COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Sådan sagde Annette Hagedorn – en af vores mange glade og tilfredse kunder. Annette gennemgår et Matrix forløb á 3 behandlinger, og mangler kun den sidste behandling. Læs mere om hendes oplevelse her

 

“Jeg føler mig i trygge hænder”

“Jeg havde bestilt tid hos Cosmo, til en Fire and Ice ansigtsbehandling. Under behandlingen spørger jeg kosmetologen, om hun tror man kan gøre noget ved mine ar på kinderne, jeg har haft siden mine teenageår pga. akne. Det mente hun bestemt, og forslog jeg tog en samtale med en af sygeplejerskerne. De kiggede på mig med det samme, og anbefalede tre MatrixRF behandlinger efterfulgt af 3 x Fire and Ice ansigtsbehandlinger.

Det har været et virkelig godt forløb indtil videre, og glæder mig til det endelige resultat når jeg er helt færdig. Jeg kan allerede se en klar forbedring efter to MatrixRF behandlinger. Jeg føler man er i trygge hænder, de er meget professionelle og gode til at forklare både hvad de foretager sig, hvad behandlinger gør ved huden, hvordan man skal forholde sig efterfølgende, og hvilke produkter der ville være gode for at opnå det bedste resultat”

Helt igennem en god oplevelse.

– Annette Hagedorn

 

>> Du kan læse mange flere anmeldelser af Cosmo her 

 

Kort og godt om Matrix behandlingen

Fakta 1

Behandlingen er fantastisk til ældre, grov, arret, crepet eller rynket hud.

 

Fakta 2

MatrixRF behandlingen nedbryder, og genskaber det øverste hudlag der stimuleres til at øge kollagenproduktionen (fugt og spændstighed indefra).

 

Fakta 3

MatrixRF er en meget effektiv måde, at udjævne rynker og reducere ar på.

 

Fakta 4

Matrix er den helt oplagte løsning til din hud, hvis du er +40 år og begynder at få en tykkere eller mere crepet hud med forstørrede porer. Dette sker når huden modnes i ansigtet, på halsen og decolleté. Efter en serie Matrix behandlinger vil du opleve en væsentlig forbedring af disse tilstande.

 

Fakta 5

MatrixRF skal gentages 3- og i nogle tilfælde 6 gange med en måneds mellemrum for at opnå den fulde hudforbedring. Det færdige resultat har du ca. 6 uger efter din sidste behandling. Hvis dine rynker og linier er meget dybe vil vi råde dig til, at kombinere behandlingerne med filler injektioner for at sikre et rigtig godt resultat.

 

Fakta 6

Vinteren er oplagt til behandlinger med MatrixRF, da huden helst skal skånes for sol efter behandlingerne.

 

Fakta 7

Hvis du er ung, og har mange ar efter eksempelvis akne, er Matrix RF også en rigtig god behandling. Behandlingen kan evt. kombineres med Home Care Dermaroller og/eller Medicinske Dermastamp behandlinger.

 

>> Læs mere om Matrix behandlingen her 

 

Det hele startede med en gratis konsultation

Inden Annette valgte at starte sit Matrix forløb, kom hun forbi til en gratis og uforpligtende konsultation hos os. Du kan gøre det samme. Det vil enten være mig, eller en af mine andre dygtige kollegaer som vil tage imod dig. Sammen vil vi tale om din hud, hvordan behandlingen kan hjælpe dig, og forventningsafstemme. Derefter kan du gå hjem, og tænke over konsultationen.

Er det ikke noget for dig, så skilles vores vegne også har det været en fornøjelse at møde dig 🙂

Book en gratis konsultation ved at ringe til os på 35394400 eller book online her

 

Næste gang du hører fra mig

.. Skal du møde Rasmus! Han har nemlig været forbi til en Matrix behandling, hvor vi fik lov til at kigge med. Han har også efterfølgende sendt et par opfølgende hjemmevideoer til os!

Men indtil da, så på gensyn.

 

Alt det bedste

Kristine

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik