COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Året er 2006…

Og jeg er på vej til Thailand. Det er vinter, og min hud er netop blevet bleg igen, efter en god lang sommer, hvor jeg ikke på nogen måde har undgået solen..

Nu er det bare afsted, ned i varmen, på med bikinien, og ud til poolen – YES!

Min hud er forholdsvis tolerant. Jeg bruger en faktor creme de første dage, men finder hurtigt ud af, at jeg kan erstatte faktorcreme med kokosolie, der både beskytter lidt mod solen og giver en dejlig glød…

Jep. Jeg bliver brun. Meget brun. Men da den hotte kulør har lagt sig igen i løbet af foråret, kan jeg se at solferien i Thailand, har givet mig mere end gode minder, og en ny tatovering…

 

Brune pletter!

Jeg har fået brune skjolder i panden, og en masse små brune spots der til forveksling ligner de leverpletter, min mormor havde på hænderne. I dag 11 år senere, ligger jeg IKKE længere, og steger i kokosolie, når solen er fremme.

Jeg har fået fjernet skaderne i huden med laser og lært, at jeg skal passe RIGTIG godt på min hud fremover, især de områder som er meget eksponerede for solen; som ansigt, hals, hænder og underarme. Faktor 30 med UVA og UVB filter er min nye bedste ven!!

 

Kedeligt?

Nej, faktisk ikke. Det afbrændte look er efterhånden ved at være passé, og i dag ønsker de fleste en sund, stærk, vital, og ensartet hudtone uden for mange linjer. Også når de fylder 50!

Og tro mig det er NU, du skal passe på solen (dig i 20’erne, 30’erne og 40’erne), hvis du vil have smuk, sund og ungdommelig hud fremadrettet. Så derfor vil jeg gerne dele mine 3 gode råd (og tilbud) til dig; både hvis skaden allerede er sket, eller hvis du er klar på at forebygge solskader i huden.

 

Råd #1: Til dig, som allerede har solskader!

I sidste uge fortalte jeg om Louise, der havde så mange skjolder og plamager i ansigtet, at det lignede et verdenskort. Du kan se Louise blive behandlet samt hendes flotte resultat her.

Er du i samme situation som Louise, eller har du bare få brune pletter, du gerne vil af med, så er det NU, du skal booke en gratis og uforpligtende konsultation, og høre mere om vores super effektive IPL laser behandling.

Lige nu sparer du 20% på dine behandlinger. Du kan selvfølgelig bruge behandlingerne når du vil, de skal bare købes inden udgangen af marts 2017.

>> Læs meget mere om IPL laser og se tilbudspriserne her.

 

Råd #2: Til dig, som vil undgå solskader denne sommer!

Hvis du gerne vil undgå solskader, så er det NU, i dag (trods det blandede vejr) at du skal igang med faktorcremen. Mange kvinder bruger makeup med lidt faktor, men hvis du for alvor vil passe på din hud, så anbefaler vi  de effektive faktorcremer fra IS Clinical med både UVA og UVB filter. Vi har både en faktor 30, som samtidig er en dagcreme, der giver et solidt fundament for din makeup, og en faktor 50 til dig der er rigtig meget i solen. Du kan læse meget mere om, hvad vores hudlæge Peter Wendelboe siger om faktorcreme her.

Lige nu sparer du 10% på de helt fantastiske IS Clinical faktorcremer. Kig forbi vores klinikker og køb dem med hjem, så er du sikker på en sommer UDEN solskader.

 

Råd #3: Til dig, som har en træt hud efter vinteren, og trænger til et boost!

Med Innovative Skincare’s Fire & Ice ansigtsbehandlinger er du sikret markedets mest gennemtestede og forfinede frugtsyre peeling! Du får synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende med denne virkelig effektive frugtsyrebehandling. Fine linjer formindskes, og du opnår et glansfuldt og hydreret look. Samtidig reduceres hyperpigmentering, og solskadet hud vil forbedres.

Lige nu får du 3 x Fire & Ice ansigtsbehandlinger med hele 50% rabat.  Læs mere om Fire & Ice og se tilbudspriserne her.

 

Skal vi hjælpe dig med en booking eller har du spørgsmål?

Vores sygeplejersker og receptionister sidder som altid klar på 35394400 til at hjælpe med stort og småt. Ring til os mandag-torsdag fra kl. 08.00 – 20.00, fredag fra 08.00-18.00 eller lørdag 09.00-15.00. Du kan også altid fange os på Facebook.

Om lidt skal jeg ud i foråret (med faktorcreme på) – Jeg håber, at du også nyder lyset og alt det grønne der pibler frem. Forår og sommer er jo heldigvis så meget mere end sol på næsen.

 

Varme hilsner

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Sarah crone

Ps: Slå til nu – Køb dine effektive laserbehandlinger mod solskader og spar 20% – men kun indtil . 31. marts 2017.  >> Du kan booke din gratis konsultation her, og høre mere.