COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


#1 – MatrixRF laser behandling

Hvad er det?

MatrixRF Fractional skinresurfacing er en videreudvikling af den traditionelle CO2-laser. Princippet er at lave nogle mikroskopiske sår i de øverste lag af huden, så der sker en regeneration af hudens øverste lag samt en opstramning af bindevævet, der stimuleres til at genopbygge nye faste elastiske fibre.

 

Hvad opnår jeg /hvad kan behandles?

MatrixRF er en intens og effektiv måde at udjævne rynker og reducere ar, samtidig med at du får en smuk teint. Skader i huden som brune skjolder reduceres, og grove porer mindskes. MatrixRF har en god effekt på ældre “crepet” hud, og vi kan behandle både ansigt, hals og decolleté efter ønske.

 

Hvordan skal jeg forberede mig?

Du må gerne have været i solen forud for din behandling, men ikke i 4 uger efter. I denne periode skal du huske at bruge faktor 50 solcreme, også selvom solen ikke skinner. Du må ikke bruge nogen former for creme dagen før og på selve dagen for behandlingen. Nogle timer inden du ankommer, kan du evt. tage et par panodil. MatrixRF er en rigtig vinterbehandling, da huden i helingsfasen skal skånes mest muligt, blandt andet mod UV stråling. Husk at booke en forudgående konsultation hvis du er interesseret i Matrix behandlingen

>> Book en gratis konsultation til Matrix behandlingen her

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er nødvendigt at gentage MatrixRF mindst 3 gange med nogle måneders mellemrum, for at opnå det optimale resultat.

 

Hvor hurtigt ser jeg resultatet?

Huden er til start rød, hævet og med skorpedannelse. Efter 4-6 dage normaliseres huden igen. Modningsfasen varer 4-6 uger. Først da er overhuden komplet helet, og har sin naturlige styrke tilbage. Det færdige resultatet ses først for alvor 2-3 måneder efter endt behandlingsfoløb.

 

Cosmo’s anbefalinger:

MatrixRF er for dig, der virkelig vil i dybden, både når det handler om rynker, hudstruktur og spændstighed. Du skal være villig til at sætte nogle dage af, hvor din hud ikke er så flot. Til gengæld er resultatet rigtig godt, og hvis du evt. kombinerer med filler behandlinger, får du en virkelig solid pakke.

>> Ja tak, jeg vil gerne læse mere om MatrixRF behandlingen

 

# 2 – Triniti laser behandling:

Hvad er det?

Triniti serien består af tre laserbehandlinger. Det gode resultat opnås ved at kombinere bi-polar radiofrekvens og laserlys, der præcist opvarmer vævet på det område, der ønskes behandlet, og derved stimulerer en ensartethed i hudens tone.

 

Hvad opnår jeg/hvad kan behandles?

Triniti behandlingen giver en mere ensartet hudtone og struktur, samt en let opstramning af huden og det dybereliggende bindevæv. Behandlingen er god mod milde rynker, den kan reducerer små overfladiske karsprængninger, samt minimere rødme. Vi behandler både ansigtet og/eller på halsen og decolleté

 

Hvordan skal jeg forberede mig?

Du må ikke have fået sol i minimum 4 uger før din behandling, og heller ikke i 4 uger efter. Så derfor er januar normalt det ideelle tidspunkt. Efter din behandling skal du altid bruge faktor 50, også selvom solen ikke skinner. Derudover skal du have en forudgående konsultation, som naturligvis er gratis og uforpligtende.

>> Book en gratis konsultation til Triniti behandlingen her

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler som regel 3 behandlinger. Ved konsultationen vil der blive lagt et personligt forløb, der sikrer det bedste resultat for dig.

 

Hvor hurtigt ser jeg resultatet?

Efter ca.14 dage kan du se det færdige resultat efter hver behandling. Huden vil i de første 1-2 dage være lidt varm og rød. Det kan også ske, at farvestof fra mørke plamager i huden kommer op til overfladen, og falder af. Dette kan dog dækkes med en let make up.

