COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book

COSMO FRANCHISE

Går du med en drøm om at blive selvstændig kosmetisk sygeplejerske?

Få din egen Cosmo afdeling

Vi får rigtigt mange henvendelser fra sygeplejersker der går med netop det ønske, men ikke helt kan finde den rigtige vej ind i branchen. Nogle ønsker i første omgang blot at blive uddannet indenfor det kosmetiske speciale i laser- og injektionsbehandlinger. Der er mange om buddet og de fleste klinikker ansætter først, når du står med en færdig uddannelse i hånden.

I Cosmo træner og uddanner vi det meste personale selv, fordi vi ved, at vi med sikkerhed får en grundigt oplært behandler, der ikke blot er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, men også at man får arbejdet teknikker, får håndelag og erfaring med i bagagen – og ikke mindst, at du lærer at have fokus på den gode kundeoplevelse.

Vi lægger stor vægt på at træne blikket for æstetik og ikke mindst den vigtige etik, der bør findes indenfor denne type behandlinger. Balancen mellem at forbedre et udseende og ikke overbehandle er noget, vi lægger stor vægt på både i vores uddannelse, men også internt blandt vores egne kollegaer i dagligdagen. Det er her, vi er helt kompromisløse, og etik er bygget ind i vores DNA og kommer altid før hurtig profit. Læs mere om Cosmo Academy.

Du kan blive selvstændig sammen med os!

Det kan være rigtigt svært at overskue at skulle starte en klinik op og drive en selvstændig forretning – for det handler jo om langt mere, end at være en dygtig behandler. Der skal laves markedsføring, udarbejdes budgetter og systemer og indkøb kan godt spænde ben

Vi har udviklet et gennemarbejdet og færdigt koncept, hvor træning i alle elementer i at drive en selvstændig klinik er tilstede, så du står tryg og klar, når du åbner dørene. Dette betyder fuld support, oplæring i alle aspekter af det at drive en sund forretning. Du undgår de mange dyre begynderfejl, og du har et stort team af erfarne speciallæger og kosmetiske sygeplejersker i et læringsmiljø, hvor vi alle hepper på dig og din klinik.

Hvis du vil høre mere, kan du udfylde formularen nedenfor, så tager vi en uforpligtende snak om konceptet, uddannelse og forløbet.

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER