Gå ind på vores online shop her
 • Vælge “ydelser” og derunder Cosmo Signature Facial. Hvis du hellere vil give et specifikt beløb til en selvvalgt behandling kan du blot vlge “beløb” og indtaste beløbet, du vil give for
 • Betal med dit dankort
 • Købet er godkendt og vi sender gavekortet hjem til dig.

>> Ja tak – Jeg vil gerne klare julegaveindkøbet nu – Bestil et gavekort
(Gavekortet kan altid byttes til et andet produkt eller indløses til kontanter)

Rigtig glædelig jul

På vegne af hele Cosmo vil jeg gerne ønske dig og din familie en dejlig december. Må den blive fyldt med gode stunder, god julemad, forkælelse og kærlighed.