 

Cosmo’s anbefalinger:

Triniti behandlinger er for dig, der gerne vil arbejde med hudens tone, og samtidig stramme lidt op. Generelt siger man, at noget af det der er karakteristisk ved ung hud, er at hudtonen er jævn, og her er Triniti løsningen.

>> Ja tak, jeg vil gerne læse mere om Triniti behandlingen

 

# 3 – Medicinsk Dermaroller og Dermastamp

Hvad er det?

Med medicinsk Dermaroller og Dermastamp laves en række fine huller i huden der derved stimuleres til at forny sig selv. Behandlingerne udføres i klinikken af specialuddannet personale.

 

Hvad opnår jeg/hvad kan behandles?

Behandlingerne reducerer dybe ar, fine linjer og rynker samt grov hudstruktur og brune skjolder. Oftest anvendes den medicinske Dermaroller ved de første behandlinger, hvorefter Dermastamp kan bruges til efterfølgende at forfine hudens overordnede struktur. Du kan vælge Medicinske Dermaroller behandlinger frem for MatrixRF, hvis dit problem primært er (dybe) ar og dårlig hudstruktur, da nålene arbejder væsentlig dybere end MatrixRF. Samtidig kan personer med meget mørk hud, som ikke kan behandles med laser i stedet vælge Medicinske Dermaroller behandlinger.

 

Hvordan skal jeg forberede mig?

For at gøre huden klar til behandlingerne, skal du starte med at rulle din hud 2-3 gange om ugen med et Home Care Dermaroller kit 4-5 uger før din medicinske behandling. Dette er for at forberede din hud. Hjemmekittet kan købes i klinikken til 1.725 kr.

>> Book en gratis konsultation til Dermaroller og Dermastamp her

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler mellem 3-5 behandlinger for at opnå det optimale resultat. Gerne med 4-5 ugers mellemrum.

 

Hvor hurtigt ser jeg resultatet?

Du vil opnå resultater allerede efter de 4 uger, hvor du ruller derhjemme med dit Home Care Dermaroller kit. De medicinske behandlinger arbejder dog i væsentlig dybere lag, og resultaterne vil derfor allerede ses efter den første behandling. Du skal forberede dig på at være rød og hævet en dag eller to efter behandlingen.

 

Cosmo’s anbefalinger:

Dermaroller behandlinger har lynhurtigt positioneret sig som en særdeles potent og alligevel skånsom behandling. Vi er vilde med, at man også kan behandle hjemmefra selv. Vi ser pt. nogle fantastiske resultater i klinikken, når kunder kommer ind til de medicinske behandlinger.

Husk også at Dermaroller kan bruges over hele kroppen og ikke kun i ansigtet. Vi behandler f.eks. masser af strækmærker på maven med Dermastamp.

>> Ja tak, jeg vil gerne læse mere om medicinske Dermaroller og Dermastamp behandlinger

 

# 4 – Botox

Hvad er det?

Botox er en forkortelse for Botulinum Toxin, som er et protein, der nedsætter kraften i musklerne i det område hvor det injiceres.

 

Hvad kan jeg opnå/hvad kan behandles?

Botox er en af de allermest benyttede kosmetiske behandlinger på verdensplan. Det er MEGET effektivt  især mod panderynker, rynker omkring øjnene, og bekymringsrynker (11 tal) mellem øjnene. Desuden kan Botox bruges til at reducere tandkødssmil, løfte bryn og fjerne rynker på næsen.

 

Hvordan skal jeg forberede mig?

Botox kræver ikke megen forberedelse, udover en gratis konsultation minimum 48 timer før selve behandlingen. Konsultationen udføres af en læge med speciale i injektionsbehandlinger såsom Botox.

Derudover kan det være en god ide at holde pause med fiskeolie ca. 4 dage inden behandlingen og et par dage efter. Fiskeolien fortynder nemlig blodet, hvilket øger sandsynligheden for kortvarige blå mærker.

