COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book

Kvalitet og sikkerhed

Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger.

Det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav.

Din tryghed for en sikker behandling

Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav.

Alle vore behandlere, som er specialuddannede kosmetiske sygeplejersker eller speciallæger, deltager løbende i træningsprogrammer og kurser, både internt og eksternt, for altid at være up-to-date med de nyeste behandlingsformer og teknikker i branchen.

Vi lever naturligvis op til Styrelsen for Patientsikkerheds strikse forskrifter om uddannelse og registrering for kosmetiske behandlinger men har, ovenpå disse, tilføjet et ekstra niveau som vi kalder Cosmo Verificering.

Cosmo-verificeringen er med til at sikre, at uanset hvilken behandler du møder i Cosmo, er du i de absolut tryggeste hænder. Alle er ensartet trænet når det kommer til behandlinger og kundeservice. Dette betyder, for dig som kunde, at du vil opleve en høj faglighed og sikkerhed i alle former for behandlinger.

Vi rådgiver dig i øjenhøjde.
Det ligger os meget på sinde at du kan gå veloplyst ud af døren og vide præcis hvilken behandlingsplan der er mest hensigtsmæssig for dig. Vi lægger vægt på at se den enkelte kunde og komme med råd og foreslag til hvordan du kommer i mål med dine ønskede resultater. I mange tilfælde vil en behandlingsplan være hensigtsmæssig at lave første gang du kommer – især hvis du er i tvivl om hvilke behandlinger der passer dig.

Vi behandler udelukkende med kvalitetsudstyr

I Cosmo har vi valgt at lægge vægt på at behandle med gennemtestet kvalitetsudstyr fra en af verdens førende laserproducenter, Candela. Vi fokuserer på at vælge udstyr der lever op til lovkrav, men ydermere giver en sikker og effektiv behandling.

Vi fører udelukkende behandlinger som vi ved der foreligger uafhængige studier på, og som er påvist at have den tilsigtede effekt som du som kunde betaler for. Ligesom vi fokuserer på at vælge behandlingsprodukter som har mange års studier bag sig og ikke har utilsigtede bivirkninger på den længere bane.

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.