COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Guide: Dine muligheder med Botox

Du ser så træt ud!

Måske har du fået det af vide nogle gange og tænkt: Mig, træt – Jeg er da OVERHOVEDET ikke træt!

Det kan også være at du bliver “beskyldt” for at se sur ud, eller at være ældre end du egenligt er. Uanset hvad du må lægge øre til, så kan en Botox behandling sandsynligvis hjælpe dig med at slippe for den slags kommentarer.

 

Her er dine muligheder med Botox:

Bekymringsrynker

Bekymringsrynker sidder mellem øjnene og kaldes også 11-tallet. Bekymrigsrynker bliver især tydelige, når du kniber øjnene sammen, og f.eks. ser sur ud, skal koncentrere dig foran computeren, eller er ude i solen uden solbriller. Bekymringsrynker kan sætte sig fast, så du til sidst, har en permanent kløft imellem brynene. Hos nogle er det ganske charmerende, men mange har lyst til at få den fjernet, og her er Botox en rigtig god løsning.

Kragetæer

Rundt om øjnene får mange med tiden smilerynker. Ofte er de med til at understrege personligheden og ens alder, men i nogle tilfælde kan de blive så talrige, at ansigtet ser unødigt ældre ud. Ved en række små injektioner et stykke fra øjet kan man minimere kragetæerne men samtidig bevare dynamikken, og det glade smil der gerne skal nå helt op til øjnene.

Pandelinjer

Pandelinjerne er de lange eller korte linjer, der løber vandret langs panden. Det er helt naturligt at disse kommer frem, når du bruger din ansigtsmimik, men mange bliver kede af det, når linjerne sætter sig fast, og stadig kan ses selvom panden ikke er aktiv. Selv i en ret ung alder kan disse linjer være tydelige, og jeg har rigtig mange kunder som er superglade for at slippe af med dem.

Brynløft

Med alderen kan brynet synke og øjenlågene blive tunge. Med ganske få prik kan Botox løfte brynet, hvilket vil give et friskere og måske yngre look. Vi har flere kunder der enten har fået, eller gerne vil undgå øjenlågskirurgi, som benytter Botox til at løfte deres øjenbryn.

Avanceret Botox

Ønsker du at få lavet avanceret Botox mod f.eks. tandkødssmil, rynker på næsen eller til at reducere bredden på ansigtet og give en mere feminin ansigtsform, så kontakt os på 35394400 for mere information.

 

Hør om Botox er noget for dig!

Hvis du vil have personlig vejledning om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation hos en af vores speciallæger. Botox konsultationen skal ligge minimum 48 timer før behandlingen ifølge reglerne fra Sundhedsstyrelsen.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Mine kollegaer og jeg sidder som altid klar på tlf. 35394400 mandag-torsdag fra kl. 08.00 – 20.00, fredag fra 08.00-18.00 og lørdag 09.00-15.00.

Vi besvarer gerne dine spørgsmål både vedrørende Botox og andre behandlinger, eller hjælper med at booke tider.

 

Glade hilsner fra

Anne-Mette

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik