COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


…er du helt sikker?

Hvis du prøver du at undgå plamager på pande eller overlæbe, diffus rødme på kinder eller generel solskadet og rynket hud, så er du ikke ene om dette!

Denne ujævne hudtone er noget mange oplever – især efter en solrig sommer, og de fleste prøver derfor at undgå dette på bedste vis!

Hvis dette gælder dig, er du så helt sikker på du gør det rigtige for at beskytte din hud mod solskader?

Hvis ikke, så bare rolig… jeg har din ryg! 😉

Læs videre og få mine 5 simple tips til, hvordan du bedst beskytter din hud i solen. Jeg er sikker på, at mindst én af dem vil overraske dig!

 

5 tips til hvordan du undgår at få solskader

#1 – Glem ikke UVA-beskyttelsen

Solcreme er et MUST – det kommer nok ikke som en overraskelse. Men vidste du, at der faktisk er stor forskel på, hvor effektive de er?

Gå efter en solcreme, som både indeholder UVA- og UVB-beskyttelse. UVA-stråler medvirker til linjer og rynker, mens UVB-strålerne kan give forbrændinger og solskader. Typisk indeholder billige solcremer kun UVB-beskyttelse, og beskytter derfor ikke mod ældning af huden. (Vildt, ikke?).

#2 – Solhatten beskytter ikke 100%

Hvis du tror, at du kan bære en solhat og så være fuldt beskyttet imod solen, tager du (desværre) grusomt fejl. Solhatten kan beskytte dit ansigt en del, men kun til en vis grænse. En solhat med en 10-12 cm bred skygge beskytter nemlig kun din hud med, hvad der svarer til en faktor 5.

Hvis du er på udkig efter en ny solhat, så vælg en der er tæt vævet uden huller i skyggen. Og hiv den gerne så langt ned over din pande som muligt, hvis du har tendens til pigmentering i panden.

#3 – Skyggen er IKKE et helle

Hvis du er typen, der undgår solen, ved at holde dig i skyggen, skal du være klar over, at du stadig kan blive solskadet ved at sidde i skyggen.

Årsagen er, at UVB-strålerne reflekteres i sandet, asfalten og vandet og kan altså derved stadig nå dig – selv når du sidder under parasollen.

#4 – Gør din hud modstandsdygtig over for skader

Når din hud udsættes for solen, bliver den stresset. Den reagerer ved at danne melanin (pigment), simpelthen for at beskytte hudens nedre lag og dine organer. Derfor er det vigtigt, at styrke huden både før og efter en tur i solen.

Hos Cosmo er vi selv ret begejstrede for solcremerne fra iS Clinical, som både beroliger din hud og fungerer som et beskyttende solfilter (priser fra 465 kr.). Og en stor del af os anvender Beauté Paciques Clinical Super 3 Booster (fra 720 kr.), som bl.a. gør huden tykkere og mere modstandsdygtig overfor solskader.

#5 Dobbeltsikring med makeup

Når de fleste smører sig ind i solcreme, tager de det ofte for lidt eller for ujævnt på. Derfor kan en foundation, der indeholder solfaktor, fungere som et godt supplement for at sikre, at du er dækket bedre ind.

Bonustip: Kompaktpudder kan med fordel bruges til at “låse” både solcreme og foundation på plads, så dette ikke glider af i varmen.

Kom ind til en konsultation

Hvis du allerede har fået nogle solskader og ujævn hudtone – eller ved at du har tendens til at få det henover sommeren – så book en gratis og uforpligtende konsultation hos mig, eller en af mine dygtige kollegaer, og hør hvordan vi kan hjælpe dig til en mere ensartet hu

Du kan booke din konsultation online eller ved at ringe ind til os på tlf. 35394400.

blank

Hos Cosmo Laser tilbyder vi tre fantastiske laserbehandlinger mod ujævn hudtone, i form af mørke plamager, karsprængninger/diffus rødme og generel solskadet og rynket hud.

Disse behandlinger er yderst populære i efteråret, hvor mange netop døjer med ujævn hudtone – især efter en solrig sommer.

Og lige nu kan du spare op til 4.200 kr. på behandlingerne. Se alle priser her!

Fortsat fantastisk søndag!

Nina,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

PS. Behandlingerne kan anvendes helt frem til 1. maj 2020 – Spar op til 33% på de 3 efterårsbehandlinger her!