COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Hvis ikke, så lad mig lige gennemgå det med dig

… og måske samtidigt inspirere dig lidt!

Jeg synes nemlig selv, at det kan være ret så fascinerende med alle de ting, man kan gøre med filler og Botox i dag. Ofte møder jeg folk, som tror Botox og filler er det samme, selvom sandheden er at disse produkter ikke kunne være længere fra hinanden. Den eneste fællesnævner de har, er at de begge er injektionsbehandlinger, som er medvirkende til at skabe et naturligt friskere look. Lad mig uddybe, hvad filler og Botox egentligt er for noget!

 

Filler

Hvad er filler?

Filler er en gel, bestående af vand og hyaluron (fugt).  Vi har begge dele i vores kroppe, hvilket betyder at det integreres helt naturligt i vores væv. Behandlingen er derfor nok det tætteste, du kommer på en “naturlig” behandling.

 

Hvad kan filler?

Meget kort forklaret er filler fantastisk til behandlinger, hvor man ønsker at løfte, definere, fylde ud eller skabe symmetri. Lad mig komme med vores top 5 mest populære behandlinger med filler:

 

1 – Kindbensløft

Når huden i dit ansigt trækker “sydpå”, og bliver slap så kan meget af det løftes tilbage “på plads” med et kindbensløft. Det er en fantastisk behandling, som gør dig et par år yngre men uden det er iøjefaldende overfor dine omgivelser.

 

2 – Mund

Med alderen får man oftest mange fine linjer og rynker omkring munden. Det kan bl.a. være dybe furer fra næse mod mund, nedadgående mundviger, marijonetlinjer eller rygerynker, som de små linjer i området over munden. Alle disse områder omkring munden kan behandles med filler.

 

3 – Mørke rander

Mørke rander under øjnene, er noget som rigtig mange mennesker rammes af. En tåretrug behandling med filler kan reducere de mørke rander og ujævnheder, hvilket gør verdens til forskel for dit udtryk.

 

 

4 – Læber

Fyldige, defineret og naturlige læber er noget, som mange kvinder drømmer om. Ved at fylde en smule i dine læber og læbekant, vil du opleve et mere defineret udtryk dog uden at få det frygtede “andelook”.

5 – Næsekorrektion

Næser, som enten er skæve eller har en “krogede” ryg, kan faktisk korrigeres med filler. Det er der mange, som vælger at gøre som et alternativ til en større operation.

blank

 

Botox

Hvad er botox?

Helt simplificeret er Botox et protein, som midlertidigt nedsætter kraften i den muskel, som man behandler. Vidste du at 98 % at den Botox, der bliver brugt på verdensplan er på hospitaler? Kun 2% bruges til kosmetiske behandlinger.

 

Hvad kan Botox?

Botox bliver primært brugt til, at reducere de rynker, som opnår når du bruger din ansigtsmimik. Når du får lagt Botox, er det ikke ens betydende med, at du mister din skønne mimik, men at de rynker som er permanente i afslappet tilstand, forsvinder. Behandlingen virker samtidig forebyggende mod at nye rynker. Lad mig komme med vores top 3 mest populære behandlinger med Botox.

 

1 – Bekymringsrynken

Bekymringsrynken er med til, at udtrykke følelser som bekymring og vrede. Men desværre kan rynken blive en permanent del af dit udtryk selv, når du ikke er bekymret eller sur. Det kan give et forkert indtryk af din personlighed. Bekymringsrynken kan du få reduceret med Botox.

blank

 

2 – Panderynken

De vandrette streger i panden kommer oftest med alderen, eller hvis du har en rigtig stærk muskulatur i øvre ansigt. Linjerne kan være frustrerende, hvis din makeup sætter sig i dem eller hvis du syntes, de gør dig ældre end du egentlig er. Panderynkerne kan reduceres med filler, så du får en glat og jævn overflade

blank

 

3 – Kæber (V-shape)

Vi har alle forskellige ansigtsforme men, i løbet af de seneste par år, er det blevet lidt en trend at have et v-formet ansigt. Det kan man faktisk lave ved hjælp af filler i kindben, og Botox i kæberne. Botox i kæberne er med til at gøre dit ansigt smallere, og mere defineret.

blank

 

Få 25 % lige nu!

Lige nu har vi tilbud på BÅDE filler og botox. Du kan spare 25 %. Tilbuddet skal købes inden på lørdag d. 24/2 2018 og bruges senest d. 1. juni 2018.

 

Filler – Din kampagnepris

Filler – 1 ml.: Nu 2.261 kr. (spar 754 kr.)

Filler – 2 ml.: Nu 3.788 kr. (spar 1.262 kr.)

Filler – 3 ml.: Nu 5.288 kr. (spar 1.762 kr.)

Filler – 4 ml.: Nu 6.450 kr. (spar 2.150 kr.)

Filler – 5 ml.: Nu 7.500 kr. (spar 2.500 kr.)

 

Botox – din kampagnepris

Botox – 1 område: NU 1.444 kr. (spar 481 kr.)

Botox – 2 områder: NU 2.269 kr. (spar 756 kr.)

Botox – 3 områder: NU 2.888 kr. (spar 962 kr.)

Botox – Kæber: NU 2.888 kr. (spar 962 kr.)

Botox – Brynløft: NU 750 kr. (spar 250 kr.)

 

Sådan køber du kampagnen

Du kan købe denne kampagne online på vores gavekortshop, ved blot at følge disse 4 trin:

Trin 1: Gå ind på Cosmos gavekortshop

Trin 2: Udfyld dine personlige informationer

Trin 3: Vælg den tilbudspakke du vil købe.

Trin 4: Betal med dit dankort

 

Vigtig information om dit online køb

Grundet travlhed modtager du ikke en bekræftelse lige med det samme, men dit køb er gennemført og står nu i vores system. Du kan derfor sagens booke en tid til konsultation og behandling, selvom din bekræftelse stadig er undervejs.

Dit køb noteres i din personlige journal, så du modtager ikke et fysisk gavekort. Du er velkommen til at købe tilbuddet, selvom du ikke er konsulteret. Foretager du et køb, og fortryder efter din konsultation så får du pengene tilbage.

 

Husk din konsultation

Hvis du endnu ikke har fået lavet filler eller Botox hos os før, men du er blevet nysgerrig efter at have læst dette, så ring ind og book tid til en gratis konsultation i denne uge. Lad os sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe ind på tlf. 35394400 eller booke online. Du er velkommen til at købe tilbuddet nu, og blive konsulteret efterfølgende. 

 

Er der noget, du er i tvivl om?

Sidder du tilbage med tusindvis af spørgsmål, som jeg ikke har fået svaret på, så er du hjertens velkommen til at ringe ind til mig eller en af mine skønne kollegaer på tlf 35394400. Så lover jeg, at vi gør, hvad vi kan for at svare bedst muligt på dit spørgsmål.

 

Louise
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

blank

P.S.: Husk at vi tilbyder rentefri finansiering hos Cosmo i samarbejde med Sparnord bank. Læs meget mere her >>