COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Kom til en gratis Botox konsultation hos en af vores læger

At få Botox er noget vi hele tiden hører om. Vi læser om det i bladene, ser det på de sociale medier og mange af os tænker…

Skal, skal ikke?

For lad os bare være ærlige. Botox er desværre præget af rigtig mange myter og mange sætter lighedstegn mellem tab af mimik og Botox. Det er rigtig ærgerligt, for får du lavet en Botox behandling af en professionel, så forholder det sig faktisk sjældent sådan.

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik er vi ikke ude på at fjerne alle dine rynker (og slet ikke din mimik), for begge dele er charmerende og afspejler det liv og den alder, som du har. Det er en smuk ting.

Men rigtig mange af de mennesker jeg møder i klinikken, er kede af den vedvarende bekymringsrynke mellem brynene, den dybe linje over panden eller kragetæerne ved øjnene.

Og det er altså okay, at du ikke omfavner alle dine rynker med lige stor begejstring. For det er bare ikke alle, der synes rynkerne stemmer overens med deres alder eller personlighed.

Hos Cosmo Laser, får du nu muligheden for at spørge ind til alt, hvad en Botox behandling egentlig indebærer, hvilke rynker vi kan hjælpe dig af med, og hvad du skal være opmærksom på.

 

Book en tid til konsultation

Botox konsultationen udføres af vores dermatolog Peter Wendelboe eller vores speciallæge Berit Lavik, der gennem mange år har været registreret hos Sundhedsstyrelsen og anerkendt ift. Botox behandlinger. Konsultationen er helt gratis. Efter konsultationen er der 48 timers betænkningstid, før du kan få selve behandlingen.

Hvis du derefter gerne vil i gang med en behandling, så booker du bare en tid hos mig eller hos en af mine dygtige kollegaer, som vil sikre, at du får et rigtig flot og meget naturligt resultat.

Book tid til en gratis konsultation her eller ring til os på 35 39 44 00.

 

Et sikkert behandlingsforløb med Botox

Ikke alle ved hvad Botox er, så lad mig fortælle det helt kort. Botox er med til at forebygge og behandle rynker. Botox (Botulinum toksin) er et præparat, der får musklen til at slappe af, så den ikke kan trække sig helt sammen og frembringer rynker. På den måde forhindrer Botox dig i at danne de mimiske rynker, dog uden at du mister din mimik.

Selve behandlingen med Botox er overstået på godt og vel 10 minutter, lidt afhængig af antal områder jeg skal behandle. Det fulde resultat vil dog først kunne ses efter 7-14 dage. Effekten holder i ca. 3-6 måneder og efter yderligere behandlinger vil effekten holde endnu længere, faktisk helt op til 8 måneder.

Du kan læse mere om behandlingen her.

 

Gratis touch-up

Jeg og mine kollegaer, tilpasser altid behandlingen til lige netop dit ansigt og behov. Er det første gang du får Botox, så er jeg altid meget påpasselige med den første behandling. Vi går nemlig meget op i, at resultatet skal få dig til at se lidt yngre, friskere og mildere ud, men på den mest naturlige måde. Derfor kan du altid komme ind til en gratis touch-up, 14 dage – 1 måned, efter din første behandling, hvis du ønsker større effekt.

 

Forårstilbud på Botox behandling

Hvis du er fristet til at forebygge eller komme nogle af dine rynker til livs, så har vi et godt tilbud resten af maj måned, hvor du kan spare 25% på en behandling.

 

Se priserne her

1 område: NU 1.421 kr. (Normalpris 1.895 – Spar 474 kr.)

2 områder: NU 2.246 kr. (Normalpris 2.995 – Spar 749 kr.)

3 områder: NU 2.846 kr. (Normalpris 3.795- Spar 949 kr.)

 

Du kan allerede nu booke en gratis konsultation og komme igang. Er du allerede konsulteret hos Cosmo Laser til Botox, så kan du blot booke en tid her.

Jeg glæder mig meget til at se dig i klinikken,

 

Alt det bedste,

Anne-Mette
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik