COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book

LASERBEHANDLINGER

Laser har været anvendt til kosmetiske behandlinger i over 25 år overalt i verden. Hos Cosmo Laser har vi specialiseret os i brugen af kosmetiske laserbehandlinger siden 2009. Vi har derfor udført mere end 65.000 laserbehandlinger og er nogle af de mest erfarne på markedet.

POPULÆRE LASERBEHANDLINGER

PERMANENT HÅRFJERNING

Bliv fri for indgroede hår, røde knopper og daglig barbering. Sig farvel til uønsket hårvækst med vores effektive laserbehandling. Effektiv laserhårfjerning til alle hudtyper.

 

Læs mere

TATOVERINGSFJERNELSE

Det siges at op imod 50 % af alle danskere fortryder deres tatoveringer. Nu kan du viske tavlen ren med tatoveringsfjernelse hos Cosmo. Hos Cosmo fjerner vi din tatovering med vores Picoway laserteknologi.

 

Læs mere

PIGMENTFORANDINGER

Går du og savner en fin og ensartet hud uden mørke pletter? Få reduceret dine brune plamager og solskader i ansigtet. Du kan få dem diskret fjernet med nem og sikker laserbehandling.

 

Læs mere

ALLE LASERBEHANDLINGER

LASERBEHANDLING HOS COSMOLASER

 

Ikke to kunder er ens! Vi lægger derfor stor vægt på at rådgive dig forud for selve laserbehandlingen, og derfor behøver du ikke bekymre dig om laserbehandling bivirkninger. Dette gennemgår vi altid forud i vores gratis konsultation, hvor du bliver grundigt informeret om processen i dit personligt planlagte forløb. Vores højt erfarne sygeplejersker og speciallæger vil derfor altid tage udgangspunkt i dit behov, og finde præcis den løsning, der giver dig det optimale resultat for din laserbehandling.

Grundet vores store og stødt voksende faste kundekreds kan vi således også holde en god laserbehandling pris, uden at gå på kompromis med sikkerhed, service og tryghed.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi en bred vifte af laserbehandlinger bla. opstramning af hud, fjernelse af brune pletter i ansigtet (også kendt som pigmentpletter), ligesom vi er et af de eneste steder i Danmark, der udelukkende har behandlere, der enten er kosmetiske sygeplejersker eller speciallæger, når det gælder tatoveringsfjernelse, hvorfor vi er det bedste sted at få fjernet tatoveringer trygt, effektivt og sikkert.

blank

blank

FLOT RESULTAT MED KOSMETISK LASERBEHANDLING

 

En laserbehandling til at fjerne uønsket hårvækst fungerer effektivt. Hårsækken ødelægges ved laserens varme lys. Resultatet er permanent, eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår. Behandlingen er skånsom og kræver ingen restitution. Huden bliver blød og ikke mindst fri for de mange irriterende gener såsom rifter, indgroede hår og røde knopper fra skraberen.

Vores laserbehandlinger: akne, akne ar, rynker, hudopstramning hudforyngelse, karsprængninger og pigmentforandringer stimulerer huden til at danne nye celler til erstatning af de gamle.

Laseren arbejder i både over- og underhud. Derfor får du så stor effekt af behandlingerne. Dette uden nogen nævneværdig laserbehandling bivirkning risiko, hvilket vores kunder værdsætter højt, da dette også betyder, at man i mange tilfælde kan undgå kirurgiske indgreb, som er en langt større indgribende og risikobetonet behandling.

Holdbarheden er lang – og endnu længere, hvis du fortsat lever sundt og plejer huden godt med gode plejeprodukter. Spørg endelig den kosmetiske sygeplejerske for rådgivning i hvilken hudpleje, der vil støtte bedst op omkring dit resultat, så du forlænger effekten af din laserbehandling og forebygger nye skader i din hud.

Vores kunder giver os 5/5 Baseret på 205 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

blank

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER