COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Hvilken kategori hører du under?

Der er forskel på din hud og din mors, datters eller venindes hud.

F.eks. døjer en kvinde (eller mand) i trediverne med nogle helt andre ting, end en person i sine halvtredsere.

 

Derfor er der også forskel på de behandlinger, vi hver især har behov for, helt biologisk.

I de kommende uger vil jeg gennemgå de forskellige behov, vi oplever i alle aldersgrupper, samt de behandlinger jeg anbefaler hver alderskategori. På denne måde kan du nemmere finde frem til, hvad det kræver for at få det aller bedste ud af netop DIN hud.

 

Pas på din hud, som du passer på (indsæt materiel genstand)

Fællesnævneren for os alle er dog at vores hud har godt af at blive passet godt på. Og meget af det kan du klare på egen hånd.

Sørg f.eks. altid for at rense dit ansigt morgen og aften, tilføre fugt, samt beskyttelse, om dagen og noget reparerende om aftenen.

Og prøv, såvidt muligt, at spise mindre raffineret sukker og transfedtsyreholdige madvarer. Den mad du spiser, sætter nemlig også sine spor på din hud, som jo er din krops største organ.

Så uanset alder kan du altså optimere din hudkvalitet ved at respektere den og gå op i, at din kære hud har det godt. På samme måde, som du måske går op i dit hjem, din bil… eller din hund.

 

Book en gratis konsultation

Hvis du gerne vil passe bedst muligt på din hud, og få det optimale ud af dit udseende, så book en gratis konsultation. Her vil du få en uforpligtende snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker omkring, hvad vi kan gøre for dig og din huds velbefindende.

>> Jeg vil gerne booke tid til min gratis konsultation

 

Ha’ en dejlig dag

Marie O.,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

PS. Du kan læse om vores Botox-behandlinger her, opstrammende og kollagenboostende her og opløftende og forfriskende her.