COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book

Job hos Cosmo

En del af et stærkt fagligt fællesskab

Ledige stillinger

Vi søger to kosmetiske sygeplejersker i København – læs mere og ansøg her

 

Hvordan får jeg et job som Kosmetisk Sygeplejerske?

I Cosmo leder vi altid efter det næste talent og ikke mindst den gode kollega – er det dig?

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@cosmolaser.dk. Vedhæft CV og et vellignende billede af dig selv

Cosmos DNA er særlig stærkt i vores arbejdskultur

Vi har en uformel tone og passioneret tilgang til vores arbejde. Vi søger folk der kan agere proaktivt og selvstændigt, og har lyst til at være en del af noget større . I Cosmo løfter vi opgaverne sammen i selvledende teams, fordi vi tror på at flere hoveder tænker bedre end et, og at moderne ledelse er at sikre medindflydelse og medansvar hos den enkelte. På den måde bliver du en kompetent medarbejder som kan træffe selvstændige beslutninger i det daglige.

Vi har har høje forventninger til at du tager ansvar i det dagelige – til gengæld får du indflydelse på dit arbejde, og får lov at sætte dine aftryk der hvor du er særlig skarp.Vi ved det er langt sjovere at arbejde med noget man er god til, og vi ser meget gerne at du specialiserer dig indenfor 1-2 behandlinger og bliver særlig dygtig på disse.

Vi forventer naturligvis at du er registeret til de behandlinger du skal arbejde med, men udover dette forventer vi en etisk og æstetisk tilgang til faget. Du skal have et naturligt udseende, og forvente at vi i Cosmo siger til hinanden hvis egne behandlinger tager overhånd og tenderer til “for meget”. På den måde værner vi om det vi også lover vores kunder hver dag. At vi laver naturlige resultater. For alle.

Du må komme på arbejde og være DIG. 

I Cosmo har behandlerne hvide kitler på, men indenunder er vi os selv. Din personlighed er vigtig og den afspejles både i din tilgang til kunder, generel adfærd og beklædning /stil. Vi tror på at man har det bedst med at kunne være sig selv – også når man er på arbejde. Derfor har vi ikke strikse kodeks for hvordan du skal se ud,  eller være for den sags skyld. Forskelligheder er vores styrke og giver vores mange forskellige kunder, muligheden for at vælge den behandlertype de har det bedst med. Vi forventer dog at du har en kæmpe passion for dit arbejde, og er en rigtig god og positiv kollega der værner om vores gode arbejdsmiljø.

Hvordan vælger vi medarbejdere? 

Vi kigger på mennesket og ikke dine papirer – så vis os du er en der vil byde ind i et kollegialt stærkt fælleskab, hvor vi værner om hinanden og har det rigtigt sjovt sammen mens vi arbejder.

Vi vil have medarbejdere der handler frem for at planlægge. Medarbejdere der byder ind istedet for at forvente at andre skaber virkeligheden for dem. Medarbejdere der motiveres af at have frihed under ansvar – og har stor passion for faget og en iver efter at dygtiggøre sig.

Vi har hele tiden fokus på at forbedre teamets kompetencer både indenfor det sygeplejefaglige men også salg, service og kundeoplevelse er noget vi arbejder intenst med. Dette selvfølgelig i samarbejde med eksterne partnere, men også i høj grad internt hvor vi hele tiden sikrer at læring sker mellem kollegaer og alle har fokus på at øge kompetencerne. Dit drive afgør i høj grad hvor dygtig du kan blive og hvor meget uddannelse du får.

Endnu ikke registeret til kosmetiske behandlinger?

Før du kan arbejde med kosmetiske behandlinger i Danmark, kræver det en registrering til det felt du skal arbejde med. I Cosmo arbejder vi med Permanent hårfjerning, Fjernelse af Karsprængninger, Milde rynker (som er en bredere palette af behandlinger) samt injektionsbehandlinger med Botox og ikke-permanente fillers.

Vi uddanner vores egne behandlere på vores Academy og det er første skridt hvis du ønsker at arbejde hos Cosmo, men endnu ikke er registeret.

 

Aspirant i Cosmo

Der er efter endt uddannelse, mulighed for at søge en timelønnet stilling som Aspirant som kan  være dit første skridt mod en fuldtidskarriere som kosmetisk behandler. Det kan også være en måde at arbejde på hvis man er glad for sit nuværende job, men ønsker at kombinere med en deltidsstilling i den kosmetiske branche.

Søg stilling som aspirant her

 

Partner i Cosmo – en genvej til at blive selvstændig med et stærkt koncept i ryggen

Som ansat i Cosmo bliver du forhåbentligt aldrig færdig med at dygtiggøre dig. Derfor har du også muligheden for at vokse ind i et partnerskab med Cosmo, og få din egen Cosmo Klinik. Dette gælder især vores interne kollegaer som vi gerne vil tilbyde denne mulighed for at blive selvstændig klinikejer når hverdagen sidder på rygraden.

Det gælder også udefrakommende, da en god franchise partner handler om kemi, passion for at skabe noget sammen og en fælles mission om at lykkes. Vi har et veldokumenteret koncept, 2 partnere godt igang i Aarhus og Hørsholm, og er altid på udkig efter nye partnere til samarbejde.  Hvis du er nysgerrig på denne mulighed kan du læse mere her, og booke et uforpligtende møde.

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.