>> Book en gratis konsultation til en Botox behandling her

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Effekten af Botox vil altid være midlertidig og holde i ca. 4-6 måneder. Behandlingen må derfor gentages 1-3 gange om året, hvis man vil holde resultatet ved lige. Du kan også sagtens få Botox op til større begivenheder, og så lade effekten klinge af, og vente indtil du igen får lyst til en behandling.

 

Hvor hurtigt ser jeg resultatet?

Efter 3-7 dage viser den første effekt sig, og efter 2 uger har du det færdige resultat. Vil du have justeret dit resultat efter 2 uger, så tilbyder Cosmo en gratis touch-up.

 

Cosmo’s anbefalinger:

Hos Cosmo har vi mange års erfaring med at lave de super populære Botox behandlinger. Vores personale er uddannet til at skabe NATURLIGE resultater, og du er altid sikret fagligt kvalificeret rådgivninger før, under og efter din behandling.

>> Ja tak, jeg vil gerne læse mere om Botox behandlinger

 

# 5 – Filler

Hvad er det?

Hos Cosmo bruger vi filler produktet “Belotero”. Det er en gel, som er skabt af vand og planteolieekstraktet hyaluron. Begge dele findes i den menneskelige krop i forvejen, og udskilles naturligt af kroppen over tid. Gelen indføres i underhuden på de steder, hvor der er rynker og linjer, eller hvor der ønskes mere fylde såsom læber eller kindben.

 

Hvad opnår jeg/hvad kan behandles?

Filler har den funktion at det “fylder” huden ud. Med tiden taber vi fylde i ansigtet, og her kan filler bl.a. bruges til, at gøre udseendet yngre men stadig naturligt. De mest populære områder er linjerne mellem næse og mundvige, kinder eller læber. Det er også muligt at fjerne mørke rander under øjnene, eller korrigerer din profil, hvis du eksempelvis er utilfreds med din næse. Filler har en øjeblikkelig virkning, problemet vil derfor være løst med det samme, og du kan igen være glad og tilfreds, når du kigger dig i spejlet. Du kan evt. kombinere dine filler behandlinger, med langsigtede løsninger som MatrixRF der forbedrer hudstrukturen og øger kollagenproduktionen.

 

Hvordan skal jeg forberede mig?

Filler kræver, ligesom Botox, ikke meget forberedelse. Du skal til en konsultation minimum 48 timer forud for din behandling. Denne konsultation vil blive afholdt af en kosmetisk sygeplejerske, og er naturligvis uforpligtende og gratis. Vi anbefaler desuden, at du holder pause med fiskeolie en uge inden behandlingen, for at reducere muligheden for at få kortvarige blå mærker.

>> Book en gratis konsultation til en filler behandling her

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Behandling med filler holder ca. 4-12 måneder afhængigt af hvor det injiceres og i hvilke doser.

 

Hvor hurtigt ser jeg resultatet?

Du kan se resultatet med det samme. Efter 2-3 dage vil evt. hævelse have lagt sig, og det færdige resultat træder frem. Du kan få små midlertidige blå mærker, der hvor du er blevet behandlet. Skal du derfor til et større arrangement, så book gerne i god tid.

 

Cosmo’s anbefalinger

Som før og efter billederne på vores hjemmeside viser, kan man opnå nogle helt fantastiske resultater med filler. Dels kan man på et øjeblik løfte og udfylde linjer og rynker, men man kan også lægge lidt til, der hvor man synes, man fra naturens side mangler. F.eks. skabe en fyldigere amor bue, eller give kindbenene højde.

>> Ja tak, jeg vil gerne læse mere om filler behandlinger.

 

# 6 – Hudpleje produkter

Hvad er det?

Hudplejeprodukter findes i utallige versioner. Hos Cosmo Laser har vi udvalgt de produkter, vi mener er de bedste på markedet. Vi forhandler, og anbefaler IS Clinical og Beaute Pacifiqe Clinical. Begge serie er skabt ud af intens og dokumenteret forskning, og forhandles kun på professionelle klinikker.

