COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book
Priser fra 1.895 kr.

HUDFORFINELSE OG
ARREDUKTION

Har du en grov hudstruktur, store porer, rynker og ardannelser fra akne eller uren hud?
Så vil du få stor glæde af vores Matrix laserbehandling.

BOOK GRATIS KONSULTATION      SE PRISER

MATRIX RF – EN SKÅNSOM VIDEREUDVIKLING AF CO2 LASERBEHANDLING

 

Oplev hvordan tusinder verden over har mindsket deres rynker, har oplevet arreduktion og fået en klarere hud med en Matrix RF laser rynkebehandling.

 

Døjer du med grove porer, rynker, og træt og grålig hud, der mangler glød? Måske har du dybere linjer eller skæmmende ar i ansigtet, som du gerne vil til livs.
MatrixRF Fractional skinresurfacing er en videreudvikling af den traditionelle CO2-laser laserbehandling. Her får du alle de gode egenskaber fra en virkelig effektfuld behandling og minimal downtime i dit helingsforløb.

Effektiv behandling med mindre “downtime”

I Hollywood er løsningen CO2 laserbehandling, men for mange er det en omfangsrig affære med indlæggelse og lang helingstid – det vi kalder ”downtime” og en meget sart hud efterfølgende, da CO2 laserbehandling gør din hud meget modtagelig i tiden efter behandlingen og derfor kræver beskyttelse og kan virke noget tynd efterfølgende.
Det er for de fleste en meget omsiggribende laserbehandling, og både downtime, risici og pengepung afskrækker de fleste. Derfor har vi stor succes med MatrixRF-laser behandling da den i store træk kan afhjælpe mange af de ting som en rigtig CO2 laserbehandling kan, blot langt mere skånsomt og med langt færre risici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORDELENE VED MATRIXRF LASERBEHANDLING ER MANGE!

 

Fordelen ved MatrixRF frem for traditionel CO2 laserbehandling er, at indgrebet ikke er nær så drastisk, og dermed er helingsforløbet lettere og hurtigere, ligesom risikoen og bivirkningerne er mindre. Til gengæld er det ofte nødvendigt at gentage MatrixRF 2-3 gange med nogle måneders mellemrum for at opnå de samme resultater. Efter forløbet med 2-3 behandlinger er det for de fleste fint at få lavet 1-2 om året for at holde resultatet ved lige og booste sin ansigtshud med fornyet glød og en flot overflade.

 

Sådan virker din MatrixRF Laserbehandling

Princippet ved behandlingen er, at MatrixRF ved at lave nogle mikroskopiske sår i de øverste lag af huden, stimulerer til en regeneration af hudens øverste lag samt en opstramning af bindevævet. Populært sagt får man udjævnet hudens rynker og ar, samtidig med at man får sin ungdoms teint igen. Skader i huden som følge af for meget sol, såsom brune skjolder (pigmentpletter), store porer, forstadier til hudkræft m.v. vil også forsvinde ved laserbehandlingen og man får derfor en flottere og mere ensartet hud. Det er således hudens øverste lag der forbedres. Der er ikke tale om et egentligt ansigtsløft, men behandling af eksempelvis rynker i panden, arreduktion eller en forbedret hudstruktur helt generelt.

 

Efter din behandling

I dagene efter en MatrixRF-laserbehandling kan dit ansigt godt se meget rødt ud, være lidt hævet og ”irriteret”, så vi anbefaler at du planlægger din behandling så du ikke lige skal noget vigtigt i dagene efter, mens du heler. Ligeledes får du udleveret isposer, som du kan tage med hjem og genbruge, så du kan køle huden ned løbende.

Hvordan plejer jeg min hud?

Når vi går ind og ”åbner huden” med de små frakturer er det ekstra vigtigt at pleje sin hud og beskytte den med god fugt og pleje i tiden efter en behandling. Derfor anbefaler vi kraftigt at man benytter Sheald creme fra Is Clinical i hvert fald 5 dage efter behandlingen. Den går ind og hjælper helingsprocessen med helt op til 50% og samtidig fugter og plejer uden skadelig kemi.
Du bør ligeledes investere i en god solcreme med både UVA og UVB filter så du forhindrer nye skader på din nye flotte ansigtshud. Vi anbefaler de gode solcremer fra Is Clinical som ikke føles som en normal solcreme, trænger hurtigt ind og plejer og fugter som en god dagcreme du kan benytte f.eks. under makeup.

