COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Det kan være svært at holde styr på…

…hvornår du skal have en filler-behandling fremfor Botox og omvendt.

Og det forstår jeg faktisk ret godt!

For det er begge injektionsbehandlinger, med en hel del ligheder. Dog er det to vidt forskellige behandlinger med hvert deres formål. Læs videre og lad mig uddybe forskellen.

Forskellen på filler og Botox

Helt grundlæggende så anvendes Botox til at reducere mimiske rynker og filler anvendes til at skabe fylde og definition i ansigtet.

Botox

Botox virker rynkereducerende ved at produktet blokerer impulsen mellem nerve og muskel, hvilket får musklen til at slappe af. Dette medvirker så til at de mimiske rynker reduceres.

Hvornår skal jeg vælge Botox?

Botox benyttes, når du skal have reduceret mimiske rynker – dvs. rynker, der skyldes din mimik såsom linjer i panden, smilerynker og bekymringsrynken.

Botox anvendes desuden til mere avancerede behandlinger såsom til at skabe smallere kæber (for at opnå et mere feminint udseende), reducere tandkødssmil eller løfte øjenbrynene. Det er også Botox, du skal vælge, hvis du ønsker at få løftet dine bryn en smule.


Før/efter billede af Botox-behandling af pandelinjer.

Læs mere om vores Botox-behandlinger her.

Filler

Filler er baseret på hyaluronsyre, som er kroppens eget naturlige fugtstof, og bruges til at skabe volume og ”fylde ud” (som navnet angiver). Filler anvendes også til at udjævne assymetri i ansigtet.

Hvornår skal jeg vælge filler?

Som udgangspunkt skal du vælge filler, når du ønsker at opnå et mere opløftet udseende og mindre slaphed i underansigtet i form af bl.a. kindbensløft og behandling af nedadgående mundvige. FIller benyttes også til at udfylde fordybinger under øjnene.

Filler anvendes desuden også til at skabe mere definition i ansigtet ved hage- og kæbelinie, korrigere næseryg og -tip, for ikke at glemme forstørre læberne.


Før/efter billede af fillerbehandling af hageforstørrelse.

Læs mere om vores fillerbehandlinger her.

Filler og Botox kan supplere hinanden

Så for at opsummere skal du tænke at Botox primært glatter ud, mens filler fylder ud. Hvis en rynke skyldes din mimik, er det Botox, der behandles med. Hvis en rynke til gengæld skyldes mangel på fylde, er det filler, der benyttes.

Mange opnår flotte resultater ved at kombinere disse to behandlinger. Det kan godt virke overvældende med de mange muligheder. Men bare rolig, vores søde kosmetiske sygeplejersker kan hjælpe med at finde den bedst mulige løsning for dig.

Få hjælp af vores ansigtsguide

Hvis du stadig er i tvivl, så prøv vores ansigtsguide. Den fortæller dig helt konkret, hvilken behandling du skal have i det specifikke område, du oplever behovet.

blank

Spar 20-25% på Botox

Lige nu har vi kampagne på Botox. Tilbuddet kan købes fra torsdag d. 2. august til og med fredag d. 31. maj 2019.

Du har helt frem til d. 31. august 2019 til at benytte dig af dit køb.

>> Se kampagnepriser på Botox hér!

Få personlig vejledning

Book en gratis konsultation hvis du gerne vil høre mere omkring vores injektionsbehandlinger. Her vil du modtage personlig vejledning omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat.

Du skal blot være opmærksom på, at din konsultation skal ligge minimum 48 timer før din behandling – dette er ifølge reglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Kan du ikke finde en tid, eller har du brug for hjælp til din booking, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 35394400.

>> Ja tak, jeg vil gerne booke en gratis konsultation

Ønsker dig en dejlig dag,

Nina,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

PS. Vores konsultation er altid helt gratis og uforpligtende – Book din tid her!