COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Der var engang…

…hvor den største trend indenfor kropsudsmykning var at få lavet tatoveringer.

Nogle af dem flotte..

…mens andre, (lad mig bare være helt ærlig!), knap så kønne..

Og var man uheldig at få lavet en tatovering, man ikke var helt tilfreds med, havde man 2 valgmuligher:

Enten at dække den til, men en ny (og ofte større) tatovering ovenpå, eller leve med det.

Flere og flere fravælger deres tatoveringer

I dag er det muligt at fortryde sine tatoveringer, for i 2015 launcherede en laserteknologi, som kan udføre tatoveringsfjernelse på den mest sikre, præcise og effektive måde. Læs mere om tatoveringsfjernelse her.

Der er en historie bag hver en kunde

Ligesom at der er en historie bag alle tatoveringer, er der ligeledes en historie bag enhver tatoveringsfjernelse.

Her er de mest hyppige årsager til, at mange vælger tatoveringsfjernelse

#1 Jobskifte

Mange kommer hos os og ønsker at få fjernet deres tatovering(er), i forbindelse med et nyt job, som ikke tillader synlige tatoveringer. Så sent som i sidste uge havde jeg en kunde, som havde fået nyt job som ikke tillod dette.

#2 Trendskift

Der var engang en tid, hvor tribals-tatoveringer hittede. For ikke at nævne den famøse ‘amager-plade’. Men som med alt andet, så ændre moden ændrer sig hele tiden, og det samme gør den indenfor tatoveringer. Mange af vores kunder kommer ind med gamle tatoveringer, som de engang var glade for, men som de i dag synes er helt forfærdelige.

#3 Forkert placering

Nogle gange oplever vi hos Cosmo også at nogle ønsker at få deres flotte tatovering fjernet, af en ene årsag, at den simpelthen er blevet placeret forkert. Det kan f.eks. være at den sidder skævt, eller også skulle den have siddet et helt andet sted på kroppen end det udvalgte sted.

Dette gælder i høj grad også tatoverede øjenbryn, som enten er blevet skævt tatoveret eller ikke har fået den ønskede form.

blank

#4 Ny livsstil

Størstedelen af vores kunder, der ønsker at få fjernet deres tatoveringer, kommer hos os pga. de ikke længere synes om tatoveringer (i hvert fald ikke på deres egen krop). Dette skyldes i de fleste tilfælde at man ikke længere føler, tatoveringen er en del af ens identitet, eller at man bare har fået et nyt tatoveringer.

blank

#5 Cover-up

Det er ikke alle, der ikke længere er glade for tatoveringer. Nogle kommer ind til os for at få fadet, deres nuværende tatovering, så de kan få en ny tatovering istedet. Her kan tatoveringsfjernelse være til stor gavn ved at lysne den eksisterende tatovering, så den nye kan blive rigtig flot.

blank

Overvejer du, at få fjernet en tatovering?

Så book en personlig og gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Til din konsultation kan du få din tatovering vurderet og sammen med din behandler lagt et behandlingsforløb, der passer bedst til din type tatovering. Her kan du også høre mere om vores pris- og behandlingsgaranti, samt tatoveringsfjernelse, som udføres med PicoWay laser, som du kan læse mere om her.

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende og vil vare ca. 20. minutter. Du kan booke din konsultation hurtigt og nemt her. Du er også velkommen til at ringe til klinikken på tlf. 35394400 og få hjælp til din booking.

Spar 50 % på tatoveringsfjernelse

Lige nu har vi kampagne på tatoveringsfjernelse, hvor du kan købe dine behandlinger til 50 %. Tilbuddet gælder til og med mandag d. 31. december 2018. Husk at vi har behandlingsgaranti efter 8 behandlinger på alle sorte tatoveringer.

Du kan læse mere om behandlingen og se vores kampagnepriser her!

Du hører fra mig igen på torsdag!

Hav det dejligt så længe,

Denise,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Kom med bagom Cosmo… Hvis du gerne vil følge lidt med i hverdagen i vores klinikker og modtage tips og tricks fra Cosmo pigerne, så følg os på instagram ‘cosmolaser’ 🙂