COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Se yngre og friskere ud uden kirurgiske ricisi

Hos Cosmo Laser sættes en stor ære i at få lov til at dele ud af viden omkring alt indenfor laser- filler- og Botox-behandlinger, så du kan blive klogere på, hvilke muligheder der findes, og derved træffe de beslutninger, der er rigtige for dig.

Men nogle gange kan det også være rigtig godt, at få en anden vinkel på behandlingerne. Derfor har Cosmo Laser kontaktet Naya, som for ca. 3 måneder siden fik hudforyngende og rynkereducerende behandlinger for at høre, hvad hendes tanker er omkring hele sit forløb hos Cosmo Laser.

Læs interviewet med Naya her…

“Hvorfor vågnede jeg så sent op!? Jeg skulle have gjort det, da jeg var yngre”

Hvorfor valgte du at få lavet behandlingerne?

Jamen, det gjorde jeg, fordi jeg tænkte, det var på tide… Er 60 år og vil gerne se bedre og friskere ud. Jeg har i mange år været ked af min dybe rynke mellem brynene, som jeg nu har fået reduceret med Botox. Samtidigt ønskede jeg at gøre noget ved min slappe hud og havde hørt at skin tightening-behandlingen hos Cosmo Laser går i dybden og hjælper kollagenet i huden til at gøre sit arbejde bedre. (Du kan læse mere om, hvad denne laserbehandling går ud på hér).

Hvordan føltes din skintightening behandling?

Det var faktisk helt okay, og oplevede ingen mærkelige smerter, som man måske forventer med en laserbehandling. Det var slet ikke smertefuldt. Faktisk var det så mildt, at jeg i første omgang troede, at der var skruet ned for laserens styrke, men fandt efterfølgende ud af, at der var skruet helt op for blussen.

Hvordan havde du det i ugen efter laserbehandlingen?

Min hud havde det helt fint efter behandlingen og jeg kunne uden problemer bruge min daglige cremer og makeup. Faktisk følte jeg, at jeg allerede efter behandlingen så friskere ud. Men ved ikke om det måske bare var mig.

Jeg følte mig i hvert fald mere frisk og på en måde også mere glad, fordi jeg havde gjort det for mig selv. Så rent psykisk havde jeg det vildt godt. Og det er så også fordi, at jeg vidste, at det ikke var lige med det samme, at jeg ville kunne se resultatet, men at det ville blive bedre henover de efterfølgende måneder. På samme måde vidste jeg, at virkningen af min Botox-behandling ville vise sig efter 7-14 dage. Men havde det vildt godt med endeligt at have gjort noget ved min hud og mit udseende.

Nu er det ca. 3 mdr. siden dine behandlinger. Har du kunnet mærke nogen forskel?

Ja, bestemt! Der er mange, der fortæller mig, at jeg ser friskere ud og spørger, hvad jeg har gjort. Men ingen kan se, hvad jeg har fået lavet. Og jeg er så glad for at min bekymringsrynke er væk, og jeg ikke længere ser sur ud. Jeg kunne faktisk godt tænke mig, at give min hals en omgang skin tightening også, for jeg føler, at min hud er blevet meget pænere og nærmest ‘plumbed’ efter behandlingen.

Kunne du finde på at gentage dine behandlinger?

Ja, det kan du tro. Det vil jeg rigtig gerne. Med skintightening er det også meningen, at man skal have mindst tre behandlinger for at få det optimale resultat. Og udfra hvad jeg har set denne ene gang, vil jeg gerne fortsætte med at forbedre og booste min hud yderligere med denne hudopstrammende laserbehandling og Botox.

Ville du ønske, at du havde gjort det noget før?

MEGET! Jeg tænker meget på, hvorfor man bruger penge på alt muligt, og ikke på sin hud. Hvorfor vågnede jeg så sent op? Jeg skulle have gjort det da jeg var yngre, for at bevare min huds udstråling og fasthed. Men bedre sent end aldrig, og jeg kan virkelig godt mærke en forskel i mit udseende og fastheden af min hud.

>> Du kan se med, da Naya fik sin første skin tightening behandling lige hér.

 

Flere løsninger at vælge imellem

Hvis du ønsker at reducere dine rynker, få opstrammet din hud eller bare se friskere ud med en mere jævn hudtone, så er der mange forskellige behandlinger, du burde overveje. Du kan nemlig bl.a. få en finere hud vha. en Triniti-behandling , pigmentfjernelse, filler og/eller Matrix RF.

Du kan også benytte dig af en Dermaroller 1-2 gange ugentligt for at booste og forfine din hud. Lige nu er der tilbud på Dermaroller hjemmekit til 1400 kr (Normalpris 1725 kr) til og med fredag d. 28. september 2018. Du kan købe dette kit og cremerne i Cosmo Laser’s klinikker i City og på Trianglen.

 

Før/Efter billeder

Cosmo Laser klinik har udført over 60.000 kosmetiske behandlinger. Her kan du se et udpluk af deres før/efter billeder af hudforyngende kosmetiske behandlinger udført med laser, filler og/eller Botox.

blankblankblank blankblank blank blank blank  blank blank  blank blank

 

Spar 33% på en samlet pakke

Til og med søndag d. 30. september kan du få 3 for 2Skin Tightening behandlingen. Dvs. at du ved køb af 3 behandlinger sparer hele 33 % på dine behandlinger. Behandlingerne blot skal være benyttet senest d. 31. december 2018.

Se kampagnepriserne forneden:

Samlet pakke á 3:

3 x Underansigt inkl. kæbelinie – NU 3.300 kr (før 4.950 kr)

3 x Underansigt inkl. kæbelinie og hals – NU 4.400 kr (før 6.600 kr)

3 x Underansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst – NU 7.000 kr (før 10.500 kr)

3 x Hals og bryst – NU 5.000 kr (før 7.500 kr)

Du kan købe din behandling til kampagnepris døgnet rundt hér, og læse mere om behandlingen lige hér.

 

Book din personlige konsultation

Som du kan høre, er Naya ret stor fan af skin tightening laserbehandling og Botox. Hvis hendes historie har inspireret dig eller gjort dig lidt nysgerrig omkring hudforyngende laserbehandlinger, filler eller Botox så book en gratis og uforpligtende konsultation hos Cosmo Laser. Til din konsultation, som udføres af en af kosmetiske sygeplejersker, vil du have mulighed for at stille alle dine spørgsmål og evt. høre mere om andre behandlinger, såsom Botox, 3-i-1 Hudforyngelse og pigmentfjernelse.

Du kan døgnet rundt booke din personlige konsultation online lige hér, eller ved at ringe ind på tlf. 35394400.