 

Hvad opnår jeg/hvad kan behandles?

En daglig hudpleje rutine morgen og aften er den indsats, du selv kan gøre for at forebygge eller dæmme op for aldersforandringer i ansigtet. Der findes mange muligheder for at behandle, når skaderne er sket, men vi opfordrer ALTID til, at du selv gør grundarbejdet.

En daglig hudplejerutine med gode produkter kan målrettes præcis de problemer du har, eller gerne vil undgå. Her kan nævnes, rynker, mørke skjoler, urenheder, hudkvalitet, grove porer osv.

 

Hvordan skal jeg forberede mig?

Det kan være en god ide at lave en top 3, over problematikker du gerne vil arbejde med. På den måde kan vi lettere vejlede dig i køb af markedets absolut mest virksomme produkter, og du undgår at ende med alt for mange dyre produkter i skabet.

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Du skal optimalt set arbejde med din hud dagligt – både morgen og aften. Derudover kan du kombinere med specifikke “kure” i ny og næ, når du har tid, råd og behov.

 

Hvor hurtigt ser jeg resultatet?

God hudpleje vil give hurtige og vedvarende resultater.

 

Cosmo’s anbefalinger

Hvis du én gang, har prøvet hudplejeprodukter der virker, så går du aldrig tilbage til andet. Spar dig selv for penge og ærgrelse, og få en god rådgivning om nogle super produkter, der komplimenterer de behandlinger vi tilbyder. Alle hos Cosmo har personlige erfaringer, med de produkter vi sælger. Vi kan og vil derfor meget gerne vejlede dig om god hudpleje.

 

Husk konsultationen

Hvis du ikke tidligere er blevet konsulteret, så kan du booke en konsultation til Matrix, Triniti. Botox, Filler, eller Medicinske dermaroller behandlinger ved at ringe til os på 35394400. Du kan også booke en tid online her. Konsultationen er gratis, uforpligtende og lovpligtig. Sammen med en kosmetisk sygeplejerske eller læge, kigger I på dit ansigt, lægger en plan for behandlingen, og du informeres grundigt om forløbet.

Hvis du er blevet konsulteret før, til den behandling du ønsker kan du blot bestille tid til behandlingen her

 

Super tilbud på de ekstremt effektive rynkebehandlinger med laser!

Hvis du har læst rynkeguiden, og er blevet nysgerrig på behandling af rynker med laser, så vil dette tilbud falde i god jord. Netop nu har du muligheden for at købe vores populære rynkebehandlinger med laser til en super pris.

Frem til mandag d. 30/1-2017 sparer du 33 % på MatrixRF eller Triniti behandlinger. Køb 3 behandlinger og betal kun for 2. Nedenstående priser er den samlede pris for alle 3 behandlinger:

 

MatrixRF

Ansigt: Nu 7.190 kr. (normalpris 10.785 kr. – spar 3.595 kr.)

Halv ansigt: Nu 5.790 kr. (normalpris 8.685 kr. – spar 2.895 kr.)

Enkelt område: Nu 3.790 kr. (normalpris 5.685 kr. – spar 1.895 kr.)

Ansigt og hals: Nu 11.390 kr. (normalpris 17.085 kr. – spar 5.695 kr.)

Hals: Nu 7.190 kr. (normalpris 10.785 kr. – spar 3.595 kr.)

 

Triniti

Ansigt: Nu 6.190 kr. (normalpris 9.285 kr. – spar 3.095 kr.)

Ansigt, hals og bryst: Nu 8.390 kr. (normalpris 12.585 kr. – spar 4.195 kr.)

Hals og bryst: Nu 6.190 kr. (normalpris 9.285 kr. – spar 3.095 kr.)

 

Rentefri finansiering

Vil du gerne udnytte vores gode tilbud? Så husk at vi tilbyder rentefri finansiering på særdeles attraktive vilkår i samarbejde med SparNord bank.
>> Læs meget mere om rentefri finansiering her