COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Når det gælder tatoveringsfjernelse, er der en del der spørger…

“Hvor mange gange kræver det?”

“Hvad koster det at få fjernet min tatovering?”

“Hvordan virker tatoveringsfjernelse egentligt?”

Disse, og mange flere af dine mest stillede spørgsmål om tatoveringsfjernelse, svarer jeg på i dagens mail.

Så hvis du overvejer at få fjernet en tatovering, så læs blot videre og bliv meget klogere 🙂

Spm. Hvordan virker tatoveringsfjernelse?

Svar: Helt teknisk, virker behandlingen således, at laserens puls spalter pigmenterne i din tatovering. Disse pigmenter (såkaldte små farvepartikler) bliver så transporteret ud af din krop igennem dit lymfesystem.

Behandlingen er lidt ubehagelig, men er heldigvis hurtigt overstået, da vi anvender PicoWay laser. Det er (som du allerede ved, hvis du har læst med denne måned) markedets hurtigste laserteknologi og betyder samtidigt, at det kræver færre behandlinger (= mindre ubehag).

Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at købe en effektiv lokalbedøvende creme, som kan reducere ubehaget betragteligt.

Spm. Kan min tatovering fjernes helt?

Svar: Både ja og nej. Det afhænger nemlig bl.a. af farven på din tatovering og blækken, der er anvendt. De fleste tatoveringer kan fjernes så godt som 100%. Men i nogle tilfælde er det ikke muligt at blive helt blækfri, simpelthen fordi farven ligger meget dybt og indkapslet i huden.

Det er primært ved fjernelse af sorte tatoveringer, hvor vi oplever de bedste resultater. Farvede tatoveringer er sværere, især farverne gul og blå.


blank

Vær dog opmærksom på, at der KAN være opstået små ar eller pigmentforandringer, i forbindelse med at du blev tatoveret. Og disse vil blive synlige, når din tatovering er fjernet.

Spm. Hvor mange behandlinger kræver det?

Svar: Igen afhænger det af blækken og farven, samt størrelsen på din tatovering. Men som udgangspunkt kræver det typisk 6-8 behandlinger. Nogle gange færre, andre gange flere.

I starten skal du have en behandling hver fjerde uge, men efter nogle behandlinger vil der – i de fleste tilfælde – skulle gå lidt længere i mellem dit forløb. Din krop skal nemlig have ro til at arbejde og udskille blækpartiklerne.

blank

Du vil af samme årsag ikke kunne se en forskel efter de første par behandlinger, da det kræver 6-12 mdr. før din krop har skillet sig helt af med blækken.

Spm. Hvad koster det at få fjernet min tatovering?

Svar: Prisen for tatoveringsfjernelse er meget forskellig fra tatovering til tatovering. Det afhænger af størrelsen på din tatovering, samt hvor mange gange det kræver, før du opnår et tilfredsstillende resultat.

For at finde prisen pr. behandling, skal du finde arealet af din tatovering og følge vejledningen inde på vores webshop.

Hvis du har lidt svært ved selv at vurdere størrelsen på sin tatovering, kan din behandler hjælpe dig med det til din gratis forkonsultation.

Spm. Må jeg få sol under mit behandlingsforløb?

Svar: Nej, det er faktisk ret afgørende for dit resultat, at du har været solfri i mindst 4 uger inden (og efter) hvér behandling.

Hvis du ikke overholder dette, risikerer du at blive forbrændt, så det er et punkt, vi er meget opmærksomme på bliver fulgt. Derfor er denne tid det mest oplagte tidspunkt at komme igang med sine behandlinger på.

Har du flere spørgsmål?

Så giv os et kald på tlf. 35394400 eller skriv dit spørgsmål til os.

Spar 25 % på tatoveringsfjernelse

Lige nu og t.o.m. d. 31. maj 2020 kan du spare 25 % på tatoveringsfjernelse. Det kræver typisk 6-8 behandlinger at fjerne de fleste tatoveringer – dette kan dog variere.

Du er velkommen at købe hele dit forløb til kampagneprisen og spare 25 % på alle dine behandlinger. Du har nemlig helt frem til d. 31. maj 2021 til at anvende dit køb.

>> Se alle kampagnepriserne her

Se alle kampagnepriser her:
(priserne er pr. gang)

Op til 3 cm – som 5 krone – op til 3×3 cm / 9 cm2
NU 375 kr. (SPAR 125 kr.)

Op til 8 cm – som lille citat – op til 8×4 cm / 32 cm2
NU 675 kr. (SPAR 225 kr.)

Op til 12 cm – som smart phone – op til 12×7 cm / 84 cm2
NU 975 kr. (SPAR 325 kr.)

Op til 17 cm – som underarm – op til 17×10 cm / 170 cm2
NU 1.200 kr. (SPAR 400 kr.)

Op til 25 cm – som half sleeve – op til 25×15 cm / 375 cm2
= NU 1.650 kr. (SPAR 550 kr.)

Bemærk: Det er individuelt, hvor mange gange det kræver for at opnå et tilfredsstillende resultat. Bl.a. afhænger det af farven på tatoveringen. I de fleste tilfælde kræver det 6-8 gange.

Book en gratis konsultation

Hvis du overvejer at få fjernet (eller fadet) en tatovering, så book en gratis konsultation hør nærmere omkring hvordan vi kan hjælpe dig sikkert i mål.

Du er også velkommen til at booke en gratis konsultation, hvis du blot ønsker at høre mere omkring tatoveringsfjernelse.

>> Book en gratis konsultation i dag – den er helt uforpligtende 🙂

Ha’ det dejligt indtil da,

Astrid,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Få adgang til lave priser på filler og Botox, når det passer dig med MyCosmo medlemskabet her.