COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Katja er en meget naturlig og smuk kvinde…

Men, til trods for det, var hun meget ked af sine læber. De havde altid været meget smalle.

Ikke at hun drømte om store volumøse læber, for det gjorde hun ikke. Men lidt ekstra fylde, for at øge det feminine og naturlige look, var noget hun længe havde gået og overvejet.

For selvom Katja er en sporty type, betyder det feminine udtryk stadig meget for hende. Derfor valgte Katja, at gøre noget ved det.

 

Katja fik anbefalet Cosmo af en veninde

Katja prøvede at få lavet en læbeforstørrelse med filler hos en anden klinik. Desværre var resultatet langt fra det hun, havde drømt om. Hun blev derfor henvist til Cosmo gennem en veninde, som havde fået lavet behandlinger hos os. Katja besøgte mig, for at få rettet op på hendes resultat.

I dag er Katja super glad for sine læber. De er mere fyldige men stadig naturlige. De passer til resten af hendes udseende og personlighed. Dette giver dagligt Katja en god og selvtilfredsstillende følelse.

>> Se videoen hvor jeg behandler Katja og hør mere om hele forløbet her!

 

Spar 25 % til og med 29. juni

Drømmer du også om, at få fyldige og naturlige læber som Katja? Ellers måske få reduceret dybe rynker? Så vil jeg blot informere dig om, at du kan spare 25 % på din filler behandling til og med på fredag d. 29 juni kl. 23.59.

Nedenstående priser er inkl. 25% rabat.

1 ml. filler = Nu 2.261 kr.

2 ml. filler = Nu 3.788 kr.

3 ml. filler = Nu 5.288 kr.

4 ml. filler = Nu 6.450 kr.

5 ml. filler = Nu 7.500 kr.

 

Vejledning i antal ml. filler pr. behandlingsområde

blank

1 ml.

 • Lille kindbensløft
 • Læbeforstørrelse
 • Nedadgående mundvige
 • Bekymringsrynken
 • Hage
 • Linjer fra næse mod mund
 • Tåretrug (mørke rande under øjnene)
 • Øreflipper
 • Næsekorrektion

2 – 3 ml. 

 • Stort kindbensløft
 • Kæbelinje

>>Køb din valgfri filler-behandling til 25 % lige her.

 

Ikke prøvet filler før? Få en gratis konsultation

Katjas flotte resultat og gode oplevelse startede med en gratis og uforpligtende konsultation. Enhver laser og injektionsbehandling kræver jf. Styrelsen for Patientsikkerhed en konsultation forud for den første behandling.

Hvis du ikke er blevet behandlet med filler før, så er du meget velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos vores kosmetiske sygeplejersker. Du kan også ringe til os på 35394400.

Til konsultationen vil du få mulighed for at tale om dine ønsker, og få personlig vejledning af vores dygtige sygeplejersker. Derudover vil du få alt den nødvendige information med hjem, omhandlende behandlingen.

HUSK: Du er velkommen til at købe vores tilbud, inden det udløber på fredag d. 29 juni, også selvom du ikke er konsulteret. Du har 30 dages fortrydelsesret fra købsdato, og kan derfor blive konsulteret efter dit køb. Fortryder du, får du dine penge tilbage.

 

Ha’ en dejlig mandag,

 

Sommerlige hilsener,
Malene
Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef

blank

PS. Husk at kampagnen slutter 29. juni kl 23.59. Du kan købe kampagnen lige her!