COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Hver dag har vi kunder der kommer til en konsultation, fordi de overvejer at starte et laserforløb for at få fjernet karsprængninger på benene, i ansigtet, eller andre steder på kroppen.

Vores sygeplejersker er specialuddannede, dels til at konsultere og dels til at udføre laserbehandlingerne. Hos Cosmo er vi aldrig bedre end vores sidste behandling, og vi har udviklet en (gratis) konsultationspraksis, hvor du som kunde får mulighed for, at stille ALLE de spørgsmål, du kan komme i tanke om. Samtidig får du en individuel vurdering af dit problem, et prisoverslag og en behandlingsplan.

Tusindvis af disse konsultationer, har gennem årene givet os en god fornemmelse for, hvad det er DU gerne vil vide. Læs med her:

 

FAQ

 

FAQ #1 Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Antallet af behandlinger er individuelt. Det kommer an på hvor mange kar der skal væk, hvor store de er, hvor dybt de ligger, og hvor på kroppen de befinder sig. Nogle kar trækker sig nemt, og er helt forsvundet efter 3 behandlinger, andre er lidt mere genstridige, og her vil op til 4 behandlinger være påkrævet. Til en gratis konsultation som kan bookes her, kan vi give dig en mere præcis vurdering af lige præcis dine kar.

 

FAQ #2 Hvor hurtigt kan jeg se resultatet?

“Det er ligesom at støvsuge” Sådan sagde vores sygeplejerske Malene til mig, da hun for nogle måneder siden, lavede en laserbehandling af nogle karsprængninger, jeg havde fået på benene efter to graviditeter. “Kunderne bliver så glade, fordi de med det samme kan se, at der sker noget”. Det kan jeg kun give Malene ret. Man BLIVER glad, når man ser de lilla og blå kar forsvinde, og sommerkjole med bare ben, igen bliver en mulighed!

I fredags kunne du i en live sending på Facebook, se hvordan Malene fjernede karsprængninger i ansigtet på vores model Trine.

>>Gik du glip af det kan du stadig se videoen her.

 

FAQ #3 Hvad koster det?

Lige nu har du mulighed for at købe et karforløb på 3 behandlinger og spare 25 %. Tilbuddet gælder til og med d. 28/2-2017, hvor det senest skal være købt. Du er velkommen til at købe tilbuddet nu, og bruge det når det passer dig.

 

Februar tilbudspriser for 3 behandlinger:

Ansigt: Nu 3.476 kr. (normal pris: 4.635 kr.)

Kinder: Nu 2.014 kr. (normal pris: 2.685 kr.)

Næse: Nu 1.564 kr. (normal pris: 2.085 kr.)

Kinder og næse: Nu 2.914 kr. (normal pris: 3.885 kr.)

Bryst: Nu 3.364 kr. (normal pris: 4.485 kr.)

Hals: Nu 1.901 kr. (normal pris: 2.535 kr. )

Ben – få kar: Nu 2.126 kr. (normal pris: 2.835 kr)

Ben – flere kar: Nu 3.251 kr. (normal pris: 4.335 kr.

Ben – mange kar: Nu 4.714 kr. (normal pris: 6.285 kr.)

 

Du kan købe behandlingerne i klinikken efter din konsultation, hvis den ligger i februar. Hvis du ikke kan nå det, eller bare gerne vil købe behandlingerne online som et gavekort til dig selv eller en anden, så er du også velkommen til det.

>> Køb tilbuddet online her.

Du vil ikke modtage en bekræftelse på købet af gavekortet lige med det samme, men så snart købet er gået igennem, noterer vi det i din journal. Derefter kan du blot ringe på 35394400 og booke en tid, som passer dig.

 

FAQ #5 Gør det ondt?

De fleste kunder oplever et mindre ubehag svarene til et kraftigt “niv”, når laseren rammer karret. Ubehaget føles kun under selve behandlingen, og er derfor hurtigt overstået. Du vil med stor sandsynligvis være klar til at gå på arbejde lige efter behandlingen.

 

Det er NU du skal igang, hvis du skal være sommerklar!

Behandling af karsprængninger foregår bedst om vinteren, da du skal være solfri en måned før første behandling ,samt under behandlingsforløbet. Hvis du starter et forløb nu, kan du være fri for synlige kar 1. juni! Lad os sammen lægge en plan for et forløb for dig. Det er gratis, uforpligtende og efter din konsultation, kan du gå hjem og tænker over om det er noget for dig.

>>Book din tid her

 

Skal vi hjælpe dig?

Vi sidder klar mandag – torsdag fra 08.00 – 20.00, fredage fra kl. 8.00-18.00 og lørdage fra 9.00 – 15.00 på 35394400. Er du allerede konsulteret til karfjernelse? Så kan du springe konsultationen over og booke en behandling her!

Jeg ønsker dig en skøn uge – husk at foråret er lige om hjørnet!

 

De bedste hilsner

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Ps. Du kan være fri for synlige kar 1 .juni. Book din gratis konsultation her, og få en vurdering af lige præcis DINE karsprængninger!