Book

Injektionsbehandlinger

Injektionsbehandlinger har været anvendt til kosmetiske
behandlinger i mange år. Filler havde sin debut allerede i 1893,
men både filler og Botox blev først kommercialiseret for ca. 40 år
siden, og er i dag et af de mest populære kosmetiske
behandlinger verden over.

Alle injektionsbehandlinger

 

Botox                                                                                                 Filler

Botox & filler

Har du fået en snigende bekymringsrynke, så du ser sur ud, selvom du faktisk er glad?

Trælse panderynker, bekymringsrynker mellem brynene og andre mimiske rynker opstår med tiden, når vi bruger vores ansigtsmimik. Du overvejer måske endda et ansigtsløft med kirurgi?

Dette er som oftest ikke nødvendigt, hvis du gerne vil undgå bivirkninger såsom lang restitutionstid, komplikationsrisici, for ikke at tale om den høje omkostning ved sådan et indgreb. Der er andre, og langt mindre drastiske, anti-age behandlinger, du kan overveje først. Hos Cosmo Laser fjerner vi let rynker og glatter huden ud med Botox, som er en af vores mest populære behandlinger.

Hvordan anvendes Botox?

Botox behandling anvendes ved mimiske rynker, og forebygger at rynker opstår, f.eks. panderynker og rynker omkring øjnene, samt nedadgående mundvige, som alt sammen kan give et uønsket vredt og træt udtryk. Botox kan også med fordel benyttes til at lave det populære øjenbrynsløft, der kan give dig et friskere udseende helt diskret, men med stor effekt for helhedsudtrykket.

Hvordan virker Botox?

Botox behandlingen er hurtig og effektiv, og virker ved blot en enkelt eller få injektioner. Resultatet ses i løbet af 7-14 dage, og du kan gå på arbejde allerede samme dag, uden at det kan ses, at du er blevet behandlet. Du vil i dagene efter behandlingen langsomt mærke og se forskellen i, at dine behandlede områder langsomt glattes ud.

Din omverden vil nok bemærke, at du ser friskere ud – uden at kunne sætte en konkret finger på din forvandling. Dette er en af årsagerne til at vores kunder elsker botox.

Filler behandling med hyaluronsyre hjælper dig med at genvinde volumen i dit ansigt.

Såfremt du har rynker, der har sat sig mere permanent i ansigtet, eller du vil have korrigeret nogle ansigtstræk, er filler den bedste injektionsbehandling.

Hvad er filler?

Filler består hovedsageligt af hyaluronsyre, som er kroppens eget naturlige fugtstof, der holder vævet spændstigt og jævnt. Med tiden producerer vi mindre hyalorunsyre, der betyder at vævet bliver mere slapt, og furer mm bliver mere fremtrædende i aldringsprocessen.

Hvordan bruges filler?

Filler lægges dér, hvor der ønskes mere volumen. Dette gør det til en perfekt kosmetisk behandling, som mange tyer til af mange årsager bla; Fjernelse af rynker omkring munden, ønsket om at få lavet større læber, mere fremtrædende kindben, næsekorrektion med filler, hageforstørrelse med filler, markering af kæbelinje, mørke rander under øjnene eller sågar et decideret ansigtsløft, hvor man typisk kombinerer brugen af Botox til at glatte ud, og filler til at skabe volumen de rigtige steder.

Naturligt resultat med filler

Fillerbehandling booster i øvrigt din egen naturlige produktion af hyaluronsyre i din hud så du, udover det øjeblikkelige resultat, også har gavn af behandlingen i en lang periode efter.
Uanset dine ønsker og behov så rådgiver vores speciallæger og højt specialiserede sygeplejersker dig i dine muligheder, så du får en realistisk ide om hvilket resultat, der er det rigtige for dig.
Ønsker du en nem anti-age behandling, så er filler behandling, eller kosmetisk behandling med Botox, det rigtige for dig.

Foer-efter-naturligt-ansigtsloeft

foer-efter-rynkebehandling

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

Kasper_laegeansvarlig_Cosmo_Laser_Aarhus

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER