COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Måske har du læst eller hørt, at laserhårfjerning er bedst at få udført i vinterhalvåret. Men kender du egentligt begrundelsen for dette? Er det pga. den køligere temperatur? Eller måske at solen skinner mindre?

Hvis ikke du allerede kender svaret, så læs videre og bliv klogere på emnet i dagens indlæg.

Permanent hårfjerning i praksis

Når man behandler for permanent hårfjerning med laser, så sigter laserens lys og varme efter farven i håret. Så jo større kontrast, der er på huden og hårene, jo bedre.

Det er bl.a. også derfor, at vi siger at jo lysere hud og mørkere hår, desto bedre effekt vil man typisk opleve. Men man kan behandle alle hudtyper med laser. Så dette forklarer ikke, hvorfor vinterhalvåret er det bedste tidspunkt at blive behandlet med denne laserbehandling.

Solen spiller en vigtig rolle

Mange af mine kunder tror, at de ikke skal bekymre sig for meget om solen, når de er i et behandlingsforløb, så længe de ikke får så meget farve og kontrasten mellem deres hud og hår stadig er stor. Men så simpelt er det desværre ikke helt.

Melaninen i underhuden aktiveres, når huden udsættes for sol. Hvis man så behandler med laser, er der en forøget risiko for forbrændinger, da laserens lys kan ramme pigmentet i underhuden i stedet for håret. Så selvom at huden ser bleg ud, så er pigmenterne i underhuden aktive og derved er der stadig risiko for at laseren rammer dem. Laserbehandling på en hud, der har været i solen, kan også give pigmentforandringer.

Vinterhalvåret gør det nemmere

Derfor er det ekstremt vigtigt, at det behandlede område ikke har været udsat for solen i minimum 4 uger inden laserbehandlingen. Dette er langt nemmere om vinteren, hvor kroppen er tildækket af tøj og solen heller ikke helt er tilstede på samme måde, som den er om sommeren.

Vi plejer derfor at sige, at det bedste tidspunkt at starte sit permanent hårfjerningsforløb er i efteråret. Også fordi huden bliver mere lysfølsom – og mere modtagelig for pigmentforandringer – efter laserbehandlingerne og derfor skal holdes fra at blive eksponeret for solen i 2 uger efter behandlingerne.

Start nu og vær klar til næste sommer

Mange af vores kunder starter derfor deres forløb i denne tid af året. For når de når til sommermånederne, er de rigtig langt – hvis ikke færdige – med deres behandlinger og kan nyde sommeren med i hvert fald én bekymring mindre.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om permanent hårfjerning hos Cosmo Laser her.

Spar 50 % på laserhårfjerning

Til og med d. 31. oktober 2018 kan du købe dine permanent hårfjernings-behandlinger til kampagnepris. Du får 50 % på dine behandlinger. Du skal blot købe minimum 2 områder for at få rabatten og du kan købe lige så mange behandlinger, du har lyst til.

Book en gratis konsultation

Hvis du ikke er blevet konsulteret i permanent hårfjerning, men er interesseret i behandlingen, så husk at booke en gratis og uforpligtende konsultation inden din behandling. Du kan enten booke din konsultation online her eller ved at ringe ind til os på tlf. 35394400. Så hjælper vi dig med din booking 🙂

>> Book din gratis konsultation hér!

Håber du har en dejlig mandag,

Mvh.
Mie
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Vi tilbyder rentefri finansiering hos Cosmo. Læs mere om dette her.