COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Vi synes både det er sundt og naturligt med spørgsmål!

Selvfølgelig skal du ikke bare kaste dig på briksen, og lade dig behandle uden videre. Du skal først have forudsætningen for, at beslutte om behandlingen er noget for dig.

Den forudsætning vil vi gerne give dig!

Vi svarer på mindst 100 spørgsmål hver dag (nogle gange flere), når folk ringer, skriver, er til behandling eller konsultation. Når det handler om behandling af karsprængninger, er det ikke en undtagelse.

Derfor tilbyder vi dig at kigge vores sygeplejerske Malene over skulderen, når hun laver en behandling af karsprængninger i ansigtet.

Du behøver ikke troppe op i klinikken. Det eneste du behøver er, at logge ind på din Facebook profil og finde Cosmo. For det er nemlig her vi sender LIVE fra behandlingen. Undervejs kan du stille Malene alle de spørgsmål du vil, og få svar med det samme!

Der er masser af pladser på første række, bare du har en netforbindelse til rådighed. Frem med popcorn og den kolde cola!

>> Se med når vi sender live på torsdag den 16. februar kl. 15.40 <<

 

 

Får du selv lyst at blive karsprængningerne kvit?

Hvis du får lyst til at komme dine karsprængninger til livs, efter at have set Malene behandle, så er du meget velkommen til at booke en gratis og helt uforpligtende konsultation. Her vil Malene, eller en af vores andre dygtige sygeplejersker, forklare meget mere om behandlingen og se nærmere på dine kar. Derefter kan du gå hjem, og tænke lidt over det.

Vil du efterfølgende igangsætte et forløb, så tilbyder vi 25 % ved køb af 3 behandlinger hvis du køber inden d. 28. februar 2017. Du sparer faktisk helt op til 1.571 kr. Du kan booke en tid til din konsultation online eller ved at ringe til os på 35394400.

>> Se alle tilbudspriserne og læs mere her

 

Så flotte resultater kan du få med laser.

Så du med i sidste uge, da Cosmo mødte Birte til en kort snak om hendes behandling af karsprængninger på benene?

Hvis ikke, så har du stadig muligheden for at se det 3 minutter lange interview, og afsløringen af hendes flotte før- og efter billeder. Det er det hele værd!

>> Se interviewet og før-efter billederne her

 

Vi ses på torsdag!

Sarah Crone
Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Er du ikke på Facebook? Fortvivl ej, vi laver også en kort video, der kommer ud med en mail, inden vores karkampagne slutter! Vi lover at sende den til dig 🙂 Hvis du bare gerne vil vide mere om karsprængninger nu, så book en gratis konsultation allerede i dag.