 

BOOK EN GRATIS KONSULTATION      SE PRISER

FØR DIN BEHANDLING

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Når du kommer til din behandling, så skal huden på behandlingsstedet være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Forud for din behandling, må det behandlende område ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger, ligesom du heller ikke må bruge selvbruner i 2 uger før. Huden skal fremstå så lys som muligt. Det er altafgørende, at du ikke anvender creme i ansigtet dagen før, og samme dag som din behandling. Hvis dette er tilfældet, kan vi desværre ikke behandle dig.

UNDER DIN BEHANDLING

Varmen fra laseren ledes ned til din hud og laver kontrollerede, mikroskopiske skader i hudens øverste lag. Dette stimulerer og opstrammer bindevævet.

Behandlingen føles som små nålestik i huden, og kan derfor godt føles ubehagelig. For at mindske det, lægger vi en lokalbedøvende creme forud for behandlingen. Du er også velkommen til at tage en panodil før behandlingen.

EFTER DIN BEHANDLING

Efter behandlingen vil det behandlede område fremstå højrødt og hævet, ligesom at du vil opleve en brændende fornemmelse i huden. Fornemmelsen varer i 2-6 timer hvorefter du vil opleve lidt ømhed i huden. Du får derfor en ispose med til løbende nedkøling.

Du må ikke røre huden i de første 6 timer efter behandlingen eller rense og smøre din hud med almindelig creme de første 24 timer efter behandlingen. Derefter er det vigtigt at du smører med en god fugtighedscreme (uden parfume og konserveringsmidler) for at holde huden fugtig og smidig. Spørg evt. din sygeplejerske hvad vi anbefaler.

På 3.-4. dagen efter behandlingen vil hævelsen være væk, og huden kan skalle. Fugtighedscreme er med til at lette helingen.

På 6-7 dage føles huden normal igen.

Når din hud er helet op igen, skal du huske at den stadig er sart og derfor skal du beskytte den mod kulde og direkte sol. Modningsfasen varer op til 4-6 uger, først efterfølgende har din hud genvundet sin styrke.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt og forventeligt, at du bliver meget rød og hævet i det behandlede område. Dette står på i flere dage. Der er en lille risiko for, at du får en infektion med enten bakterier eller virus. Er det tilfældet, vil du opleve en forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Det kan f.eks. komme til udtryk som ekstra ømhed, yderligere rødme og feber.

Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. Har du tendens til hyppige herpesudbrud, kan det være en god ide at få lavet en forebyggende behandling. Det er yderst sjældent at der forekommer en forbrænding som giver blærer, sådannelser, lysfarvning af huden, eller ardannelser. Ved forbrænding eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Rosacea
– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi, som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofili

PRISER

Nedenstående priser er normalpriser pr. gang. Vi anbefaler et forløb á 3 behandlinger for et tilfredsstillende resultat.
Ansigt
3.595 kr.
Halvt ansigt
2.895 kr.
Enkelt område
1.895 kr.
Hals
3.595 kr.
Bryst
2.495 kr.
Ansigt og hals
5.695 kr.
Ansigt, hals og bryst
6.995 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

 

Læs mere og prøv låneberegneren →

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

blank

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser.
Personalet er utrolig imødekommende
og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle
behandlere, trygt og tillidsvækkende
fordi der ikke overbehandles – super
venlige og meget lækre produkter og
omgivelser – jeg er vild med at komme
hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med sødt og
kompetent personale. Er spændt på
det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – AARHUS

Klostergade 22, 1. mf.
8000 Aarhus C

aarhus@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – HØRSHOLM

Hovedgaden 24, 2. sal
2970 Hørsholm

hoersholm@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – CITY

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

info@cosmolaser.dk

35 39 44 00