COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Cosmo har siden januar 2016 indgået et samarbejde med Sparxpres. Det betyder, at du som kunde har mulighed for at låne penge – rentefrit – til dine behandlinger.

Vi ved, at der er rigtig mange som er skeptiske omkring finansiering, men som en del af Cosmos filosofi er det vigtigt for os at lånemulighederne er gennemskuelige, og at der ikke er ubehagelig høje renter eller skjulte omkostninger forbundet med det. Derfor har vi, i samarbejde med en konsulent, besvaret de vigtigste spørgsmål som vi mener vil danne grundlag for, at du kan træffe den beslutning, som passer dig bedst.

 

Alt der er værd at vide om rentefri finansiering hos Sparxpres


#1 – Hvordan ansøger jeg?

Du kan ansøge om et lån her. Her vil du også finde en beregner, som nemt og hurtigt kan regne din betaling pr. måned ud, afhængig af lånebeløb og løbetid. Når du ansøger online, vil du få svar indenfor 30 minutter i hverdagene og indenfor 1 døgn i weekenden.

 

#2 – Hvad kræver det at få et lån?

Hvis du gerne vil godkendes til et lån, kræver det to ting. Du skal besidde en fast indkomst, og du må ikke være registreret i et negativt betalingssystem såsom RKI. Det kan være, at Sparxpres godkender dig til et lån men foreslår et mindre lån, end det du har forespurgt hvis dette lån stemmer bedre overens med din indkomst.

Får du et afslag, oplyser Sparxpres ikke om årsagen til dette men oftest skyldes det, at de mener din indkomst ikke er høj nok til, at garantere en tilbagebetaling af lånet. Vi anbefaler til hver en tid, at man forsøger at betale størstedelen af beløbet til ens behandlinger selv, med de midler man har til rådighed. Dog er lån med Sparxpres gennem Cosmo en rigtig god mulighed for, at få lidt hjælp. Disse lån er oftest langt bedre end hvilket som helst andet forbrugslån hos eksempelvis din bank.

 

#3 – Er der nogle skjulte gebyrer eller renter?

Nej, der er ingen skjulte gebyrer eller renter når du indgår en aftale med Sparxpres. Der er et startgebyr, som udgør 5 % af det beløb du låner (dog minimum 600 kr.) plus 25 kr. om måneden i administration. Dette gebyr er det eneste du betaler, udover selve tilbagebetalingen af det beløb som du låner.

 

#4 – Eksempler på hvordan et lån kan se ud

Cosmo og Sparxpres tilbyder rentefrie lån med afbetaling over 1, 2 eller 3 år. Vi har udregnet et eksempel for dig. Hvis du eksempelvis ønsker at låne 20.000 kr. til dine behandlinger, så vil din afbetaling se sådan ud:

 

Afbetaling af 20.000 kr. over 1 år:

Startgebyr på 5 % af det lånte beløb på 20.000 kr. (minimum 600 kr.): 1.000 kr.

Månedligt gebyr: 25 kr. pr. måned = 300 kr. over 12 måneder

Samlet betaling for lån med betaling over 1 år: 21.300 kr. (Lånet koster kun 1.300 kr. at låne over 1 år)

Betaling pr. måned: 1.775 kr. 

 

Afbetaling af 20.000 kr. over 2 år:

Startgebyr på 5 % af det lånte beløb (minimum 600 kr.): 1000 kr.

Månedligt gebyr: 25 kr. pr. måned = 600 kr. over 24 måneder

Samlet betaling for lån med betaling over 2 år: 21.600 kr. (Lånet koster kun 1.600 kr. at låne over 2 år)

Betaling pr. måned: 900 kr.

 

Afbetaling af 20.000 kr. over 3 år:

Startgebyr på 5 % af det lånte beløb (minimum 600 kr.): 1000 kr.

Månedligt gebyr: 25 kr. pr. måned = 900 kr. over 36 måneder

Samlet betaling for lån med betaling over 3 år: 21.900 kr. (Lånet koster kun 1.900 kr. at låne over 3 år)

Betaling pr. måned: 609 kr.

 

>> Du kan se flere priseksempler, og regne dit personlige lån ud via vores lommeregner her

 

#5 – Hvor meget skal jeg låne?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme frem til det beløb, som du skal låne til dit behandlingsforløb. Det kan nemlig godt være lidt svært at finde frem til selv, med mindre du vil låne til et eksakt tilbud eller kampagne. Hvis ikke, vil beløbet varierer på baggrund af hvor mange behandlinger og hvilke behandlinger, du skal gennemgå. Du kan booke en gratis konsultation her, hvor du i samarbejde med en sygeplejerske, kan blive klogere på behandlingerne og det økonomiske aspekt.

 

#6 – Hvad sker der med de penge som jeg låner?

Når lånet er blevet godkendt, indbetales pengene direkte til Cosmo. Vi noterer i din journal, hvor meget der er blevet betalt og holder derfor styr på den samlet betaling til Cosmo. Du skal blot booke tider til de behandlinger, du ønsker her og tilmelde din tilbagebetaling på dit lån til PBS.

 

#7 – Hvad hvis jeg låner mere end jeg skal bruge?

Det kan være svært, at estimere præcist hvor mange behandlinger du behøver, og derfor er der en chance for at du låner mere end nødvendigt. Dette har dog ingen betydning. Cosmo indbetaler blot det resterende beløb til Sparxpres, som modregner beløbet i dit lån, så du betaler mindre om måneden.

 

#8 – Bliver min egen bank involveret?

Nej, din egen bank bliver ikke involveret i dette lån. Alt kommunikation og eventuelle aftaler forløber på diskret vis mellem dig, Cosmo og Sparxpres.

 

#9 – Hvad hvis jeg vil indfri lånet?

Du kan til hver en tid indfri hele dit lån uden nogle form for ekstraomkostninger.

 

#10 – Hvad hvis jeg fortryder mit lån?

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Skulle du fortryde indenfor 14 dage frafalder oprettelsesgebyret på 5 % af det samlede beløb, og Cosmo betaler det lånte beløb tilbage til Sparxpres med det samme.