COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Når man har noget, som man er HELT vildt glad for?

Noget som bare FUNGERER!

Og man har lyst til, at råbe ud til hele verden:

SE HER!!!

Lige præcis SÅDAN har jeg det med vores MatrixRF og Triniti laserbehandlinger!

Måske har du hørt, at der faktisk ER nogle ret fantastiske muligheder for at løfte, forbedre og ensarte en skadet eller ældet hud. Hvis du er er villig til at gøre en SERIØS forskel for HELE dit ansigt på den LANGE bane og virkelig komme i bund…

 

Så er det NU, du skal spidse øre!

I 1917 – for præcis 100 år siden etablerede Albert Einstein, det teoretiske fundament for laser. Siden da er der blevet udviklet og forsket intensivt i laserbehandlinger. Op igennem 80erne begyndte vi at se de første laserapparater, der kunne bruges til at fjerne eksempelvis jordbærmærker på småbørn.

Også den voksende kosmetiske industri fik øjnene op for laserens muligheder for at fjerne eksempelvis brune skjolder og forbedre hudkvaliteten. Desværre var der et stort ubehag og en lang helingsperiode forbundet med behandlingerne dengang.

I dag er vi et helt andet sted! Op igennem 00’erne er der blevet justeret og forfinet så meget på laserteknikkerne, at vi nu står nu med nogle behandlinger, der både er skånsomme OG vidunderligt effektive!

Det har Cosmo 2 rigtig gode eksempler på;

 

MatrixRF

-Til ældre, grov, arret, crepet eller rynket hud.

 

#1 Behandling med MatrixRF nedbryder, og genskaber det øverste hudlag der stimuleres til at øge kollagenproduktionen (fugt og spændstighed indefra).

#2 MatrixRF er en meget effektiv måde, at udjævne rynker og reducere ar på.

#3 Matrix er den helt oplagte løsning til din hud, hvis du er +40 år og begynder at få en tykkere eller mere crepet hud med forstørrede porer. Dette sker når huden modnes i ansigtet, på halsen og decolleté. Efter en serie Matrix behandlinger vil du opleve en væsentlig forbedring af disse tilstande.

#4 MatrixRF skal gentages 3- og i nogle tilfælde 6 gange med en måneds mellemrum for at opnå den fulde hudforbedring. Det færdige resultat har du ca. 6 uger efter din sidste behandling. Hvis dine rynker og linier er meget dybe vil vi råde dig til, at kombinere behandlingerne med filler injektioner for at sikre et rigtig godt resultat.

#5 Vinteren er oplagt til behandlinger med MatrixRF, da huden helst skal skånes for sol efter behandlingerne.

#6 Hvis du er ung, og har mange ar efter eksempelvis akne, er Matrix RF også en rigtig god behandling. Behandlingen kan evt. kombineres med Home Care Dermaroller og/eller Medicinske Dermastamp behandlinger.

 

>> Ja tak, jeg vil gerne læse mere om Matrix behandlingen

 

Triniti

-Til “poset” hud, rosacea, små karsprængninger, brune skjolder og fine linjer.

 

#1 Triniti behandlingen giver helt overordnet set en mere ensartet hudtone, hvilket automatisk vil få dig til at se yngre ud og mindske dit behov for makeup.

#2  Brune pletter efter sol, uens hudtone, rødme og små karsprængninger mindskes eller fjernes helt og behandlingen kan bruges både i ansigtet og/eller på hals og decolleté.

#3 Triniti giver også en mild opstramning af læderhuden og det dybereliggende bindevæv.

#4 Antallet af Triniti behandlinger vurderes individuelt, men der tilrådes typisk 1 behandling pr. måned og 3-6 behandlinger i alt for et optimalt resultat. Du kan se det færdige resultatet ca. 14 dage efter sidste behandling.

#5 Du skal være solfri 4 uger før og 4 uger efter en Triniti behandling. Dvs. høj faktor og hat på, hvis solen skinner. Januar måned er altså PERFEKT til opstart på et Triniti eller Matrix RF forløb (med mindre du er så heldig, at skulle til de varmere himmelstrøg på vinterferie)

 

>> Ja tak jeg vil gerne læse mere om Triniti behandlingen

 

Køb vores populære Matrix RF og Triniti behandlinger til en super pris.

Frem til mandag d. 30/1-2017 sparer du hele 33 % på MatrixRF eller Triniti behandlinger. Køb 3 behandlinger og betal kun for 2. Nedenstående priser er den samlede pris for alle 3 behandlinger:

 

MatrixRF

Ansigt: Nu 7.190 kr. (normalpris 10.785 kr. – spar 3.595 kr.)

Halv ansigt: Nu 5.790 kr. (normalpris 8.685 kr. – spar 2.895 kr.)

Enkelt område: Nu 3.790 kr. (normalpris 5.685 kr. – spar 1.895 kr.)

Ansigt og hals: Nu 11.390 kr. (normalpris 17.085 kr. – spar 5.695 kr.)

Hals: Nu 7.190 kr. (normalpris 10.785 kr. – spar 3.595 kr.)

 

Triniti

Ansigt: Nu 6.190 kr. (normalpris 9.285 kr. – spar 3.095 kr.)

Ansigt, hals og bryst: Nu 8.390 kr. (normalpris 12.585 kr. – spar 4.195 kr.)

Hals og bryst: Nu 6.190 kr. (normalpris 9.285 kr. – spar 3.095 kr.)

 

Du kan sagtens købe behandlingerne nu og bruge dem på et senere tidspunkt!

 

Vil du se en MatrixRF behandling?

Så kig med på fredag 13. januar hvor vores sygeplejerske Heidi, laver en livebehandling på Cosmos Facebook side!

Du skal bare hoppe ind på siden kl. 15.00, og følge med! Her får du også muligheden for at skrive dit spørgsmål til Heidi direkte, og få svar med det samme. Ses vi?

 

Er du klar til at booke et behandlingsforløb du aldrig vil fortryde?

Hvis du er klar til at høre mere og få en helt uforpligtende individuel vurdering af din hud, så kan du booke en konsultation til Matrix her eller til Triniti her.  Er du i tvivl om, hvilken behandling du har brug for, så book blot en konsultation til en af behandlingerne, så skal sygeplejersken nok vurdere hvilke af behandlingerne, som passer perfekt til din hud.

Hvis du er blevet konsulteret før, kan du blot bestille en ny tid her!

 

Rentefri finansiering

Vi ved godt at 3 x Triniti eller MatrixRF behandlinger kræver lidt økonomisk planlægning for de fleste. Men hvis du gerne vil udnytte dette gode tilbud, så husk at vi tilbyder rentefri finansiering på alle vores behandlinger i samarbejde med SparNord bank.

>> Læs meget mere om rentefri finansiering her

 

Ha’ det rigtig dejligt – Vi høres måske ved på Facebook på fredag!

 

Alt det bedste,

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Sarah crone
Ps. Sidste år lavede Cosmo Laser og Skønhedsklinik over 7000 laserbehandlinger. Hos os er du i trygge hænder, vores personale er veluddannet og toptunet, ligesom vores laserudstyr! Book en gratis konsultation her >>